Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 2-3 μήνες μία (ή περισσότερες) γάτες ανεβαίνουν στο μπαλκόνι μου 1ος όροφος και τη βρίσκουν να κάθονται στις καρέκλες. 

Πριν τις διακοπές άρχισαν να τις μαζεύω οπότε δεν έβρισκα τρίχες και υπέθεσα ότι σταμάτησαν τις επισκέψεις.

Τα τελευταία βράδια όμως η γάτα ανεβαίνει στις κλειστές καρέκλες (το πανί εξέχει προφανώς αν και κλειστές) και μάλιστα 2 φορές έχει κατουρήσει εκεί!

Εκτός απο το ότι δεν μπορώ να βρω από που ανεβαίνει υπάρχει κάποια πρόταση να ρίξω κάτι -ακίνδυνο φυσικά- για να την αποθήσω; Μιλάμε για μπαλκόνι με κάγκελα συνολικής περιμέτρου 80μέτρα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε πλεγμα πλαστικο και αφησε το να προεξεχει στο πανω μερος.επειτα πανω πανω, στερεωσε με tire up ακιδες πλαστικές, πιστευω θα σου λυθει το προβλημα. 

Στη χειροτερη, υπάρχει και δίχτυ το οποιο μπορει να στο εγκαταστησει συνεργειο, απο πανω (τεντα)  ως κατω, ειναι σχεδον αορατο και εχει φερμουάρ καπου στη μεση  για να απλωνεις ρουχα πχ. Αυτό βοηθαει και για να μη μπαινουν ζωα, και να μη πεφτουν ζωα και για να μη μπαινουν περιστερια νυχτεριδες κλπ, το βλεπω συχνα στην Αττική. 

Επεξ/σία από Dimi00
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βάλε αλουμινόχαρτο επάνω στην καρέκλα και πιάσε το με μανταλάκια για να μην φύγει απο τον αέρα.

Όχι δεν κάνω πλάκα, οι γάτες σιχαίνονται την αίσθηση και τον ήχο που κάνει και θα αποφύγουν την καρέκλα.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γατα να σου κατουραει τη καρεκλα παντως μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο.

Απο που ανεβαινουν εφοσον εισαι 1ο οροφο;εχει καποια μαντρα η δεντρο;Βρες απο που και βαλε πλαστικο διχτυ και κλεισε το περασμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dantε είπε

Γατα να σου κατουραει τη καρεκλα παντως μου φαινεται εξαιρετικα απιθανο.

Απο που ανεβαινουν εφοσον εισαι 1ο οροφο;εχει καποια μαντρα η δεντρο;Βρες απο που και βαλε πλαστικο διχτυ και κλεισε το περασμα.

Κατουράνε για οριοθέτηση μεταξύ τους, έχω δει να κατουράνε παράθυρο και μαντρότοιχο 😛

Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 10:33 ΠΜ, hln3 είπε

Κατουράνε για οριοθέτηση μεταξύ τους, έχω δει να κατουράνε παράθυρο και μαντρότοιχο 😛

Δεδομενου οτι καθονται ομως εκει πανω μου φαινεται περιεργο.Αλλο η οριοθετηση περιοχης.

Ειναι αρκετα καθαρα ζωα οι γατες, δε κανουν την αναγκη τους εκει οπου καθονται. 

• Like 2
Δημοσ.

Η καημενούλα μαρκάρει την περιοχή της μωρέ για αυτο κατουράει, λολ! Εμένα κατουρούσαν συνέχεια πάνω στο αυτοκίνητο.

Δοκίμασε πιπέρι καγιέν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thant είπε

Δοκίμασε και κάτι τέτοιο...

https://www.e-jumbo.gr/kipos-eidi-exoterikou-chorou/kipos/ergaleia-kipou/apothitika-ptinon/plastiko-dapedo-me-apothitika-karfia-zoon-38.5x38.5x2.7-cm-1-tmch._1513513/

Εγω το εχω πάρει για τη σελα στο μηχανάκι και σώθηκα.

Έχει και αντίστοιχα με ηλεκτρικό ρεύμα.

• Confused 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 8:57 ΠΜ, geodimis είπε

Εδώ και 2-3 μήνες μία (ή περισσότερες) γάτες ανεβαίνουν στο μπαλκόνι μου 1ος όροφος και τη βρίσκουν να κάθονται στις καρέκλες. 

Πριν τις διακοπές άρχισαν να τις μαζεύω οπότε δεν έβρισκα τρίχες και υπέθεσα ότι σταμάτησαν τις επισκέψεις.

Τα τελευταία βράδια όμως η γάτα ανεβαίνει στις κλειστές καρέκλες (το πανί εξέχει προφανώς αν και κλειστές) και μάλιστα 2 φορές έχει κατουρήσει εκεί!

Εκτός απο το ότι δεν μπορώ να βρω από που ανεβαίνει υπάρχει κάποια πρόταση να ρίξω κάτι -ακίνδυνο φυσικά- για να την αποθήσω; Μιλάμε για μπαλκόνι με κάγκελα συνολικής περιμέτρου 80μέτρα!

Αυτό είναι ευλογία, αχ ποσό τυχερός είσαι.. μην το σκέφτεσαι καθόλου, υιοθέτησε τα, πάνε αύριο και αγόρασε ξηρά τροφή και γέμισε ένα μπολ με νεράκι…

• Sad 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Raylan είπε

Αυτό είναι ευλογία, αχ ποσό τυχερός είσαι.. μην το σκέφτεσαι καθόλου, υιοθέτησε τα, πάνε αύριο και αγόρασε ξηρά τροφή και γέμισε ένα μπολ με νεράκι…

Αντε και αλλος με τα αδεσποτα

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Raylan είπε

Ευλογία να του κατουράνε την περιουσία και να τον γεμίζουν τρίχες, οκ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...