bettyk Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Ούτε το pixel είχε εξίσου καλό με το iphone σου αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, το θέμα είναι κατά πόσο είναι ουσιαστικά χρήσιμη η υλοποίηση στο iphone και για την οθόνη που τρώει, αλλά και για το κόστος που μεταφέρεται στοναγοραστή. Ένας ultrasonic αισθητήρας είναι παραπάνω από αρκετός για την ασφάλεια των δεδομένων μας και πληρωμών μας στο τι τρωει απο την οθονη κ το κοστος ειναι μια αλλη κουβεντα εμεις σχολιαζουμε το notch κ το ποσο καλο ειναι.αν ειναι να θελει φως κ μια να πιανει μια οχι (γιατι κ σε σκοταδι πιανει κ το πιξελ κ το iphone) τοτε οχι εμενα δεν μου κανει γι'αυτο κ παντα ελεγα αν ειναι να εχω ενα τοσο καλο face id ας εχω notch.αλλους τους ενοχλει.τωρα οι τιμες δεν εχουν νοημα να τις συζητησουμε μιας κ ολες οι ναυαρχιδες ειναι 1000+ (η φθηνοτερη φετος ειναι το vivo x80pro ) samsung πχ στα ιδια λεφτα πανω κατω με iphone .φυσικα κ δεν συμφωνω με τις τιμες καμιας εταιρειας οσο καλο κ να ειναι δεν θα επρεπε να κοστιζουν τοσο αλλα...
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, logistoulis είπε Ναι ενώ όλων των υπολοίπων μας χακάρουν τα κινητά με φωτογραφίες.. Το να πληρώνεις κάτι over engineered χωρίς λόγο είναι μεν επιλογή σου, αλλά αυτό δεν το κάνει και απαραίτητο Ενώ το να πληρώνεις 5 G κινητά σε μία χώρα που δεν καλύπτεται ούτε το μισό της σε 5 G δεν είναι Too much 😅😅😅
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Ενώ το να πληρώνεις 5 G κινητά σε μία χώρα που δεν καλύπτεται ούτε το μισό της σε 5 G δεν είναι Too much 😅😅😅 Μια χαρά υπάρχει 5g και σε κάτι κατσικοχωρια πλέον όπως και προσιτά πακέτα με απεριόριστο internet, συγκρίνεις το άχρηστο σκαναρισμα του ανάγλυφου της φάτσας σου με το καλύτερο internet?
zahos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Περιμένω να δω αν θα βγουν αλήθεια αυτα που ακούγονται για το 14 για να αλλάξω το 11pro μου. Αλλιώς θα μείνω εδώ. Δεν με χαλάει
mistiri0 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Το πιάσαμε το νόημα...θα μας...τα άστρα...με τις τιμούλες που θα ακούσουν τα αυτιά μας πάλι!
crossmo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, ifrit21 είπε Ακόμα τα κινητά της Apple έχουν notch? Εσύ ακόμα ασχολείσαι με αυτά? 12 ώρες πριν, logistoulis είπε Ναι ενώ όλων των υπολοίπων μας χακάρουν τα κινητά με φωτογραφίες.. Είναι να μη σου τύχει... μιλάμε μετά 2 ώρες πριν, logistoulis είπε Μια χαρά υπάρχει 5g και σε κάτι κατσικοχωρια πλέον όπως και προσιτά πακέτα με απεριόριστο internet, συγκρίνεις το άχρηστο σκαναρισμα του ανάγλυφου της φάτσας σου με το καλύτερο internet? Το ότι γράφει 5G στην πάνω δεξιά ή αριστερή γωνία του κινητού σου δε σημαίνει ότι και οι ταχύτητες είναι ανάλογες με αυτό... το ξέρεις πολύ καλά... σε πολλές περιοχές το 5G είναι σα να έχεις 4G σε ταχύτητα... 11 ώρες πριν, logistoulis είπε Ούτε το pixel είχε εξίσου καλό με το iphone σου αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, το θέμα είναι κατά πόσο είναι ουσιαστικά χρήσιμη η υλοποίηση στο iphone και για την οθόνη που τρώει, αλλά και για το κόστος που μεταφέρεται στοναγοραστή. Ένας ultrasonic αισθητήρας είναι παραπάνω από αρκετός για την ασφάλεια των δεδομένων μας και πληρωμών μας μετά από λίγο το notch ούτε που το προσέχεις, είναι σα να μην υπάρχει, καμμιά οθόνη δεν σου τρώει.... μιλάμε για σχεδόν 7΄΄ οθόνη, πόση να χάσεις???!!! Παρόλα αυτά και εγώ θα προτιμούσα touch id, και αν δεν ήμουν κοντά στα 50 με την πρεσβυωπία να θερίζει!!! θα δούλευα ακόμη το Iphone 7 ή το SE 2016 και δεν με απασχολούν καθόλου τα μεγάλα πλαίσια πάνω κάτω από την οθόνη, ειδικά τώρα που είναι όλα περασμένα μέσα στο wallet, από κάρτες, ασφαλιστική και ταυτότητα/δίπλωμα... για εμένα ήταν η καλύτερη υλοποίηση και σαν μέγεθος και σαν μέσο ξεκλειδώματος.
polaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, Vault13 είπε Καταφερε κανεις αυτο με την μαυρη τρυπα; Που γραφει το αρθρο Εγώ όχι σε καμία από τις 3 συσκευές που δοκίμασα. 18 λεπτά πριν, crossmo είπε Το ότι γράφει 5G στην πάνω δεξιά ή αριστερή γωνία του κινητού σου δε σημαίνει ότι και οι ταχύτητες είναι ανάλογες με αυτό... το ξέρεις πολύ καλά... σε πολλές περιοχές το 5G είναι σα να έχεις 4G σε ταχύτητα... Επειδή γκρινιάζεις για Ελλάδα συγκεκριμένα, πήγαινε μία βόλτα Λονδίνο που ΔΕΝ είναι κατσικοχώρι και ξαναμιλάμε. ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο mobile internet από όπου έχω βρεθεί, ακόμα και τα πραγματικά κατσικοχώρια της Ινδονησίας είχαν τουλάχιστον αργό αλλά σταθερό internet. Προφανώς συμβαίνει λόγω τρελού πληθυσμού δεν αντιλέγω, αλλά εμένα σαν end user δεν με ενδιαφέρουν τα δημογραφικά στοιχεία καμίας πόλης. Με ενδιαφέρει το ότι ΣΕΡΝΕΤΑΙ ακραία σχεδόν όπου και να βρεθείς. Ελλαδιστάν θα λες και θα κλαις. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από polaki
gasantony Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 To event εχει σταθερά καθε χρόνο την αξία του !! Ασχετα από την έκβαση της παρουσίασης...
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 8 ώρες πριν, polaki είπε Εγώ όχι σε καμία από τις 3 συσκευές που δοκίμασα. Επειδή γκρινιάζεις για Ελλάδα συγκεκριμένα, πήγαινε μία βόλτα Λονδίνο που ΔΕΝ είναι κατσικοχώρι και ξαναμιλάμε. ΜΑΚΡΑΝ το χειρότερο mobile internet από όπου έχω βρεθεί, ακόμα και τα πραγματικά κατσικοχώρια της Ινδονησίας είχαν τουλάχιστον αργό αλλά σταθερό internet. Προφανώς συμβαίνει λόγω τρελού πληθυσμού δεν αντιλέγω, αλλά εμένα σαν end user δεν με ενδιαφέρουν τα δημογραφικά στοιχεία καμίας πόλης. Με ενδιαφέρει το ότι ΣΕΡΝΕΤΑΙ ακραία σχεδόν όπου και να βρεθείς. Ελλαδιστάν θα λες και θα κλαις. Μια χαρά πάντως πέρασα στα κατσικοχώρια της Ελλάδας αυτόν τον Αύγουστο με 10€ επιπλέον κόστος (περίπου 12 με τους φόρους)
polaki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μια χαρά πάντως πέρασα στα κατσικοχώρια της Ελλάδας αυτόν τον Αύγουστο με 10€ επιπλέον κόστος (περίπου 12 με τους φόρους) Mα αυτό ακριβώς ήθελα να πω, ΓΕΝΙΚΑ στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλό δίκτυο ειδικά για τη μορφολογία του εδάφους και τον ελάχιστο πληθυσμό (άρα και πελατειακή δυναμική για τις εταιρείες) και ας γκρινάζουν ορισμένοι.
logistoulis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, polaki είπε Mα αυτό ακριβώς ήθελα να πω, ΓΕΝΙΚΑ στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλό δίκτυο ειδικά για τη μορφολογία του εδάφους και τον ελάχιστο πληθυσμό (άρα και πελατειακή δυναμική για τις εταιρείες) και ας γκρινάζουν ορισμένοι. Είναι καλό, αναλογικά πολύ καλύτερο από το σταθερό ειδικά στην επαρχία πχ στο τελευταίο ξενοδοχείο που εμένα είχα 5-6 download από το wifi και 70φευγα από το ψευτο-5g, οπότε απλά έβαζα το κινητό στην πρίζα να κάνει hotspot λαπτοπακι με HDMI στην τηλεόραση και έβλεπα τις σειρές μου αρχοντικά Πρόβλημα στην επαρχία έχεις σε συγκριμένα σημεία που μαζεύεται υπερβολικά πολύς κόσμος σε σχέση με το συνηθισμένο κάποιες στιγμές (πχ το βράδυ που θα βγουν όλοι έξω στη χώρα κάποιου νησιού) ή αν είσαι γκαντέμης και είσαι σε καμιά γούβα, αλλά ακόμα και αυτά διορθώνονται με τον καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα