Spartakos14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Καλημέρα παιδιά !θέλω να κανω μια ερώτηση αν κάνω μια αγορά 500 ευρώ με χρήση πιστωτικής σε καταστήμα ΟΠΑΠ και μου δώσει τα χρήματα σε μετρητά που τα χρειάζομαι γίνεται να βάλουμε δόσεις στην πιστωτική?
gianniz_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 40 λεπτά πριν, Spartakos14 είπε Καλημέρα παιδιά !θέλω να κανω μια ερώτηση αν κάνω μια αγορά 500 ευρώ με χρήση πιστωτικής σε καταστήμα ΟΠΑΠ και μου δώσει τα χρήματα σε μετρητά που τα χρειάζομαι γίνεται να βάλουμε δόσεις στην πιστωτική? Θα περιμένεις λιγάκι γιατί το παιδί που κάνει αποκρυπτογράφηση έχει πεταχτεί σε μια δουλειά. Αλλιώς γίνε πιο αναλυτικός. Εσύ θα παίξεις κάτι με 500€ στον ΟΠΑΠ πληρώνοντας με κάρτα, θα σου δώσει τα κέρδη σε μετρητά, αλλά θες αυτά τα 500€ να τα κάνεις σε δόσεις;
petran91 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, Spartakos14 είπε Καλημέρα παιδιά !θέλω να κανω μια ερώτηση αν κάνω μια αγορά 500 ευρώ με χρήση πιστωτικής σε καταστήμα ΟΠΑΠ και μου δώσει τα χρήματα σε μετρητά που τα χρειάζομαι γίνεται να βάλουμε δόσεις στην πιστωτική? Πιστωτική σε κατάστημα ΟΠΑΠ δεν περνάει.
Spartakos14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, petran91 είπε Πιστωτική σε κατάστημα ΟΠΑΠ δεν περνάει. Ναι μόλις το είδα !πως θα μπορέσω να χρεώσω την πιστωτική άλλα εγώ να τα πάρω σε μετρητά χωρίς να γίνει η αγορά?
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Spartakos14 είπε Ναι μόλις το είδα !πως θα μπορέσω να χρεώσω την πιστωτική άλλα εγώ να τα πάρω σε μετρητά χωρίς να γίνει η αγορά? Βγάλτα μετρητά .Πάλι σε δόσεις θα τα πληρώσεις.
vanni Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Και γιατί δεν σηκώνεις από ΑΤΜ; Πρώτον γιατί η ανάληψη μετρητών με πιστωτική από ATM επιφέρει άμεσα τόκο 12% και δεύτερων δεν κάνει δόσεις. Αυτό που θες να κάνεις δεν υπάρχει έμπορος που θα το δεχτεί οπότε το ξεχνάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις κάποιον δικό σου με μετρητά που θέλει να κάνει κάποια τέτοια αγορά και να σου δώσει τα μετρητά εσένα και εσύ να πληρώσεις με άτοκες δόσεις αν το δέχεται το κατάστημα. 1
Spartakos14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, vanni είπε Πρώτον γιατί η ανάληψη μετρητών με πιστωτική από ATM επιφέρει άμεσα τόκο 12% και δεύτερων δεν κάνει δόσεις. Αυτό που θες να κάνεις δεν υπάρχει έμπορος που θα το δεχτεί οπότε το ξεχνάς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βρεις κάποιον δικό σου με μετρητά που θέλει να κάνει κάποια τέτοια αγορά και να σου δώσει τα μετρητά εσένα και εσύ να πληρώσεις με άτοκες δόσεις αν το δέχεται το κατάστημα. Αα το κατάλαβα οπότε μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορεις να τα κανεις αλλο ο εμπορος θα σου αφαιρέσει απο τα 500 την αναλογια της προκαταβολής φορου, την αναλογια δεη, οτε, ευδαπ, φορου εισοδήματος, τον φπα κπλ, αν με 250€ απο τα 500€ που θα πάρεις είσαι ικανοποιημένος καντο Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από NikosKallithea
kostasbm Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 όταν κάνουμε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ ο τόκος μετράει άμεσα και δεν είναι 12 αλλά 16 με 17% μόλις θα σου έρθει ο λογαριασμός θα λέει σύνολο 500 + τόκους που πρέπει να πληρώσεις....μπορείς να δώσεις και λιγότερα πχ.100 αλλά μετά όταν δεις ποσά χρήματα θα δώσεις συνολικά θα σου έρθει κατραπακιά η ταμπλας κατα τη λαϊκή καθιμιλουμενη...... γενικά δε συμφέρει η ανάληψη μετρητών με πιστωτική...είναι το ποιο ακριβό δάνειο που μπορείς να πάρεις...............
Bitbit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, vanni είπε Πρώτον γιατί η ανάληψη μετρητών με πιστωτική από ATM επιφέρει άμεσα τόκο 12% και δεύτερων δεν κάνει δόσεις. περισσότερο προς το 20% παίζει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα