Προς το περιεχόμενο

Starlink έριξαν την τιμή στα 60€ και τον εξοπλισμό στα 400€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παγκόσμια άλλαξαν τις τιμές ανά χώρα ανάλογα την αγοραστική δύναμη τους. Ισπανία 70 ευρώ Γερμανία 80 ευρώ Βραζιλία του 1/5 του βασικού κτλπ...

Ελλάδα 60 ευρώ για να έχω 200

Πριν ΟΤΕ πλήρωνα 40€ και είχα 18-20/1

Στο γκρουπ στο facebook βάζουν αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται νησιά απομακρυσμένα και στο βουνό στο πουθενά. 

Υπενθύμιση δεν είναι εναλλακτικός του ΟΤΕ αλλά όταν δεν υπάρχει άλλη λύση...

Screenshot_2022-08-25-08-02-19-32_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Και  το  νέο "πιάτο" εξοπλισμός  από  700€ σε  400€

Επεξ/σία από BadIronTree
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, BadIronTree said:

Παγκόσμια άλλαξαν τις τιμές ανά χώρα ανάλογα την αγοραστική δύναμη τους. Ισπανία 70 ευρώ Γερμανία 80 ευρώ Βραζιλία του 1/5 του βασικού κτλπ...

Ελλάδα 60 ευρώ για να έχω 200

Πριν ΟΤΕ πλήρωνα 40€ και είχα 18-20/1

Στο γκρουπ στο facebook βάζουν αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται νησιά απομακρυσμένα και στο βουνό στο πουθενά. 

Υπενθύμιση δεν είναι εναλλακτικός του ΟΤΕ αλλά όταν δεν υπάρχει άλλη λύση...

Screenshot_2022-08-25-08-02-19-32_e307a3f9df9f380ebaf106e1dc980bb6.jpg

Και  το  νέο "πιάτο" εξοπλισμός  από  700€ σε  400€

πολλες φορες η εναλλακτικη ειναι 4g αν εχεις καλο σημα

• Like 1

6 λεπτά πριν, poulinos είπε

πολλες φορες η εναλλακτικη ειναι 4g αν εχεις καλο σημα

Εκτός αν είσαι σε κάνα νησί καλοκαίρι που με τους τουρίστες δεν πιάνει τίποτα xD

7 minutes ago, BadIronTree said:

Εκτός αν είσαι σε κάνα νησί καλοκαίρι που με τους τουρίστες δεν πιάνει τίποτα xD

σε τουριστικα μερη ναι ειναι αληθεια οτι υπαρχουν θεματακια.το ειδα και σε μη νησιωτικα μερη(τολο). πιταρει το δικτυο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, poulinos είπε

σε τουριστικα μερη ναι ειναι αληθεια οτι υπαρχουν θεματακια.το ειδα και σε μη νησιωτικα μερη(τολο). πιταρει το δικτυο

Καλά όχι μόνο. Δανικό 5G router που πήρα cosmote Unlimted , είχα στην αρχή 150/10 και μετά από 5 λεπτά έπεσε 50/5 Max

Επεξ/σία από BadIronTree

Αν ένα σπίτι το συμφωνήσει π.χ. 2-3 οικογένειες και μοιραστούν τα έξοδα, παίρνεις Starlink κι χτυπάς 300αρα down 50 up. Όποιος μπορεί οικονομικά να το αντέξει, ας το πάρει. Ρίξτε μαύρο, στα καρτέλ των παρόχων που τρώνε τα λεφτά του κόσμου για να μας πουλάνε σάπιες γραμμές και οπτικές ίνες μέχρι την καμπίνα, και να ζητάνε 26 ευρώ για 50αρα ταχύτητα. Καλή χρεωκοπία στους παρόχους εύχομαι. Άμα ρίξει ακόμα λίγο τις τιμές ο Ελον Μασκ, αν πάει τον εξοπλισμό π.χ. στα 200-250 κι την συνδρομή στα 30-40 θα το σκεφτώ σοβαρά. 

• Like 1

9 λεπτά πριν, GLYMPE είπε

Ποσό πιάνει τελικά το starlink? Σε ξενα forums εβλεπα max 80-90 down. 

Αμερική μπούκωσε γιατί έχουνε βάλει πάρα πολλά άτομα σε περιοχές που δεν έπρεπε... 

Screenshot_2022-08-13-01-22-34-12_79d0ff8f9752a3fc32487e6d62330a6a.jpg

On 25/08/2022 at 19:00, BadIronTree said:

Καλά όχι μόνο. Δανικό 5G router που πήρα cosmote Unlimted , είχα στην αρχή 150/10 και μετά από 5 λεπτά έπεσε 50/5 Max

καλα ναι .δυο πραγματα φταινε

α.ο τουρισμος διοτι σε μια περιοχη για 10000 ατομα οταν γινονται 100000 ατομα το καλοκαιρι βλεπε ροδο ,μυκονο και γενικως νησια ειναι λογικο οτι θα πιταρει.

β.οτι παιζουν σε σχετικα καλες τιμες unlimited ειτε για το σπιτι ειτε για το κινητο οποτε πολυς κοσμος εχει στραφει εκει.με αποτελεσμα να το πιταρει.πριν πχ ειχα και εγω q και ειχα 1-2 giga το μηνα. καμια φορα εδιναν και τιποτα παραπανω.σε καμια περιπτωση ομως δεν ανοιγα utube κτλ γιατι ηξερα οτι θα τα τελειωσω.και το ειχα για τα βασικα.τωρα πλεον που εχω Unlimited εκει που ειχα 1-2 giga το μηνα μπορει να εχω και 10-20 giga το μηνα.θα μπορουσα βεβαια να φτανα και 200-300. οποτε και εγω με την σειρα μου πιταρω παραπανω οπως και αλλοι τοσοι.οποτε αν δεν γινουν αναβαθμισεις ενα και το αυτο

• Sad 1

• Super Moderators
1 hour ago, BadIronTree said:

Αμερική μπούκωσε γιατί έχουνε βάλει πάρα πολλά άτομα σε περιοχές που δεν έπρεπε... 

Για την ακρίβεια έχουν βρει loophole και στην παραγγελία δηλώνουν περιοχή χαλαρή, αλλά πάνε και τα χρησιμοποιούν σε περιοχή που έχει πιτάρει.

• Like 1

14 ώρες πριν, Thresh είπε

Για την ακρίβεια έχουν βρει loophole και στην παραγγελία δηλώνουν περιοχή χαλαρή, αλλά πάνε και τα χρησιμοποιούν σε περιοχή που έχει πιτάρει.

Πως; Υποτιθεται οτι η περιοχη που δηλωνεις στην παραγγελια ειναι αυτη που θα την χρησιμοποιεις - και απ' οτι εχω δει online η υπηρεσια σταματαει να λειτουργει αμα μεταφερεις το πιατο

• Super Moderators
5 minutes ago, DionGR said:

Πως; Υποτιθεται οτι η περιοχη που δηλωνεις στην παραγγελια ειναι αυτη που θα την χρησιμοποιεις - και απ' οτι εχω δει online η υπηρεσια σταματαει να λειτουργει αμα μεταφερεις το πιατο

Με το roaming feature από ότι πήρε το μάτι μου.

Starlink's current problem is capacity | Jeff Geerling

The day after I posted my last Starlink video, SpaceX announced official roaming support—users could officially move their Starlink Terminal to locations away from their service address. And just this month, the FCC approved dishes in motion.

The privilege of roaming comes with a fee—$25 a month. But this created a bit of a loophole for people who live in places where Starlink isn't currently available, but has coverage. People are buying Starlink at one address, turning on roaming, then using it at a different address in a cell that's already full.

And what problem does that create? Oversubscription.

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...