Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ενδιαφέρομαι για την αγορά μιας LG OLED τηλεόρασης. Γνωρίζετα αν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να προσφέρει επέκταση εγγύησης επί πληρωμή η οποία ομως να καλύπτει και αντικατάσταση σε περίπτωση burn-in?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δε νομίζω να καλύπτουν το burn in σε αγορά oled, αλλά μπορείς να ρωτήσεις τηλεφωνικά λογικά.

Μάλλον θα πουν ότι είναι φυσιολογική φθορά της τεχνολογίας Oled και δε μπορούμε να την αντικαταστήσουμε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Νομιζω πως η επισημη εγγυηση της LG καλυπτει.

Σε διάφορα topics που έψαξα για την CX και C1 η LG δεν απαντάει καθαρά αν καλύπτει ή όχι το burn-in η premium ασφάλειά της.

Κρίνεται λέει ανά περίπτωση κι αν έχει γίνει σωστή χρήση, που ουσιαστικά για μένα αυτό σημαίνει όχι.

Σε άλλο thread 2-3 χρήστες έγραψαν ότι ο Κωτσόβολος καλύπτει burn in, από ότι τους είπαν οι υπάλληλοι πάντα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsamo2 είπε

Σε διάφορα topics που έψαξα για την CX και C1 η LG δεν απαντάει καθαρά αν καλύπτει ή όχι το burn-in η premium ασφάλειά της.

Κρίνεται λέει ανά περίπτωση κι αν έχει γίνει σωστή χρήση, που ουσιαστικά για μένα αυτό σημαίνει όχι.

Σε άλλο thread 2-3 χρήστες έγραψαν ότι ο Κωτσόβολος καλύπτει burn in, από ότι τους είπαν οι υπάλληλοι πάντα.

κωτσοβολος εμενα μου ειπε ρητα οχι παντως...

Δημοσ.

Πάρα πολύ ωραία, άρα μαλλόν κανένας δε καλύπτει.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις την LG για την premium εγγύηση, δε χάνεις τίποτα, αλλά σκούρα τα πράγματα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kostasmath23 είπε

κωτσοβολος εμενα μου ειπε ρητα οχι παντως...

Έτυχε να πάω στον Κωτσόβολο και είπα να ρωτήσω τι παίζει σε oled με burn-in και επεκταση εγγύησης. Ο υπαλληλος μου είπε ότι καλύπτει κανονικά το burn in, απλά όταν χρειαστεί να επικοινωνήσω με το service να τους πω για image retention αντί για burn in.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...