Syrianos77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Έχει χρησιμοποιησει κανεις iphone ως δικαρτο με eSim και κανονική Sim? Και οι δυο μου αριθμοι ειναι vodafone που υποστηρίζει esim Διαβάζω εδώ οτι είναι εφικτό... εχω τις παρακάτω απορίες 1. Μπορώ να έχω για data την μια καρτα ως προεπιλογή και για κλήσεις τη δευτερη? 2. Παίζει priority μεταξυ esim και sim? 3. Ενεργες και οι δυο για να δέχομαι κλήσεις με δυνατότητα απενεργοποίησης on demand? 4. Με imessage και facetime διαβάζω οτι μπορούν να ειναι και με τους δυο αριθμους. ισχύει στην πράξη? Παρακαλώ θερμά να απαντήσουν μόνο όσοι το έχουν δοκιμάσει / εφαρμόσει Ευχαριστώ
flyer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1. Ναι. 2. Στις κλήσεις όχι. Στα δεδομένα ναι (τη προτεραιότητα τη καθορίζεις εσύ ανεξάρτητα από sim/esim). 3. Ναι. 4. Ναι Χρησιμοποιώ 11pm με sim/esim cosmote και 13pm με sim/esim cosmote και ενίοτε με esim cosmote και sim παρόχου εξωτερικού… 1
lvasilis22 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Στις 25/8/2022 στις 8:44 ΠΜ, Syrianos77 είπε Έχει χρησιμοποιησει κανεις iphone ως δικαρτο με eSim και κανονική Sim? Και οι δυο μου αριθμοι ειναι vodafone που υποστηρίζει esim Διαβάζω εδώ οτι είναι εφικτό... εχω τις παρακάτω απορίες 1. Μπορώ να έχω για data την μια καρτα ως προεπιλογή και για κλήσεις τη δευτερη? 2. Παίζει priority μεταξυ esim και sim? 3. Ενεργες και οι δυο για να δέχομαι κλήσεις με δυνατότητα απενεργοποίησης on demand? 4. Με imessage και facetime διαβάζω οτι μπορούν να ειναι και με τους δυο αριθμους. ισχύει στην πράξη? Παρακαλώ θερμά να απαντήσουν μόνο όσοι το έχουν δοκιμάσει / εφαρμόσει Ευχαριστώ 2. Το priority στις κλήσεις το καθορίζεις ανά επαφή. Ανά επαφή έχεις μια default ρύθμιση για κλήση. Για παράδειγμα μπορεί το κινητό Α όταν το καλείς να παίρνεις πάντα από την sim και το κινητό Β όταν το καλείς να παίρνεις από την esim. Αν θες μια επαφή να την καλέσεις με διαφορετική sim απλά μπαίνεις στην επαφή και από εκεί αλλάζεις την sim που θα χρησιμοποιηθεί και μετά κάνεις κλήση.
Syrianos77 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! ΜΕσα στην επόμενες ημέρες θα προχωρήσω στην αλλαγή και θα ενημερώσω για τυχον προβλήματα και δυσλειτουργίες
Vortalhe Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 γνωριζετε αν υπαρχει κοποιος κοστος αν παω στην vodafone να μου την κανουν esim?
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Vortalhe είπε γνωριζετε αν υπαρχει κοποιος κοστος αν παω στην vodafone να μου την κανουν esim? Δεν έχω VF αλλά αν δεν κάνω λάθος είναι 9,90€ το κόστος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα