nmamag Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα Έχω σύνδεση Οτε με router ΖΤΕ Η1600 ( εχω απενεργοποιήσει το wifi ) και χρησιμοποιώ 3 DECO M4 για το wifi . Τώρα θέλω να στείλω ιντερνετ σε ένα διπλανό σπίτι σε απόσταση 200 μ με καθαρή οπτική επαφή χωρίς εμπόδια. Σκέφτομαι να πάρω δυο κεραίες ubiquiti ( δεν ξέρω ποια να επιλέξω .Αν μπορείτε προτεινετε μου !! ) και ένα deco M4 για να μοιράζει το internet στο δεύτερο σπίτι. Είναι σωστη η επιλογή ? Πως συνδέω την Α κεραία με το ZTE και πως την Β στο Μ4 θα βρίσκετε στο δεύτερό σπίτι που θα παίζει ρόλο router ? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Θα παρεις 2 ubiquiti nanostation και θα τα βάλεις σε bridge mode. Τα deco με ethernet backhaul και είσαι έτοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmamag Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Σε ευχαριστώ για τον χρονο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα