Προς το περιεχόμενο

Η Sony αυξάνει την τιμή του PlayStation στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες κατά €50 λόγω πληθωρισμού

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, laxanoulis είπε

Παίζει να είναι και η πρώτη φορά που οσοι περίμεναν και δεν αγόραζαν κονσόλα, βγαίνουν "χαμένοι"... Περιλαμβανομένου κ εμένα.

Αυτο θα γινει και σε πολλα ακομη προϊόντα.

Δεν περιμενεις τωρα πια η αγορα ειναι τελειως απροβλεπτη.

Επομενο γέλιο (κλάμα) θα πεσει με τις μνήμες Ram, όσοι δεν έχετε ακομα παρει ddr5 και σκοπεύετε να πατε σε τέτοια πλατφόρμα, εχετε περιπου 20 μερες ακομα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο κάθε ένας ξέρει καλύτερα τί του αρέσει και τί αντέχει το πορτοφόλι του.

Προσωπικά λοιπόν μιλώντας, χαίρομαι που πήρα το Xbox πριν από μερικές εβδομάδες και έχω game pass ultimate. Αυτό σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε μία πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών (περίπου 480) τόσο από το Xbox όσο και από το PC μου, με τα save να συγχρονίζουν αυτόματα.

Ως κερασάκι στη τούρτα, όταν ήρθε ο ανιψιός μου στο σπίτι, ορκισμένος οπαδός του playstation και χρόνια κάτοχος των εκάστοτε μοντέλων, του πέσαν τα σαγόνια όταν είδε τη βιβλιοθήκη με τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Ειδικά για όσους από εμάς έχουμε και PC που μπορεί να παίξει ικανοποιητικά παιχνίδια, πιστεύω ότι από πλευράς «προστιθέμενης αξίας» το xbox είναι μονόδρομος.

Η αύξηση του κόστους του playstation, δε πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα, καθώς είναι γνωστό ότι και οι δύο κονσόλες πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες. Περισσότερο θα με απασχολούσε το κόστος των παιχνιδιών, που είναι και η ουσία της αγοράς μίας τέτοιας συσκευής.

ΜΦΧ σε όλους και σεβασμό στις απόψεις του κάθε ένα.

Επεξ/σία από MasterDAL
  • Like 7

Καταρχάς ειμαι φαν της Sony. Αλλά ολοι λένε για την αύξηση της τιμής του ps5, όλοι όμως σχεδόν αγνοούν τις άπληστες κινήσεις που κάνει η Sony αργά αλλά σταδιακά όπως το "game pass δεν είναι βιώσιμο" αλλά παράλληλα βγάζει ps plus essential, ultra κτλ. 80 ευρώ για remakes που ήδη έχουμε δει σε δύο γενιές, επίμονη σε exclusives και αποκλειστικά που τα περισσότερα πλέον έχουν έρθει στο pc κτλ κτλ. L Sony. 

5 λεπτά πριν, liabo είπε

Απλά τους ρίχνεις μαύρο και δεν αγοράζεις. Μια χαρά είναι το ps4. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στον κόσμο η οποιαδήποτε παιχνιδοκονσολα έχει πάψει να είναι πρώτη ανάγκη. 

σίγουρα πόλλοι δεν θα αγρορασουν και το50euro  πάλι για τη σονυ πάλι λίγο είναι σε σχέση με το κέρδος που θα βγάζαν όταν βγήκε.το θέμα είναι γενικό κόψε από εδώ κόψε από εκεί τα βασικά θα έχεις και πάλι δεν θα σου φτάνουν.πιστεύω θα ανεβει κι αλλο πάλι χασούρα θα έχουν με μόνο 10% αύξηση

• Like 1

26 minutes ago, MasterDAL said:

Προσωπικά λοιπόν μιλώντας, χαίρομαι που πήρα το Xbox πριν από μερικές εβδομάδες και έχω game pass ultimate. Αυτό σημαίνει ότι έχω πρόσβαση σε μία πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη παιχνιδιών (περίπου 480) τόσο από το Xbox όσο και από το PC μου, με τα save να συγχρονίζουν αυτόματα.

Ως κερασάκι στη τούρτα, όταν ήρθε ο ανιψιός μου στο σπίτι, ορκισμένος οπαδός του playstation και χρόνια κάτοχος των εκάστοτε μοντέλων, του πέσαν τα σαγόνια όταν είδε τη βιβλιοθήκη με τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Ειδικά για όσους από εμάς έχουμε και PC που μπορεί να παίξει ικανοποιητικά παιχνίδια, πιστεύω ότι από πλευράς «προστιθέμενης αξίας» το xbox είναι μονόδρομος.

Η αύξηση του κόστους του playstation, δε πιστεύω ότι είναι το πρόβλημα, καθώς είναι γνωστό ότι και οι δύο κονσόλες πωλούνται με χασούρα για τις εταιρείες. Περισσότερο θα με απασχολούσε το κόστος των παιχνιδιών, που είναι και η ουσία της αγοράς μίας τέτοιας συσκευής.

Η Σόνυ δεν πουλάει με χασουρα. Αυτά έχουν τελειώσει από την εποχή του πσ3.

https://www.google.com/amp/s/www.digitaltrends.com/gaming/ps5-turning-profit-sony/%3famp

Απλά η Σόνυ προσπαθεί να κρατήσει τα κέρδη της ψηλά. Και μιλάμε σε μια χρονιά που έδωσε δις για εξαγορές στούντιο, παιχνίδια στα 80 ευρώ, πληρωμένα updates, 80% αγορές ψηφιακά άρα μεγαλύτερα κέρδη. Οπότε λεφτά υπάρχουν αλλά φαίνεται πως greedy Sony is back αυτή την γενιά. 

• Like 2

38 λεπτά πριν, MasterDAL είπε

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς ότι αν έχεις και pc συμφέρει ; γιατί έχω pc decent και series x και αναρωτιέμαι γτ το πήρα το series x όταν πχ στο πιο αδύναμο pc μου μπορώ να παίξω apex στα 120hz και με mouse and keyboard

1 ώρα πριν, siakattack@gmai είπε

Θα ανεβούν και οι τιμές στις συνδρομές και στα παιχνίδια λόγω πληθωρισμού;

Ηρεμα ρωτάω

Αν είναι digital θα κοστίζουν πιο ακριβά τα ηλεκτρόνια.

Αν είναι physical, βάλε τα κουτάκια από πλαστικό (πετρέλαιο), χαρτάκια, cd ακόμα και η ζελατίνη που τυλίγεται οπότε ναι από μένα!

1 ώρα πριν, Looter είπε

Τραγική Sony.

Το PlayStation είναι το μόνο commercial product που τους αποφέρει σοβαρά έσοδα και δε διστάζουν να προβούν σε αυξήσεις μιας κονσόλας που κλείνει το Νοέμβρη 2 χρόνια ζωής… 

Τα λόγια στέρεψαν..

ναι εχει θεμα νομιζεις η sony... με την sony pictures που βγαζει 1 και 2 δις από μια ταινια

10 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Μπορείς να εξηγήσεις τι εννοείς ότι αν έχεις και pc συμφέρει ; γιατί έχω pc decent και series x και αναρωτιέμαι γτ το πήρα το series x όταν πχ στο πιο αδύναμο pc μου μπορώ να παίξω apex στα 120hz και με mouse and keyboard

Έπρεπε να πάρεις ps5. Να παίζεις και τα exclusive. Λάθος σου λοιπόν.

15 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Έπρεπε να πάρεις ps5. Να παίζεις και τα exclusive. Λάθος σου λοιπόν.

Σίγουρα όχι , δε θα έδινα πότε 60€ για single player game με βραχρυπρόθεσμη ημερομηνία λήξης.

1 ώρα πριν, PeggyV είπε

Για την αύξηση των 50€ , δεν είναι τίποτα. 

εδω σας πουλάγανε 3080 στα 3500€ και τις αγοράζατε 

Gamer δεν έδωσε ποτέ τόσα λεφτά για 3080, ούτε καν τα μισά. Αυτά τα έδωσαν miners γιατί ήξεραν ότι θα τα πάρουν πίσω σκάβοντας και θα έβγαζαν και κέρδος στη πορεία. 

Το 50αρι του PS5 λυπάμαι αλλά δεν θα το πάρεις ποτέ πίσω. Θα βγάλει και το νέο χειριστήριο τώρα στα 199$ και όλα καλά. 

• Like 2
  • Thanks 4

3 λεπτά πριν, Leanousios είπε

Σίγουρα όχι , δε θα έδινα πότε 60€ για single player game με βραχρυπρόθεσμη ημερομηνία λήξης.

Παίζει πολύ δυνατά στα μεταχειρισμένα όμως το PS, δεν χρειάζεται να δώσεις ντε και καλά 80, το αγοράζεις στα 35-40 όταν πέσει και το πουλάς ξανά τόσο ή ελαφρώς κάτω. Δηλαδή βγαίνει σχεδόν τζάμπα. Γι' αυτό για μένα δεν αξίζει το digital. 

• Like 2

2 hours ago, anax111 said:

Όσοι όμως έχουμε κάποια ηλικία και την ανάλογη παιδεία όταν τα Μ.Μ.Ε. πανηγύριζαν για τα δισ. που ανακοίνωσε η Ε.Ε. ως "πακέτο για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά τον κορονοϊό" εμείς καταλάβαμε ότι πρόκειται για πληθωριστικό χρήμα,

Στις ΗΠΑ που δεν ανέβηκε η τιμή δεν έκοψαν χρήμα? 

2 hours ago, PeggyV said:

Πόσοι γράψανε εδώ μέσα αρχές του 2021, Black Friday στα 300€ (Νοέμβριο 2021) , αλλά δεν… 

ποσοι δεν πήραν όταν υπήρχε διαθεσιμότητα ξανα για τον χ ψ λόγο… και νόμιζαν θα πέσει η τιμή. 
για τα bundle δεν είναι σωστό να γράφεται πήγε 650€ (2ο χειριστήριο δίνει και 2 παιχνίδια, όσο κάνουν τα δίνει) 

τωρα για το 550€ και 450€ που ανακοίνωσε  , σε πόσους φίλους μου έλεγα όταν ήταν στα 500€ και 400€ πάρτε τα τώρα , και έχω άκρη για 5% , 399€ x 0,95 (379€) 499 x 0,95 (474€) και κάρφωτες παραγγελίες στο σύστημα, αλλά έλεγαν θα πάει στα 300€…

Δεν πειράζει , το ίδιο θα γίνει με τις προ παραγγελίες στο 5 Pro , και θα πεταχτούν οι ειδικοί , 300€ στο Black Friday (κορόιδα είμαστε ;;;) , και θα παίζω day 1 και σε αυτό. 

Για την αύξηση των 50€ , δεν είναι τίποτα. 
εδω σας πουλάγανε 3080 στα 3500€ και τις αγοράζατε 

Δεν νομίζω πέρα από κανέναν γραφικό να έγραψε κανείς σοβαρά ότι το Νοέμβριο του 2021 θα είχε 300€. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...