petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Παιδιά καλησπέρα προσπαθώ να μάθω. Είμαι τα μαύρα και είναι η σειρά μου γιατί ο Πύργος δεν μπορεί να φάει την πριγκίπισσα; Ευχαριστώ πολύ
nickol-us Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Γιατί αν βγάλεις από εκεί την πύργο χάνεις... Ο αξιωματικός τρώει το βασιλιά σου 3 1
vjshadow Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Ο αξιωματικός του τρώει τον βασιλιά σου. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Βασίλισσα είναι και όχι πριγκίπισσα. Αν κάνεις την κίνηση που λες έχασες γιατί μένει ακάλυπτος ο Βασιλιάς σου.Ρουά ματ. 3 1
petros_samurai Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Πριγκίπισσα έγραψα; Χαχαχα σκεφτόμουν την γυναίκα μου ☺️ Σας ευχαριστώ πολύ, τι υπέροχο παιχνίδι!!! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, petros_samurai είπε Πριγκίπισσα έγραψα; Χαχαχα σκεφτόμουν την γυναίκα μου ☺️ Σας ευχαριστώ πολύ, τι υπέροχο παιχνίδι!!! Διαβάζει το φόρουμ ε; 2 1
Adrian Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ούτε χάνεις ούτε ρουά μάτ είναι γιατί πολύ απλά είναι μια κίνηση που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, είναι παράνομη (όπως και να πας το πιόνι πίσω). Εκθέτεις το βασιλιά σου και αυτό δεν μπορεί να γίνει. Αυτό ισχύει για όλες τις κινήσεις. 2
p_under Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, Adrian είπε Ούτε χάνεις ούτε ρουά μάτ είναι γιατί πολύ απλά είναι μια κίνηση που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, είναι παράνομη (όπως και να πας το πιόνι πίσω). Εκθέτεις το βασιλιά σου και αυτό δεν μπορεί να γίνει. Αυτό ισχύει για όλες τις κινήσεις. ακριβώς! Ο πύργος είναι καρφωμένος όπως είθισται να λέγεται.
Haldol Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ο πύργος είναι "pinned" (δε μπορεί να κινηθεί) διότι αν (θεωρητικά) έφευγε από εκεί που είναι, άφηνε εκτεθειμένο το βασιλιά, οπότε τέλος παιχνιδιού. Στο σκάκι όμως δεν επιτρέπεται να αφήσεις εκτεθειμένο το βασιλιά, συνεπώς απαγορεύεται να κινήσεις τον πύργο. Γενικά για τον μαύρο είναι δύσκολα στημμένο το παιχνίδι, παίζει να κάτσει ματ σε 3-4 κινήσεις.
StamTheMan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 11:20 ΜΜ, petros_samurai είπε γιατί ο Πύργος δεν μπορεί να φάει την πριγκίπισσα; Γιατι δεν υπαρχει τετοιο πιονι 1
ifaist Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Aπαντησαν ηδη.. Επαιζα απο μικρος κ το ειχα παρατησει το αθλημα μεχρι που βρηκα αυτο το καναλι : https://www.youtube.com/channel/UCL5YbN5WLFD8dLIegT5QAbA και ξανασχοληθηκα τα τελευται 1-2 χρονια. Ριξε μια ματια εχει top παρτιδες και θα σε ωθησει να μαθεις πολλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα