Προς το περιεχόμενο

Lies of P [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τη δευτερη φορα αν εχεις κανει fail το γριφο ; Αnyway το περασα αλλα παω γμιοντας γρηγορα speedrun blietzkrieg παντα με 2H και ρημαζοντας καθε boss στα electric shock charges :P

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

τη δευτερη φορα αν εχεις κανει fail το γριφο ; Αnyway το περασα αλλα παω γμιοντας γρηγορα speedrun blietzkrieg παντα με 2H και ρημαζοντας καθε boss στα electric shock charges :P

οχι ρε ...δε χτυπαει το τηλ. για να το σηκωσω και να ξεκινησει ο γριφος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eφτασα και το περασα χωρις κανενα απολυτως προβλημα . Προφανως το εχεις ηδη σηκωσει και εκανε autosave . A btw παιζω στο game pass ultimate . Ποιο ειναι το save path να κανω κανα backup μη γινει καμια στραβη :devil:

Τι built  εχω ; 2h sword περιπου κατι τετοιο . 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
Στις 23/9/2023 στις 5:39 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Επειδή με τα souls παιχνίδια ήδη δε τη πάλευα, μόνο με το elden ring τα πήγα καλά, που τη πάλεψα και λίγο (αλλά όσο πατάει η γάτα) στο Bloodborne.

Οπότε το έβαλα να το δω διστακτικά.

Όπως το έβαλα, το έβγαλα 😝 δε μπορούσα καν να περάσω την αρχή, πολύ ξύλο! Δεν είμαι σε φάση να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτεί. Καλή συνέχεια σε όποιον το παίξει. Αλλά δε μου ούτε οπτικά, ούτε το σετινκ του για να έχω να κρατηθώ από κάπου.

To elden είναι και το δυσκολότερο οπότε ας έκανες υπομονή.Βέβαια τι εννοώ δυσκολότερο ? Αθροιστικά το δυσκολότερο αν διαλέξεις να μην κάνεις summons και αν φυσικά βρείς όλα τα boss.

Εγώ τα souls τα έπαιξα με την εξής σειρά Bloodborne , Elden Ring , Ds1 , Demons Souls Remake , Dark Souls 3 και ξανά Elden , Bloodborne.

Ότι boss είχα δει σε βίντεο που θεωρούνταν δύσκολο απο souls όπως Midir , Sister Friede , Gael , Nameless King , Kalamet , Artorias , Flamelurker κλπ βγήκαν σε 5-6 tries με εξαίρεση sister friede(αυτό πήρε παραπάνω)

Αν λάβω υπόψη όμως πως Malenia-Maliketh-Placidusax-Goskin Duo-Ludwig-Lawrence-Kos(χωρίς parry) κλπ χρειάστηκα πάλι 10+ tries αφού τους είχα νικήσει σε πρώτο run , τότε καταλαβαίνεις πόσο πιο δύσκολα είναι τα νέα games τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μενα το 1ο Demons Souls στο ps3 . Τραυματικη εμπειρια ακομα ονειρευομαι οτι πεφτω στο Blight town . Aν εχω περασει το 1/3 με ουτε 10 deaths καλα τα παει ο πινόκιο :P . Και παλι θα προτιμουσα να βγαλουν ενα κανονικο Bloodborne 2  γμτο ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Να και το balance patch που χρειαζοταν το παιχνιδι

Lies of P Update 1.2.0.0 

Balance Changes
Field Monster Balance Changes

Decreased the HP of certain field monsters

Increased the chance of breaking some monsters’ stance and the frequency of stagger

Increased the staggerable window time

Decrease the HP of all 3 types of Dimensional Butterflies

Adjusted the rewards for some monsters

Increased the drop rate of Moonstone type items

Decreased the drop rate of Star Fragments

Increased the drop rate of Ergo items

Increased the Ergo rewards of certain monsters that appear after Lorenzini Arcade”

Boss Monster Balance Changes

Decreased the HP of ‘Fallen Archbishop Andreus’

Decreased the HP of ‘King of Puppets’ in the first phase

Also decreased the HP of ‘Simon Manus, Arm of God’

Decreased the damage of ‘Simon Manus, Awakened God’

Increased the chance to break the stance of ‘Simon Manus, Awakened God'”

Increased the Specter’s HP and damage

System Changes Related to the Character Progression Reset

Added the feature to reset the character’s level, P-Organ, and Legion Arms at the ‘Gold Coin Tree’

Characters created after this patch will now receive 8 Gold Coin Fruits instead of 5 for their first harvest

Adjusted the required amount of gold coins to reset the character’s level, P-Organ, and Legion Arms

Additional Changes

Players will now be able to carry more weight for each point spent on Capacity

Decreased the weight of Amulets that could be purchased with Boss Ergo

Players will now be able to land attacks better when they use fable arts that consume three or more slots. (includes Fable Arts that stack)

Successfully performing the Fable Art ‘Guard Parry’ will now break the monster’s stance

New Features

Now supports the DUALSHOCK®4 & DualSense™ controllers on Windows OS devices
After today’s update, if the DUALSHOCK®4 & DualSense™ UI does not appear properly please follow the steps below.

Steam Library -> Right Click Lies of P -> Properties -> Controller

Disable Steam Input
** The DUALSHOCK®4 & DualSense™ controller’s touch pad can be used to open the menu

Bug Fixes

Fixed a bug with the Legion Arm ‘Pandemonium II – Acid Charge’ rarely not working properly.

Fixed a bug that the Legion Arm ‘Pandemonium’ consumed only Legion guage while using Grindstones

Also fixed a bug that Geppetto’s face to flicker in the cutscene after defeating the ‘Nameless Puppet’ with Graphic Quality Presets – Low

Fixed a typo of Carlo Collodi in the End Credits. (We sincerely apologize to Mr. Collodi and that was not a lie!)

• Like 1
Δημοσ.
9 minutes ago, Arkin said:

Να και το balance patch που χρειαζοταν το παιχνιδι

Lies of P Update 1.2.0.0 

Πολλά nerfs σε αντιπάλους βλέπω και αντίστοιχα buffs σε κάποια stats όπως capacity.

Μένει να φανεί και στην πράξη πόσο ευκολότερο έγινε.

Δημοσ.

Ειμαι στο προτελευταιο chapter και μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι βρηκα τους ανθρωπινους εχθρους πολυ πιο δυσκολους απο οτιδηποτε εχω αντιμετωπισει μεχρι στιγμης..

• Like 1
Δημοσ.
On 22/09/2023 at 13:54, erasmys said:

οποιος γραψει οτι τερματισε το παιχνιδι χωρις cheats...ειναι ψευτης απλα

ή απλούστερα, its a skill issue.

δεν είναι κακό να μην το έχεις.
κακό είναι να βγάζεις ένα παιχνίδι σκάρτο επειδή έσυ δεν το έχεις!

• Like 2
Δημοσ.

Έχοντας παίξει σχεδόν 3 φορές bloodborne, λίγο dark souls, elden ring και sekiro, δεν θεωρώ πως το lies of p είναι πιο δύσκολο από τα παραπάνω. Θα το έβαζα στο ίδιο επίπεδο με το elden ring που θεωρώ είναι το πιο εύκολο από όσα ανέφερα. Ίσως το p να είναι και ένα κλικ ευκολότερο.

Αυτό με το capacity χρειαζόταν πάντως. Βρισκω σχεδόν αδύνατο να παίζεις με 2 όπλα έτσι όπως είναι. Είμαι στο chapter X και δεν έχω κάνει ούτε μια φορά equip δύο όπλα ταυτόχρονα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sleepychris είπε

ή απλούστερα, its a skill issue.

δεν είναι κακό να μην το έχεις.
κακό είναι να βγάζεις ένα παιχνίδι σκάρτο επειδή έσυ δεν το έχεις!

το update που εβγαλαν για να γινει πιο ευκολο το ειδες?

προφανως εφαγαν το κραξιμο του αιωνα....κατι 

μας ελεγες για skills ? σε ακουμε προσεκτικα

• Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, erasmys είπε

το update που εβγαλαν για να γινει πιο ευκολο το ειδες?

προφανως εφαγαν το κραξιμο του αιωνα....κατι 

μας ελεγες για skills ? σε ακουμε προσεκτικα

Και στο Armored Cored 6 έριξαν nerf σε μερικά bosses, αλλά μια χαρά το τερματίσαμε αρκετοί πριν πέσουν αυτά.
Μην τρελαινόμαστε κιόλας που υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να μαθαίνουμε patterns.

Αν κάποιος θέλει να παίξει κάτι πιο εύκολο, ε...ας μην παίξει κάτι που είναι Soulsborne ή παρεμφερές.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

30 φορες δε σκοπευω να χασω σε ολοκληρο το Pinocchio Souls :P Ti specs εχεις ; Tα humanoid enemies τι weakness εχουν ;

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...