Προς το περιεχόμενο

Lies of P [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, erasmys είπε

δε βγαινει χωρις cheats απλα...

Βγαινει οπως ολα τα souls-like Παιχνιδια. θελει τακτικη , timing σωστο και καπου καπου να κανεις spam και καμια κινηση αφου αυτη δειχνει να λειτουργει. Αν δεν εχεις επαφη με souls , σιγουρα δε βγαινει

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

Βγαινει οπως ολα τα souls-like Παιχνιδια. θελει τακτικη , timing σωστο και καπου καπου να κανεις spam και καμια κινηση αφου αυτη δειχνει να λειτουργει. Αν δεν εχεις επαφη με souls , σιγουρα δε βγαινει

καλα ...αν το τερματισεις γραψε μου...

54 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

μας ζαλισατε με τα souls...αυτο ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτιδηποτε souls εχεις παιξει μεχρι σημερα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Δε ξερουν τα νουμπιδια οτι το Bloodborne ηταν τοσο δυσκολο που @χεζες αιμα γιαυτο και ο τιτλος - καλη τυχη στο playστασιο :P

Το Bloodborne μπροστα στον Πινοκιο ειναι νηπιαγωγειο...

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, erasmys είπε

καλα δοκιμαστο κι αν το τερματισεις γραψε μου...

Στα μισά είμαι νομίζω, μέχρι στιγμής αρκετά ωραίο και όσο δύσκολο θα ήθελα, γίνεται τοσο πιο δύσκολο μετά;

Δημοσ.

Είμαι στην περιοχή μετά απο τα κουνέλια, δεν έχω φτάσει ακομα σε μπος εδώ και δεν δίνω παραπάνω πληροφορίες να αποφύγω σποιλ για άλλους

4 λεπτά πριν, erasmys είπε

δεν εισαι στα μισα πιο πισο εισαι...ποιο ειναι το τελευταιο boss?

Δημοσ.

Πωπω τοτε αν δεν μπορει κανεις να το τερματησει γιατι να βγει σε παιχνιδι?καποιοι μπορουν καποιοι δεν μπορουν,αυτοι που δεν μπορουν βγαζουν μερικοι τοξικοτητα γιατι ετσι?

• Like 4
Δημοσ.

Όλα τα games έχουν learning curve και όλα τα games ανάλογα το playstyle ευννοούν τον εκάστοτε παίχτη. Για μένα το πιο δύσκολο soulsborne παραμένει το Sekiro (ειδικά 2-3 μάχες). Για άλλους ήταν το Bloodborne, το Dark Souls 3 κλπ. Το LoP έχει στοιχεία και από το Bloodborne, αλλά και από το Sekiro με το prosthetic arm και τα perfect parries. Προφανώς θα χρειαστεί αρκετό skill. Πάντως πολλά mini bosses κλπ έχουν πολύ χάλια tracking στο LoP και είναι ευάλωτα σε strafe left/right tactics. Ώρες ώρες νιώθεις λες και παίζεις DS2.🤣 Στο Bloodborne μόνο το BSB μου έρχεται στο μυαλό που δουλεύει αυτό το κόλπο και στο Sekiro σχεδόν κανένα boss δε βγαίνει μόνο έτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή με τα souls παιχνίδια ήδη δε τη πάλευα, μόνο με το elden ring τα πήγα καλά, που τη πάλεψα και λίγο (αλλά όσο πατάει η γάτα) στο Bloodborne.

Οπότε το έβαλα να το δω διστακτικά.

Όπως το έβαλα, το έβγαλα 😝 δε μπορούσα καν να περάσω την αρχή, πολύ ξύλο! Δεν είμαι σε φάση να αφιερώσω τον χρόνο που απαιτεί. Καλή συνέχεια σε όποιον το παίξει. Αλλά δε μου ούτε οπτικά, ούτε το σετινκ του για να έχω να κρατηθώ από κάπου.

Δημοσ.
Στις 22/9/2023 στις 4:04 ΜΜ, simplemaths είπε

Στα μισά είμαι νομίζω, μέχρι στιγμής αρκετά ωραίο και όσο δύσκολο θα ήθελα, γίνεται τοσο πιο δύσκολο μετά;

help...ειμαι Malum District και πρεπει να λυσω ενα riddle με ενα τηλεφωνο που χτυπαει...το προβλημα ειναι οτι σε μενα γραφει phone is disconnected... κανω κατι λαθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...