{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 NEOWIZ adds Denuvo to Lies of P three days before release
panakos_thess Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 σε 5ωριτσες ανοιγει στο XBOX GAMEPASS αντε ωραια 2
Mhlogiatros Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: NEOWIZ adds Denuvo to Lies of P three days before release Ημουν ετοιμος να το αγορασω απο το cdkeys.com χτες το βραδι αλλα περιμενα ..... Τωρα μαλλον καλα εκανα . Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Mhlogiatros 1
screaming_trees Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Όσο κι αν θέλω να το παίξω το παιχνίδι δεν πρόκειται να το αγοράσω λόγω denuvo. Αν και όταν το αφαιρέσουν θα το πάρω
panakos_thess Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 εχει κανεις προβλημα στο Sign In οταν παταει να ξεκινησει το παιχνιδι?
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Πολυ ωραιος σχεδιασμος, θυμιζει εντονα BB και ωραιο concept! 1
erasmys Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 τι ναι αυτο ρε? 2 ωρες εχω παιξει κι εχω πεθανει 50 φορες να πουμε
Charismo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, erasmys said: τι ναι αυτο ρε? 2 ωρες εχω παιξει κι εχω πεθανει 50 φορες να πουμε Είναι tribute στα παιχνίδια της FromSoftware και συγκεκριμένα στο Bloodborne, τα οποία είναι γνωστά για τη δυσκολία τους. Εγώ αύριο θα το πιάσω, η αισθητική και το lore του Pinocchio με ενθουσίασαν στα trailers πάντως. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τσίμπησα το Sniper Elite 5 στα 15 euro. Την ίδια τύχη θα έχει και αυτό αφού θέλουν denuvo.
gtsoui Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Το έχω ξεκινήσει σε κονσόλα βέβαια αλλά το βρήκα μέχρι στιγμής πολύ πιο δύσκολο από όλα της from software. Στο πρώτο boss παίζει να έχασα καμία 15αρια φορές, άλλες 10 σίγουρα στον πρώτο ανθρώπινο εχθρό που βρίσκεις.. το 2ο boss ,το βγαλα με την 2η η 3η προσπάθεια. Μέχρι εκεί έχω φτάσει. Είναι ίσως το καλύτερο soulslike παιχνίδι που έχω παίξει εκτός της from..
just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ξεκίνησα και εγώ στο game pass στο pc. Καλό φαίνεται μέχρι στιγμής αλλά ναι είναι δύσκολο. Αυτό που έκανα είναι να βάλω όσα περισσότερα μπορώ στα κουμπιά του ποντικιού για να τα έχω πιο γρήγορα διαθέσιμα. Ωραίες είναι οι μάχες πάντως. Από visuals ωραίο σχεδιαστικά, τεχνικά βέβαια δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Τέζα πάει, 140-160 fps σε 1440p native με όλα δεξιά, και δεν είδα stutters. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude 1
Sprou Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Κατι συμβαίνει με το dodge και το guard ή ειμαι εγω κουλομαρια.. δε γινεται να εχει τόσο καθυστερημένη αντιδραση εκτος αν φτιάχνεται πιο μετά.τα combat mechanics με προβληματίζουν αρκετα.ναι το game ειναι παλουκι.. Ο κοσμος εχει ενδιαφέρον λόγω story Πινόκιο..τα visuals μαπα(αναμενομενα) ενα soulslike παιχνιδι με ενα βαθμό παραπάνω δυσκολίας βλεπω εγω. καλο για να ρίξεις λιγο καντηλια και μετά να συνεχίσεις starfield..🤗
Armoral Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, gtsoui είπε Το έχω ξεκινήσει σε κονσόλα βέβαια αλλά το βρήκα μέχρι στιγμής πολύ πιο δύσκολο από όλα της from software. Στο πρώτο boss παίζει να έχασα καμία 15αρια φορές, άλλες 10 σίγουρα στον πρώτο ανθρώπινο εχθρό που βρίσκεις.. το 2ο boss ,το βγαλα με την 2η η 3η προσπάθεια. Μέχρι εκεί έχω φτάσει. Είναι ίσως το καλύτερο soulslike παιχνίδι που έχω παίξει εκτός της from.. Είναι όντως πανέμορφο, σκοτεινό και τρέχει τέλεια. 4 λεπτά πριν, Sprou είπε Κατι συμβαίνει με το dodge και το guard ή ειμαι εγω κουλομαρια.. δε γινεται να εχει τόσο καθυστερημένη αντιδραση εκτος αν φτιάχνεται πιο μετά.τα combat mechanics με προβληματίζουν αρκετα.ναι το game ειναι παλουκι.. Ο κοσμος εχει ενδιαφέρον λόγω story Πινόκιο..τα visuals μαπα(αναμενομενα) ενα soulslike παιχνιδι με ενα βαθμό παραπάνω δυσκολίας βλεπω εγω. καλο για να ρίξεις λιγο καντηλια και μετά να συνεχίσεις starfield..🤗 Όταν παίζεις αυτά τα παιχνίδια, χαμομηλάκι ή καλύτερα λίγο τίλιο πριν ξεκινήσεις.:D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα