Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 10/11/2022 at 17:22, korakios said:

κανονικά ναι , (το "από εκθέσεις μεταχειρισμένων" δεν αποκλείει να είναι εισαγωγής)  , θα ρωτήσεις όμως τον τρόπο εξακρίβωσης και θα πάρεις και χαρτί ελέγχου

μαλιστα, ενταξει εγινε να σαι καλα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπερτίμιο το i30 και πολύ καλό το fastback.

Ο κινητήρας με τα 120 μπορεί να μην βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά είναι επαρκής αν δεν κινεί κάποιος 4μελή οικογένεια και αποσκευές.  Προφανώς και οι ανώτερες εκδόσεις είναι πολύ πιο ευχάριστες.

Ως προς το μήκος και το παρκάρισμα νομίζω τα περισσότερα Hyundai έχουν στάνταρ την κάμερα. Πως θα δυσκολευτεί η σύζυγος να το παρκάρει ακόμη κι αν επιλέξεις το ελαφρώς μακρύτερο fastback?

Προσωπικά οδηγικά μου αρέσει αρκετά το focus.  Τo βασικό Leon δεν είναι ιδιαίτερα ταχύτερο ενώ Astra, κι άλλα μοντέλα ξεφεύγουν στην τιμή. Θα μπορούσες να δεις και το Ceed που είναι παρόμοιο με το i30.

Ωστόσο τους τελευταία 2 χρόνια για όποιον θέλει να επιλέξει καινούριο αμάξι και το βιάζεται πρέπει να οπλιστεί με πολύ υπομονή και σιδερένια νεύρα. Πολλοί αναγκάζονται κι επιλέγουν διαφορετική έκδοση (συνήθως ακριβότερη) επειδή είναι πιο γρήγορα παραδοτέα. Αρκετοί περισσότεροι αλλάζουν εντελώς μοντέλο με κάτι που θα έρθει σ την κατοχή τους πιο άμεσα ή είναι ετοιμοπαράδοτο (σπάνι πλέον). Απαιτήσεις για συγκεκριμένο σχρώμα και διχρωμίες customization απλά προκαλούν σκωπτικά γέλια πλέον στις αντιπροσωπείες. Ότι έχουν ή ότι θέλουν να σπρώξουν πουλάνε και τους λες κι ευχαριστώ.

Επεξ/σία από EmpYristis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@EmpYristis για τις γυναικες δυστηχως ακομα και το 1 εκατοστο εχει ουσια 😂 οποτε κατηγορηματικα ηταν οχι σε φαστμπακ δυστηχως...

τελικα προχωρησα σε αγορα του i30 hatchback premium 1.0 @120hp.

Πηγαινα για το χρωμα που δεν χρεωνεται (κοκκινο) αλλα ειχε χρονο παραδωσης Ιουνιο + 2 μηνες.

Ενω με ενημερωσαν πως το white atlas εχει παραδωση Μαρτιο + 2 μηνες οποτε κ εκλεισα αυτο.

Υπαρχει καμια πιθανοτητα να το παρω και μαρτιο;

Επεξ/σία από Tzini_Gr
  • Like 1
Δημοσ.
On 24/08/2022 at 23:33, Tzini_Gr said:

Καλησπερα,

Ψηνομαι να προβω στην αγορα του i30 HB 1.0T 120ps 6MT PREMIUM που ειναι η πιο απλη εκδοση.

Το εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις / αποδοση;

Επιπλεον γενικοτερα ανα περιοδους βαζουν τπτ εκπτωσεις;

Σκοπος ειναι να δωσω γυρω στα 10k μπροστα και τα αλλα με δοσεις. το επιτοκιο βλεπω μπαινει αυτοματα 7. κατι %. Αυτο μπορω να το διαπραγματευτω;

εχει ακριβως το ιδιο μοντελο η συντροφος μου  και ειναι πολυ ευχαριστημενη,εχουμε παει και ταξιδια με αυτο και ειναι μια χαρα ανετο και γρηγορο αμαξι

Δημοσ.
On 21/11/2022 at 23:56, Runner25 said:

εχει ακριβως το ιδιο μοντελο η συντροφος μου  και ειναι πολυ ευχαριστημενη,εχουμε παει και ταξιδια με αυτο και ειναι μια χαρα ανετο και γρηγορο αμαξι

αδερφε την premium εκδοση εχει η συντροφος;

τα πατακια ξερεις αν ειναι με κουμπωμα η γατνζο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, για όσους έχουν το Fastback, το πορτ μπαγκαζ είναι καλό; Βολεύει για αποσκευές; Γιατί ενώ τα λίτρα του είναι αρκετά, όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ κοντό σε ύψος. Πήγαινα καρφί για Fastback αλλά τώρα το σκέφτομαι και για Hachback, έχει πιο βολικό πορτ μπαγκαζ. Για το 1.5 lt λέω.

Επίσης έχει κάποιος εμπειρία με το αυτόματο της Hyundai;

Επεξ/σία από Agent21
Δημοσ.
15 hours ago, Agent21 said:

Καλησπέρα, για όσους έχουν το Fastback, το πορτ μπαγκαζ είναι καλό; Βολεύει για αποσκευές; Γιατί ενώ τα λίτρα του είναι αρκετά, όταν το είδα από κοντά μου φάνηκε πολύ κοντό σε ύψος. Πήγαινα καρφί για Fastback αλλά τώρα το σκέφτομαι και για Hachback, έχει πιο βολικό πορτ μπαγκαζ. Για το 1.5 lt λέω.

σου εδειξαν οτι και στο fastback εχεις χωρο στη. θεση της ρεζερβας;

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Agent21 είπε

ειναι οντως λιγο πιο κοντο σε υψος, ωστοσο το πατωμα βγαινει, έχει ένα κάλυμμα πάνω από την μπαταρία 48v (δεν έχει ρεζέρβα)

Σαν αυτόματο, νορμάλ διπλού συμπλέκτη. Ωστόσο, όπως όλα τα διπλού συμπλέκτη, έχουν περιορισμένη διάρκεια ζωής.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...