Miracle Worker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν πατάω vol down + power για να μπω στο bootloader, εμφανίζει το logo του fastboot και κολλάει εκεί, όσο και αν περιμένω. Βρήκα δεκάδες νήματα για το πως να το κάνεις να ξεκολλήσει και να bootάρει κανονικά (δουλεύουν), βρήκα και κάποια άλλα που δε μπορούσαν καν να ενεργοποιήσουν το fastboot, αλλά κανένα για την περίπτωση μου. Εγώ το δοκίμασα 10 φορές, έκανα όλα τα updates (τώρα έχει MIUI global 12.5.8), αλλά και πάλι κόλλησε 10 στις 10. Σήμερα το ενεργοποίησα πρώτη φορά. Έχει κανείς καμιά ιδέα. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από Miracle Worker
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;; Σε fastboot όταν μπαίνει μένει εκεί μέχρι εσύ να κάνεις reboot. 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 53 λεπτά πριν, chios είπε Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;; Σε fastboot όταν μπαίνει μένει εκεί μέχρι εσύ να κάνεις reboot. Να δω αν το firmware είναι stock ή το έχουν πειράξει.* Όταν λες μένει στο fastboot τι εννοείς, στο μενού ή στο logo; Εμένα μένει αρχικό logo, δε σου δίνει επιλογές. *Γενικά το όλο purchase ήταν λίγο σκιώδες και φοβάμαι μήπως είναι μεταχειρισμένο, οπότε το τεστάρω όπως μπορώ.
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 όταν βλέπεις αυτό είσαι σε fastboot, και μένει έτσι μέχρι να του κάνεις reboot 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Οκ, ευχαριστώ! Τώρα το έψαξα λίγο παραπάνω. Πρέπει δηλαδή να μπεις μέσω Windows; Στα πιο πολλά βίντεο έδειχνε ότι έμπαινε κατευθείαν.
chios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για να δεις αν φοράει stock λογισμικό δες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους. https://c.mi.com/thread-3635118-1-0.html αν είναι κλειδωμένος είσαι εντάξει 1
Miracle Worker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, chios είπε αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για να δεις αν φοράει stock λογισμικό δες αν είναι κλειδωμένος ο bootloader με έναν από τους παρακάτω 3 τρόπους. https://c.mi.com/thread-3635118-1-0.html αν είναι κλειδωμένος είσαι εντάξει Πήρα τη συσκευή σε "επανασυσκευασμένο" κουτί και με ζώσαν τα φίδια μην είναι από επιστροφή και ο προηγούμενος έχει κάνει καμιά λαδιά. Από ότι είδα, αν και εξαιρετικά δύσκολο, μπορεί να έχει αλλάξει το stock firmware με κάποιο custom που περιέχει spyware στον κώδικα, οπότε το factory reset δεν κάνει τίποτα. Έπειτα ένας τρόπος να τσεκάρεις αν έχει πειραχτεί το firmware είναι μέσω του fastboot, το οποίο είναι που έψαχνα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Ακολούθησα διάφορα tutorials με adb αλλά δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι τέλος. Από αυτό που μου έστειλες στο πρώτο βήμα φαίνεται ότι δεν είναι unlocked, ότι και αν σημαίνει αυτό γιατί δεν κατάλαβα, καλύτερα πάντως από το τίποτα. Τουλάχιστον δεν είναι θέμα hardware που "κολλάει" στο fastboot logo! Από ότι κατάλαβες δεν το κατέχω το άθλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! PS: Βέβαια το endgame είναι να κάνω flash καινούρια στοκ ROM, γιατί δεν ησυχάζω αλλιώς, οπότε μάλλον θα το χρειαστώ το bootloader.
Nik1239 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 11:30 ΜΜ, Miracle Worker είπε Πήρα τη συσκευή σε "επανασυσκευασμένο" κουτί και με ζώσαν τα φίδια μην είναι από επιστροφή και ο προηγούμενος έχει κάνει καμιά λαδιά. Από ότι είδα, αν και εξαιρετικά δύσκολο, μπορεί να έχει αλλάξει το stock firmware με κάποιο custom που περιέχει spyware στον κώδικα, οπότε το factory reset δεν κάνει τίποτα. Έπειτα ένας τρόπος να τσεκάρεις αν έχει πειραχτεί το firmware είναι μέσω του fastboot, το οποίο είναι που έψαχνα, αλλά δεν κατάφερα να το βρω. Ακολούθησα διάφορα tutorials με adb αλλά δεν κατάφερα να φτάσω μέχρι τέλος. Από αυτό που μου έστειλες στο πρώτο βήμα φαίνεται ότι δεν είναι unlocked, ότι και αν σημαίνει αυτό γιατί δεν κατάλαβα, καλύτερα πάντως από το τίποτα. Τουλάχιστον δεν είναι θέμα hardware που "κολλάει" στο fastboot logo! Από ότι κατάλαβες δεν το κατέχω το άθλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια! PS: Βέβαια το endgame είναι να κάνω flash καινούρια στοκ ROM, γιατί δεν ησυχάζω αλλιώς, οπότε μάλλον θα το χρειαστώ το bootloader. Βάλτου μια xtrv να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακόμα και από την ίδια την xiaomi 1
solarpower Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Το δικό μου είχε χειρότερο πρόβλημα και τελικά μετά από ένα μήνα διορθώθηκε: Το πρόβλημα ήταν κατά την εγκατάσταση μιας αναβάθμισης MIUI που αργούσε να γίνει και έκανα reset. Αυτό ήταν λάθος και το τηλέφωνο δεν άνοιγε με κανέναν τρόπο. Σκέφτηκα να το αφήσω να πέσει η μπαταρία, και μετά από δέκα μέρες προσπάθησα να δω πως θα το φέρω στα καλά του! Τίποτα πάλι. Οπότε μετά από ένα μήνα κάπου διάβασα το κόλπο με το λαστιχάκι! Δείτε πως έχει (και διορθώθηκε το πρόβλημα). Αφού αδειάσει η μπαταρία, φορτίζουμε λίγο, ούτε δέκα τις εκατό. Βάζουμε ένα λαστιχάκι να πατάει συνέχεια το πλαϊνό κουμπί (αυτό με τον αισθητήρα δακτύλου). Η οθόνη αρχίζει να ανάβει και να σβήνει. Βγάζουμε την τροφοδοσία και το αφήνουμε να συνεχίσει μέχρι να ζεσταθεί. Δοκιμάζουμε να ανοίξουμε μενού (με το πάνω ή το κάτω κουμπί στην ένταση του ήχου). Στο δικό μου τηλέφωνο ενώ άνοιξε το FASTBOOT κόλλησε εκεί. Όμως δούλεψε και το άλλο reset, και μπήκα στο μενού που καθάρισε όλη τη μνήμη. Ξεκίνησα το τηλέφωνο και μου ζήτησε κωδικό XIAOMI, αυτόν που είχα δημιουργήσει όταν αγόρασα το τηλέφωνο. Ήθελε σύνδεση με wifi για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο. Μετά μπήκε το backup και όλες οι εφαρμογές που είχα, και τελείωσε το θέμα. Μετά από μια βδομάδα έγινε αναβάθμιση στο MIUI χωρίς προβλήματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα