Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

To usbc πόση αλλαγή θα κάνει;

Τα παραδείγματα σου ειναι άσχετα με το γιατί ο κόσμος/ΕΕ ζητάει Usb C θύρα στα iphone.

Το όλο θέμα ειναι να έχεις ένα καλώδιο να μπορει να φορτίζει όλες τις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές.

Με το ιδιο καλώδιο που φορτίζεις το κινητό σου, να μπορεις να φορτίσεις και τα ασύρματα ακουστικά,και το tablets και gamepad Playstation,microsoft,nintendo κλπ.

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανάμεσα σε 13 pro και 14 απλό θα επέλεγα 13pro.  Oι διαφορές τους είναι εμφανείς υπέρ του 13 pro. 

Επεξ/σία από jodact
  • Like 2
Δημοσ.

Τα λέει όλα το verge. Δεν περίμενα ότι το δυναμικό νησί θα μείωνε τόσο την οθόνη στο βιντεο και θα ταν τόσο Ενοχλητικο. Ούτε ότι η μπαταρία θα ταν χειρότερη.Τέλος περίμενα την κάμερα να ναι πολύ καλύτερη κι όχι λίγο  καλύτερη από το 13. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τα παραδείγματα σου ειναι άσχετα με το γιατί ο κόσμος/ΕΕ ζητάει Usb C θύρα στα iphone.

Το όλο θέμα ειναι να έχεις ένα καλώδιο να μπορει να φορτίζει όλες τις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές.

Με το ιδιο καλώδιο που φορτίζεις το κινητό σου, να μπορεις να φορτίσεις και τα ασύρματα ακουστικά,και το tablets και gamepad Playstation,microsoft,nintendo κλπ.

Δεν είπα τι ζητάει ο κόσμος, είπα τι κάνω εγώ και διερωτήθηκα πως θα αλλάξει η εμπειρία από το κινητό με ένα usbc. Ναι θα μαρεσε να φορτιζω μακ και iphone με το ίδιο καλώδιο αλλά δεν με επηρεάζει και ιδιαίτερα (εμένα τουλάχιστον).

13 λεπτά πριν, avacan23 είπε

Τα λέει όλα το verge. Δεν περίμενα ότι το δυναμικό νησί θα μείωνε τόσο την οθόνη στο βιντεο και θα ταν τόσο Ενοχλητικο. Ούτε ότι η μπαταρία θα ταν χειρότερη.Τέλος περίμενα την κάμερα να ναι πολύ καλύτερη κι όχι λίγο  καλύτερη από το 13. 

Το 14 (όλα τα μοντέλα μια απογόητευση για μενα). Ίδιος επεξεργαστής στο βασικό μοντέλο, αδιάφορες αναβαθμίσεις στα υπόλοιπα.

Αλήθεια το SE3 δεν θα το σχολιάσει κανείς; :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gingerbread είπε

Δεν είπα τι ζητάει ο κόσμος, είπα τι κάνω εγώ και διερωτήθηκα πως θα αλλάξει η εμπειρία από το κινητό με ένα usbc. Ναι θα μαρεσε να φορτιζω μακ και iphone με το ίδιο καλώδιο αλλά δεν με επηρεάζει και ιδιαίτερα (εμένα τουλάχιστον).

Το θέμα ειναι ότι η πλειοψηφια των συσκευώ εκει έξω ειναι πλέον με TypeC,ακόμα και ορισμένα προιοντα της ιδιας της Apple.

Επίσης ένας άλλος λιγοτερο σημαντικός λόγος ειναι ότι η lightning θύρα των iphone εχει κατώτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων σε σχέση με την TypeC.

Με λίγα λόγια κυρίως ο παράγοντας ευκολια ειναι που μας επηρεαζει εμάς.

Δημοσ.
55 minutes ago, Gingerbread said:

Το 14 (όλα τα μοντέλα μια απογόητευση για μενα). Ίδιος επεξεργαστής στο βασικό μοντέλο, αδιάφορες αναβαθμίσεις στα υπόλοιπα.

Αλήθεια το SE3 δεν θα το σχολιάσει κανείς; :P

Se3;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, theo897 είπε

Εαν επιτρέπεται ποια μέρα είχες εκδηλώσει ενδιαφέρον;;

Τη μέρα (δεν θυμάμαι ποια ήταν) που άνοιξε η εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δημοσ.
Στις 13/9/2022 στις 3:37 ΜΜ, panoozz είπε

Με πήρανε από κεντρικά Κωτσόβολου για καταχώρηση παραγγελίας και προκαταβολή! Coming soon 🤩

9E115A7E-4950-4B55-A2C0-69DD6892A19D.jpeg

Με πήραν κι εμένα αλλά το έχω παραγγείλει απ το Apple Store στο Λονδίνο. Σου είπαν ποτε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα; Έστω στο περίπου; Γιατί αν είναι νωρίτερα τότε να το ακυρώσω από την Αγγλία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VaggD είπε

Battery 🔋🔋

iPhone 14 Pro Max: 14 hours 42 minutes

iPhone 13 Pro Max: 12 hours 16 minutes

iPhone 12 Pro Max: 10 hours 53 minutes

2,5 ώρες επιπλέον είναι σούπερ. Άμα βάλουν στο μέλλον και ένα fast charge σαν της Xiaomi θα είμαστε άρχοντες.

Δημοσ.
2 minutes ago, MakeGreeceSexyAgain said:

2,5 ώρες επιπλέον είναι σούπερ. Άμα βάλουν στο μέλλον και ένα fast charge σαν της Xiaomi θα είμαστε άρχοντες.

Είναι από τα μεγαλύτερα battery bump λογικά ο Α16 κάνει την διαφορά.. Ωραίο το fast charging έχω το OnePlus 8T αλλά η ζωή της μπαταρίας μικραίνει πρώτη τα 25W και μεγαλύτερη ζωή 🔋παρά 60W, εκτός και αν κάποιος αλλάζει συσκευή κάθε έτος όποτε δεν έχει σημασία το battery health.

• Like 1
Δημοσ.

Κοσμογονία το 2023. Όσοι κρατήσουν τα λεφτά τουσ και περιμένουν θα ανταμειφθούν..

Όσοι δεν κρατιούνται και πάρουν το 14 pro θα έχουν ενα εξαιρετικό τηλέφωνο που δυστυχώς το 2023 θα μοιάζει ξεπερασμένο μπροστά στο νέο 15αρι με το νέο chip 3nn + usb-c+telescope camera....αλλά μια χάρα θα κάνουν τη δουλεία τους. Φοβερή οθόνη πραγματικά και βελτιωμένη κάμερα. Έχεις cinematic video σε 4κ ανάλυση, δλδ. έχεις το καλύτερο βίντεο σε κινητό.

ΜΕ χαλάει το δυναμικό νησί που πετάγεται συνέχεια σε κάθε εφαρμογή. Το notch το ξεχνάς επειδή ειναι σταθερό ψηλά στην οθόνη. Τώρα στο 14 το notch σου πετάγεται συνέχεια μπροστά... και μικραίνει περισσότερο από το 13 προ και την οθόνη όταν βλέπεις βίντεο.

Όσοι πάρουν τα απλά 14αρια...δεν θέλω να βρίσω..δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του.

Με εξοργίζει πόσο ξεδιάντροπα η apple κυκλοφορεί τα 14αρια με περσινό επεξεργαστή και όλα τα χαρακτηριστικά ίδια με το 13 σε τιμή πάνω από 1000 ευρώ. Ο ορισμός της κερδοσκοπίας. Αν θέλετε το 14 πάρτε δύο 12αρια με 600+ ευρώ  το ένα και κάντε το δώρο όπου θέλετε. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 minutes ago, avacan23 said:

Κοσμογονία το 2023. Όσοι κρατήσουν τα λεφτά τουσ και περιμένουν θα ανταμειφθούν..

Όσοι δεν κρατιούνται και πάρουν το 14 pro θα έχουν ενα εξαιρετικό τηλέφωνο που δυστυχώς το 2023 θα μοιάζει ξεπερασμένο μπροστά στο νέο 15αρι με το νέο chip 3nn + usb-c+telescope camera....αλλά μια χάρα θα κάνουν τη δουλεία τους. Φοβερή οθόνη πραγματικά και βελτιωμένη κάμερα. Έχεις cinematic video σε 4κ ανάλυση, δλδ. έχεις το καλύτερο βίντεο σε κινητό.

ΜΕ χαλάει το δυναμικό νησί που πετάγεται συνέχεια σε κάθε εφαρμογή. Το notch το ξεχνάς επειδή ειναι σταθερό ψηλά στην οθόνη. Τώρα στο 14 το notch σου πετάγεται συνέχεια μπροστά... και μικραίνει περισσότερο από το 13 προ και την οθόνη όταν βλέπεις βίντεο.

Όσοι πάρουν τα απλά 14αρια...δεν θέλω να βρίσω..δημοκρατία έχουμε και ο καθένας κάνει ότι θέλει με τα λεφτά του.

Με εξοργίζει πόσο ξεδιάντροπα η apple κυκλοφορεί τα 14αρια με περσινό επεξεργαστή και όλα τα χαρακτηριστικά ίδια με το 13 σε τιμή πάνω από 1000 ευρώ. Ο ορισμός της κερδοσκοπίας. Αν θέλετε το 14 πάρτε δύο 12αρια με 600+ ευρώ  το ένα και κάντε το δώρο όπου θέλετε. 

Το 14 στην Ευρώπη είναι καλή αγορά μόνο για όσους έχουν 11 και κάτω ή android, στην Αμερική που η τιμή είναι ίδια λίγο σημασία έχει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VaggD είπε

Το 14 στην Ευρώπη είναι καλή αγορά μόνο για όσους έχουν 11 και κάτω ή android, στην Αμερική που η τιμή είναι ίδια λίγο σημασία έχει.

Το 14 δυστηχώς στην Ευρώπη δεν ειναι για κανένα κάτοχο καλή αγορά με την άνοδο των τιμών φέτος. Αν έχεις 11 και κάτω,καλυτερα να πάει κάποιος στα φθηνότερα 13ρια, ειδικα 13PM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...