Christos c_k Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Γεια σε ολους! Θα ηθελα απο οσους χρησιμοποιουν φακους επαφης τη γνωμη τους για το Biotrue της Bausch and lomb. Σας έχει δημιουργήσει ποτέ προβλημα? Κρατάει τους φακούς ενυδατωμενους? Σας προκαλεσε ποτε ερεθισμο ή ξηροφθαλμία? Ευχαριστώ
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Επ! Σε θυμάμαι. Μαζί μιλούσαμε και για τους Ultra. Ελπίζω να βολεύτηκες με κάποιους και να είσαι οκ. Όσο για το υγρό, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, για να λύσεις την απορία σου, είναι να το δοκιμάσεις ο ίδιος. Ό,τι και να σου γράψει ο καθένας είναι για τα δικά του μάτια. Σε κάποιον μπορεί να του προκαλεί ερεθισμούς κι άλλος να πίνει νερό στο όνομά του. Πάρε μόνο ένα μπουκάλι για αρχή και δες πώς θα πάει.
lector Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ολα τα υγρα φακων ειναι το ιδιο πραγμα απλα σε διαφορετικο μπουκαλι με διαφορετικη ετικετα. Ισως κανω και λαθος. Παντως 20+ χρονια που φοραω φακους καθημερινα εχω χρησιμοποιησει οποιοδηποτε υγρο, αναλογως τιμης και διαθεσιμοτητας, και ποτε με κανενα δεν ειχα καποιο προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, lector είπε Για καποιο λογο ειχα την εντυπωση οτι ολα τα υγρα φακων ειναι το ιδιο πραγμα απλα σε διαφορετικο μπουκαλι με διαφορετικη ετικετα. Ισως κανω και λαθος. Παντως 20+ χρονια που φοραω φακους καθημερινα εχω χρησιμοποιησει οποιοδηποτε υγρο, αναλογως τιμης και διαθεσιμοτητας, και ποτε με κανενα δεν ειχα καποιο προβλημα. Δεν είναι όλα τα ίδια. Μπορούν να έχουν διαφορετική σύσταση.
flo1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 εγω προτείνω opti free pure moist παντως, το θεωρω καλυτερο. 😏 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα