Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 8:57 ΠΜ, geodimis είπε

Εδώ και 2-3 μήνες μία (ή περισσότερες) γάτες ανεβαίνουν στο μπαλκόνι μου 1ος όροφος και τη βρίσκουν να κάθονται στις καρέκλες. 

Πριν τις διακοπές άρχισαν να τις μαζεύω οπότε δεν έβρισκα τρίχες και υπέθεσα ότι σταμάτησαν τις επισκέψεις.

Τα τελευταία βράδια όμως η γάτα ανεβαίνει στις κλειστές καρέκλες (το πανί εξέχει προφανώς αν και κλειστές) και μάλιστα 2 φορές έχει κατουρήσει εκεί!

Εκτός απο το ότι δεν μπορώ να βρω από που ανεβαίνει υπάρχει κάποια πρόταση να ρίξω κάτι -ακίνδυνο φυσικά- για να την αποθήσω; Μιλάμε για μπαλκόνι με κάγκελα συνολικής περιμέτρου 80μέτρα!

Ξύδι σίγουρα , δεν ξέρω αν σε ενοχλεί η μυρωδιά βέβαια

2 ώρες πριν, oneiricocelot είπε

Δοκίμασε πιπέρι καγιέν.

πιπεριά φαντάζομαι εννοείς , δεν το έχω δοκιμάσει, το ξύδι είχε αποτέλεσμα πάντως

38 λεπτά πριν, Raylan είπε

Αυτό είναι ευλογία, αχ ποσό τυχερός είσαι.. μην το σκέφτεσαι καθόλου, υιοθέτησε τα, πάνε αύριο και αγόρασε ξηρά τροφή και γέμισε ένα μπολ με νεράκι…

ε βέβαια , μεγάλη ευλογία οι αδέσποτες γάτες που βουτάνε μέσα στον κάδο σκουπιδιών για λιχουδιές να έρχονται στο χώρο σου ,

όταν θα αφήνουν και τούρτες στις γλάστρες να πάει να ανάψει κεράκι κιόλας ο άνθρωπος , είναι εκλεκτός

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

πιπεριά φαντάζομαι εννοείς , δεν το έχω δοκιμάσει, το ξύδι είχε αποτέλεσμα πάντως

Πιπέρι καγιέν σε σκόνη εννοώ, έχουν τα σουπερ μάρκετ στα μπαχαρικά. Μπορείς να το προσθέσεις σε νερό και να ψεκάσεις πχ σε επιφάνειες ή σε φυτά-χώμα αλλά και απλά πισπιλίζοντας το. Αν κυληστεί πάνω ή το ακουμπήσει, όταν θα καθαριστεί μετά και το γλύψει επειδή είναι πολύ καυτερό θα την αποτρέψει να ξαναπάει.

Έχω δοκιμάσει ξύδια, σκόρδα, απωθητικά σπρέι κτλ χωρίς απολύτως κανένα αποτέλεσμα (την επόμενη μέρα κιόλας κατουρούσαν) ενώ με το καγιέν οχι

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...