Fandom Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Παιδιά απο τι μπορεί να προκαλούνται κάτι περιστασιακά τρεμοπαίγματα σε tft οθόνες,που μοιάζουν με κυματάκια που πηγαίνουν από κάτω προς τα πάνω; Συμβαίνουν που και που και μετά απο λίγο σταματάνε...τι μπορεί να φταίει(σημειώστε οτι όλοι οι τελευταιοι drivers εχουν περαστεί).
Highlander Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δεν το έχω δει ποτέ σε οθόνη LCD-TFT. Τι μάρκα είναι; Είναι εντός εγγύησης...;;;
Jaco Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Πρέπει να προσδιορίσεις πότε ακριβώς συμβαίνει αυτό... Πάντα...? μετά από αλλαγή ανάλυσης ή συγχρονισμού...? Το παθαίνει και όταν είσαι στο Bios με την ανάλυση αυτή...?
Japan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 se kanonikes othones mporei na ofeiletai apo kinito pou einai dipla i apo kammia priza pou einai episis dipla. Den eimai sigouri an to idio mporei na ginei kai se tft omos... Chryssa
Directx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Χμ, πρώτη φορά του ακούω για TFT καθώς δεν μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα, αν αποκλείσουμε το τεχνικό πρόβλημα και αφού δεν έχουμε σάρωση σε στυλ CRT (αποκλύουμε πρόβλημα στο πυροβόλο ή ηλεκτρομαγνητικό πεδίο) τότε μήπως υπάρχει πρόβλημα στην παροχή ρεύματος; (κακία τάση..) Όποιος γνωρίζει ας μας διαφωτίσει..
NoD Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2004 Το τρεμόπαιγμα της οθόνης (flickering),το πιο πιθανό είναι να οφείλεται σε χαμηλό refresh rate σε συνδιασμό πάντα με την ανάλυση της οθόνης.Διάβασε το manual του κατασκευαστή για τα modes που υποστηρίζονται. Επίσης από το OSD(On Screen Display) ενεργοποίησε την επιλογή Αυto-frequency.
zaxoys Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Έχω και εγώ πρόβλημα στο φορητό μου -σε τυχαίες στιγμές η οθόνη "τρεμοπαίζει" (δεν κυματίζει όμως όπως είπε άλλος χρήστης) -το τρεμόπαιγα εξαφανίζεται μόνο του .Η ανανέωση είναι κλειδωμένη στα 60 Hz ,έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει?
mrFrodo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 ki emena tremopaizei, gia tin akribeia san parasita emfanizontai, san grammes orizonties, paei ligo panw katw to sistima kai strwnei, basika exei xalarwsei kai otan paw na tin kleisw exei ena ''keno'' prin piasei antistasi, mallon ofeiletai s'ayto..den kserw..
firegarden Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Ειχα κι εγω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο προβλημα.Η οθονη θολωνε για καποια δευτερολεπτα και μετα επανερχοταν.Αυτο που εκανα και εξαφανιστηκε ηταν να ριξω το ρυθμο ανανεωσης σε χαμηλοτερα επιπεδα.Απο τοτε δεν εχω το παραμικρο προβλημα.Γι'αυτο δοκιμαστε να παιξετε λιγο με το ρυθμο ανανεωσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.