Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό σε προσφορά από το επίσημο site με δώρο τα ακουστικά Bluetooth OnePlus Buds Pro που ξεκινούν από 105€ Ελλάδα.

https://www.oneplus.com/gr/oneplus-10t

Κωδικός έκπτωσης TAKE10T

Specs

Σκρουτζ δεν υπάρχει διαθέσιμο.Δεδομενο ότι το 9 ξεκινάει από 550€ ,θεωρώ ότι είναι καλό deal

Δημοσ.

πλαστικό πλαίσιο σε μια "flagship" συσκευή . Δυστυχώς πλέον η oneplus δεν αξίζει μια μπροστά στα αλλα κινεζικά σμαρτφοουν όπως είναι η xiaomi για παράδειγμα .

• Like 1
Δημοσ.

Το γιατί ξέπεσε έτσι η oneplus είναι απορίας αξίο. Παρότι είναι μέλος του bbk group με τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, από μια μάρκα flagship killer έφτασε να γίνει σχεδόν  αδιάφορη. Κρίμα. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, koukis hlias είπε

πλαστικό πλαίσιο σε μια "flagship" συσκευή . Δυστυχώς πλέον η oneplus δεν αξίζει μια μπροστά στα αλλα κινεζικά σμαρτφοουν όπως είναι η xiaomi για παράδειγμα .

Εγώ περισσότερο flagship killer θα το χαρακτήριζα. Γιατί αν ήταν flagship θα έπρεπε να έχει ασύρματη φόρτιση και καλύτερες κάμερες, όπως το 10 Pro.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Το γιατί ξέπεσε έτσι η oneplus είναι απορίας αξίο. Παρότι είναι μέλος του bbk group με τεράστια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, από μια μάρκα flagship killer έφτασε να γίνει σχεδόν  αδιάφορη. Κρίμα. 

Την αγόρασε η oppo.

Δημοσ.

η τελικη τιμη με κουπονι και trade in oneplus 7t βγαινει 389 ευρω που ειναι πολυ καλη
αλλα τουλαχιστον η vodafone δεν εχει κανενα oneplus ως 5g certified

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και iqoo
προφανως η bbk επικεντρωνει στα vivo oppo που εχουν αξιοπρεπεστατο market share
και αν βαλεις και τα 5 brands μαζι κανουν τη bbk best seller worldwide

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akaloith είπε

η τελικη τιμη με κουπονι και trade in oneplus 7t βγαινει 389 ευρω που ειναι πολυ καλη
αλλα τουλαχιστον η vodafone δεν εχει κανενα oneplus ως 5g certified

Εδω γελαμε!Ποιο 5G??Το δικτυο της vodafone ειναι για κλωτσιες.Ποιο αργο ειναι το 5g απο το 4g.Τον τελευταιο μηνα το σημα της ειναι χαλια.Ειδικα επαρχια κλαφ'τα Χαραλαμπε.Ναυπλιο στο λιμανι και επιανε ταχυτητες 2 mbs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην κολλας στη βονταφον
ειναι το 10t certified στην cosmote?
υποτιθεται παιρνεις 5g με σκοπο να δουλεψει καποτε

σπιτι μου πιανω παντως 150/50 στα κεφια του με το 4g oneplus 7t μου και το αρχαιο lg g6 μου
και φυσικα εχω κοψει την vdsl 100αρα μου

και η κοσμοτε 5g που δοκιμασα επιανε 20/3 .... πριν βαλω τη vodafone γιατι η κοσμοτε σπιτι μου ΔΕΝ

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.

πληρωνουμε τα περισσοτερα σε κινητη τηλεφωνια(και σταθερη) πανευρωπαικα και τα δικτυα συνεχιζουν να ειναι απαραδεκτα...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Titos301 είπε

πληρωνουμε τα περισσοτερα σε κινητη τηλεφωνια(και σταθερη) πανευρωπαικα και τα δικτυα συνεχιζουν να ειναι απαραδεκτα...

Η κινητή τηλεφωνία έχει πολύ καλό δίκτυο η σταθερή (στον μέσο όρο) είναι λες και είμαστε Ουγκάντα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...