geomrk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, VaggD είπε Battery 🔋🔋 iPhone 14 Pro Max: 14 hours 42 minutes iPhone 13 Pro Max: 12 hours 16 minutes iPhone 12 Pro Max: 10 hours 53 minutes έχεις και για τα non Max Pro μοντέλα;
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, VaggD είπε Battery 🔋🔋 iPhone 14 Pro Max: 14 hours 42 minutes iPhone 13 Pro Max: 12 hours 16 minutes iPhone 12 Pro Max: 10 hours 53 minutes Στα χαρτιά πάντως εχει μικρότερη μπαταρια το 14ρι απο το 13ρι,και μου κάνει τεράστια εντύπωση να κερδίζει τόσο μόνο απο το τσιπάκι , αρα περιμενω να δω τα κλασσικά τεστ που αμφιβάλλω να βγάζουν τέτοια διαφορά στην πράξη.
VaggD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, geomrk said: έχεις και για τα non Max Pro μοντέλα; Όχι δεν έχει βγεί κάτι ακόμα, αυτά που ανέβασα τα βρήκα στο Mac rumors. 12 minutes ago, Fulgore said: Στα χαρτιά πάντως εχει μικρότερη μπαταρια το 14ρι απο το 13ρι,και μου κάνει τεράστια εντύπωση να κερδίζει τόσο μόνο απο το τσιπάκι , αρα περιμενω να δω τα κλασσικά τεστ που αμφιβάλλω να βγάζουν τέτοια διαφορά στην πράξη. Η διαφορά στο μέγεθος μπαταρίας του 14 &14PM είναι αστεία μόνο το pro έχει σημαντική διαφορά και εννοείται ότι ο Α16 είναι ο Α15 με καλύτερο efficiency. iPhone 14 – 3279 mAh iPhone 13 – 3227 mAh iPhone 14 Plus – 4325 mAh iPhone 14 Pro – 3200 mAh iPhone 13 Pro – 3095 mAh iPhone 14 Pro Max – 4323 mAh iPhone 13 Pro Max – 4352 mAh Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από VaggD 1
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι μονο που και ο A15 ειναι πολύ efficient,γιαυτο εγώ κρατάω μικρο καλάθι μέχρι να δώ και αλλα συγκριτικά. 1
CarbonFibre Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Με πήραν από Κωτσόβολο επειδή είχα δηλώσει ενδιαφέρον και μου είπαν ότι η Apple του είπε για αρχές Οκτώβρη αλλά μπορεί να τους πει τότε ότι μπορεί να παίξει κιάλλη καθυστέρηση. Τους είπα : Συγγνώμη αλλά αν δεν έχω ημερομηνίες για σίγουρα δεν με ενδιαφέρει. Για να δούμε τί θα πουν και οι υπόλοιποι. Αν γνωρίζει κανείς, ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος για αγορά day one Ελλάδα.
Pwpwpw Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Με πήραν από Κωτσόβολο επειδή είχα δηλώσει ενδιαφέρον και μου είπαν ότι η Apple του είπε για αρχές Οκτώβρη αλλά μπορεί να τους πει τότε ότι μπορεί να παίξει κιάλλη καθυστέρηση. Τους είπα : Συγγνώμη αλλά αν δεν έχω ημερομηνίες για σίγουρα δεν με ενδιαφέρει. Για να δούμε τί θα πουν και οι υπόλοιποι. Αν γνωρίζει κανείς, ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος για αγορά day one Ελλάδα. Ισχυει ότι ο Κωτσόβολος ζητάει προκαταβολή για προπαραγγελια; Προκαταβολή για άγνωστη ημερομηνία παραλαβής προσωπικα δεν θα έδινα, ειδικά με το μπάχαλο που είχε γίνει πέρσι με τα 13
Mariosk31 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ το προ παράγγειλα από Amazon de Παρασκευή 9 του μήνα αύριο θα φύγει και θα έρθει Δευτέρα με Τετάρτη!!! Τιμή 1490 το 256 σε ασημί ( 14pro ) και με πήραν από Κωτσόβολο και μου λένε πιθανή παράδοση 23 Οκτωβρίου οι ξεφτίλες Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Mariosk31
Fulgore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Λογική απάντηση σου έδωσαν. Αλλη αγορά αυτή της Ελλάδας(λιγότερα κομμάτια προπαραγγελίες,λιγότεροι αγοραστες τοσο ακριβών συσκευών)και αλλη αυτη Γερμανιας. Φερνει λίγα κομμάτια ο Κωτσος και ο κάθε Κώτσος, αλλά οι περισσότεροι πέφτουν day one με τα μούτρα στις μεγάλες αλυσίδες λόγω τιμολογίου/ΦΠΑ και γινεται ενα μπάχαλο, εξου και τα παραπάνω προηγούμενα θέματα που έβαλα. 2
simplemaths Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Προ παραγγελία σήμερα απο πλαίσιο, μου είπαν 26 έρχονται οι πρώτες παραδόσεις και αν είναι αυτό που ζήτησα τότε παραλαμβάνω τότε.
prototypegr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ισχυει ότι ο Κωτσόβολος ζητάει προκαταβολή για προπαραγγελια; Προκαταβολή για άγνωστη ημερομηνία παραλαβής προσωπικα δεν θα έδινα, ειδικά με το μπάχαλο που είχε γίνει πέρσι με τα 13 Ισχύει. Με πήραν τηλέφωνο και με είπαν 100€ μπροστάνζα για να μπω σε λίστα. Τους είπα ότι θέλω όλο το ποσό να το βάλω με πλάνο δόσεων και αφού δεν μπορούν διαφορετικά, θα το παραγγείλω όταν θα το έχουν διαθέσιμο. 1
prototypegr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, kormos είπε Όλες οι μεγάλες αλυσίδες στείλαν για προπαραγγελία. Ακόμα και ο Κωτσόβολος με άφησε και έκανα προπαραγγελία με πλάνο δόσεων και μάλιστα χωρίς τόκους και 1η δόση Ιανουάριο. Βέβαια να δούμε αν θα το έχουν παραδώσει μέχρι τότε 😄
kormos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, prototypegr είπε Όλες οι μεγάλες αλυσίδες στείλαν για προπαραγγελία. Ακόμα και ο Κωτσόβολος με άφησε και έκανα προπαραγγελία με πλάνο δόσεων και μάλιστα χωρίς τόκους και 1η δόση Ιανουάριο. Βέβαια να δούμε αν θα το έχουν παραδώσει μέχρι τότε 😄 Χωρίς προκαταβολή? Γιατί παραπάνω αναφέρουν πως τους ζήτησαν να δώσουν...🙄
prototypegr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Χωρίς προκαταβολή? Γιατί παραπάνω αναφέρουν πως τους ζήτησαν να δώσουν...🙄 Για αυτό λέω να δούμε πότε θα το παραδώσουν. Αν μπεις στο site τους μπορείς να κάνεις προπαραγγελία χωρίς προκαταβολή. Το θέμα είναι τι σειρά προτεραιότητας θα έχεις σε σχέση με όσους δώσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα