Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυο αφορμές περιμενα για να κανω Upgrade απο το XS Max (που παρεπιπτοντως ειναι μακραν το πιο όμορφο κ διακριτικο iPhone πριν αρχισουν να γινονται λίγο τούβλα), Type-C και front notch. το φρύδι το βελτιωσαν, το αλλο παει για το 15 του χρόνου..:-(

• Confused 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

"...εμπειρία σε στυλ μαύρης τρύπας..." Περίμενα κάτι πιο ευρηματικό από την εταιρία που γιγαντώθηκε απευθυνόμενη σε καλλιτέχνες και δημιουργικούς ανθρώπους.

Δημοσ.
2 hours ago, ifrit21 said:

Ακόμα τα κινητά της Apple έχουν notch?

Μάλιστα άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο που τώρα βάζει notch και στα laptop... 

Δημοσ.

https://m.youtube.com/watch?v=epMDcAG_YjQ 

Kuo: We could be looking at starting at $1,099 for iPhone 14 Pro and then $1,199 for the iPhone 14 Pro Max, and of course these estimates are actually lower than a 15% increase – 

δυστυχώς επειδή η κάμερα του 14 θα προεξέχει περισσότερο δε θα κάνουν οι θήκες του 13 αν και οι διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιες… όπως και το notch έγινε φρύδι για να ξεχωρίζει από το 13…  Ελλάδα βλέπω το max 1400+ Ευρώ…

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkteryx είπε

δυο αφορμές περιμενα για να κανω Upgrade απο το XS Max (που παρεπιπτοντως ειναι μακραν το πιο όμορφο κ διακριτικο iPhone πριν αρχισουν να γινονται λίγο τούβλα), Type-C και front notch. το φρύδι το βελτιωσαν, το αλλο παει για το 15 του χρόνου..:-(

φιλε μου την ομορφιά του iphone 7 που είναι ακόμα ταύρος (αν και τώρα άρχισα να διαπιστώνω κάποιες δυσκολίες) δεν τη φτάνει το xs που είναι κυριολεκτικά γκουμούτσα.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ifrit21 είπε

Ακόμα τα κινητά της Apple έχουν notch?

ναι κ χαρη σε αυτο το notch εχει το καλυτερο face id!ο καθενας διαλεγει κ παιρνει τι τον βολευει

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bettyk είπε

ναι κ χαρη σε αυτο το notch εχει το καλυτερο face id!ο καθενας διαλεγει κ παιρνει τι τον βολευει

Ναι ενώ όλων των υπολοίπων μας χακάρουν τα κινητά με φωτογραφίες..

Το να πληρώνεις κάτι over engineered χωρίς λόγο είναι μεν επιλογή σου, αλλά αυτό δεν το κάνει και απαραίτητο

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ναι ενώ όλων των υπολοίπων μας χακάρουν τα κινητά με φωτογραφίες..

Το να πληρώνεις κάτι over engineered χωρίς λόγο είναι μεν επιλογή σου, αλλά αυτό δεν το κάνει και απαραίτητο

μιας κ εχω αλλαξει ολα τα android επετρεψε μου να ξερω λιγο καλυτερα τι ειναι κ τι οχι καλο ειδικα σε οτι αφορα ξεκλειδωμα προσωπου!σου λεω λοιπον ξεκαθαρα πως μονο το google pixel 4xl απο android ειχε τοσο καλο οσο του iphone!τωρα σιγουρα επιλογη σου ειναι τι θα παρεις οπως κ δικη μου

• Thanks 2
Δημοσ.

Περιμένω να δω νεότερα και για την αναβάθμιση στο λειτουργικό συστήματος ίδιο σε ό,τι αφορά το iPad

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, bettyk είπε

μιας κ εχω αλλαξει ολα τα android επετρεψε μου να ξερω λιγο καλυτερα τι ειναι κ τι οχι καλο ειδικα σε οτι αφορα ξεκλειδωμα προσωπου!σου λεω λοιπον ξεκαθαρα πως μονο το google pixel 4xl απο android ειχε τοσο καλο οσο του iphone!τωρα σιγουρα επιλογη σου ειναι τι θα παρεις οπως κ δικη μου

Ούτε το pixel είχε εξίσου καλό με το iphone σου αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, το θέμα είναι κατά πόσο είναι ουσιαστικά χρήσιμη η υλοποίηση στο iphone και για την οθόνη που τρώει, αλλά και για το κόστος που μεταφέρεται στοναγοραστή.

Ένας ultrasonic αισθητήρας είναι παραπάνω από αρκετός για την ασφάλεια των δεδομένων μας και πληρωμών μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...