Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα,

με βάση την εμπειρία σας απο προηγούμενες χρονιές - μιας και δεν τα παρακολουθουσα ως πιστος androidακιας - αναμενεται πτωση των Iphone 13 απο τα 869 που ειναι τωρα στις αλυσιδες στο αμεσο μέλλον, μολις αρχίσουν οι προπαραγγελιες και η κυκλοφορια των 14?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δυστυχώς για να χαρείς τη νέα κάμερα του 14 χρείαζεσαι μνήμη. Αρα οι εκδόσεις 128 και 256 των προ ειναι λίγες...

και με τις τιμές των 512 στα 2000+ ευρώ, η αγορά του 14 pro max χάνει πολύ ως επένδυση, δεδομένου ότι η διαφορές με το

περσινό 13 max είναι μόνο η οθόνη. Επίσης το τραγικό ζούμ 3Χ εμεινε στάσιμο...δεν το καταλαβαίνω,,,

48-megapixel ProRAW photos taken on the Main camera will be approximately 75MB in size, three times larger than photos taken with the 12-megapixel sensor on an iPhone 13 Pro and ‌iPhone 14 Pro‌.

https://www.youtube.com/watch?v=2Zup2J8dNW0

https://www.youtube.com/watch?v=u9sJb_E6h5E

Τhe iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max cameras are a huge disappointment.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλησπέρα σε όλους , να κάνω και εγώ μια ερώτηση …έχω το 12αρι με το οποίο είμαι σούπερ, εκτος ομως απο μπαταρία!! Με τις τιμές του 14 προ και 14 προ μαξ υπερβολικες για μένα, τι θα προτείνατε απο άποψη καλύτερης μπαταρίας και αναλογία τιμής…. 13 προ μαξ ή 14 plus ? 

Αν σε παίρνει υπομονή 1 χρόνο ακόμα για το 15αρι, θα έλεγα περίμενε. Αλλιώς 13 pro ή 13 pro max δεν έχει νόημα το 14αρι το απλό.

18 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε

Καλησπέρα σε όλους , να κάνω και εγώ μια ερώτηση …έχω το 12αρι με το οποίο είμαι σούπερ, εκτος ομως απο μπαταρία!! Με τις τιμές του 14 προ και 14 προ μαξ υπερβολικες για μένα, τι θα προτείνατε απο άποψη καλύτερης μπαταρίας και αναλογία τιμής…. 13 προ μαξ ή 14 plus ? 

Αν σε παίρνει υπομονή 1 χρόνο ακόμα για το 15αρι, θα έλεγα περίμενε. Αλλιώς 13 pro ή 13 pro max δεν έχει νόημα το 14αρι το απλό.

Δημοσ.

Ξέρετε κανένα σάιτ για προ παραγγελία τώρα ; 
σε Γερμανία πχ η Ιταλία 

Για να το παραλάβω γρηγορότερα από εδώ 

Δημοσ.

to αμαζον αλλα δε γλιτώνεις κάτι. ουτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα. 

16 βγαινει αμερική και 23 -9 στην Ελλάδα. διαθεσιμότητα με τις τιμές αυτές + περιρέουσα κατάσταση θα υπάρχει.

οπότε τι νόημα εχει να το πάρεισ από έξω.

Μόνο αμερική αν εχεις καποιον να στο φέρει αξίζει.

Δλδ η διαφορά είναι τόσο μεγάλή σε τιμή  που αν μαζευτούν 3-4 άτομα

η διαφορά σε τιμή ειναι τα εισητήρια να παει ο ένας Αμερική και να γυρίσει με τα iphone.

https://www.macrumors.com/2022/09/09/kuo-apple-to-separate-devices-in-iphone-15-lineup/

‌iPhone 15‌ Pro Max could be the only model to feature a periscope telephoto camera system.

ΜΕγάλη αλήθεια είπε ο κινέζος. Οι andoid ναυαρχίδες είναι πολύ πισώ σε σχέση με τα μήλα όσο αφορά το οικοσύστημα τους

(ακουστικά-ρολόι-τάμπλετ-λαπτοπ) για αυτό και η apple αλωνίζειστην high -end κατηγορία και για αυτό 

χτυπάει τις τιμές στο θεό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι κατάλαβα 

Θα περιμένω Ελλάδα αρκει να έχει διαθεσιμότητα όμως και να μην καθυστερήσουν η παραλαβές όπως περσυ 🤣

Επεξ/σία από Mariosk31
Δημοσ.

Σε Apple Store στην Γερμανία που είμαι λέει παράδοση την Παρασκευή που μας έρχεται ! Και είναι ποιο φθηνά από την Ελλάδα !! Εγώ παράγγειλα το δικό μου ΜΑξ έλεγα φέτος να πάω σε 1τβ αλλά η τιμές συν ότι έχω δικό μου nas είπα να μείνω στο 256 ξανά !!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα προ παραγγελία το iPhone 14 pro 256 από αμαζον Γερμανίας 

θα αργήσει πολύ η την βδομάδα μετά της 16/9 θα έρθει;

Πιστεύω να έρθει γρήγορα

Επεξ/σία από Mariosk31
Δημοσ.
12 ώρες πριν, avacan23 είπε

to αμαζον αλλα δε γλιτώνεις κάτι. ουτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα. 

16 βγαινει αμερική και 23 -9 στην Ελλάδα. διαθεσιμότητα με τις τιμές αυτές + περιρέουσα κατάσταση θα υπάρχει.

Υπάρχει πάντα και η επιλογή να περιμένει κάποιος μερικούς μήνες και μετά να κάνει την αγορά που θα έχουν πέσει οι τιμές.

πχ το 13PM κάποιοι το πήραν day one στα 1340ευρώ και άλλοι το πήραν μετά απο 5-6μήνες στα 1100ευρώ.

Αμερική δεν θωρείται καθολου σαν εναλλακτική γιατί και μονο 1χρονο εγγυηση θα έχεις και ισως εδώ Ελλάδα να μην αναλαμβάνουν πιθανο πρόβλημα και μάλιστα η Αμερικάνικη έκδοση είναι χειρότερη αφού δεν παίρνει κανονική κάρτα Sim αλλά μόνο Esim, κάτι που θα ξενερώσει κόσμο.

Δημοσ.

Hello και από μένα..

Είχα το πρωτο iphone , το δευτερο ώσπου συνήθισα και πηγα στο τρίτο κλπ κλπ.

Κάποια στιγμή την άραξα με το special edition κάπου το 2015 ; Δεν εχω καλη μνημη με χρονολογίες , βαριεμαι να γκουγκλάρω για να είμαι συνεπής , τεσπα.

Αραξα με το SE κανα 2-3 χρόνια γιατι με βόλευε το μεγεθος. Επισης ποτέ δε μου άρεσαν τα παντοφλάκια κινητά , τα μεγάλα εννοώ. Να χωράει στις τσέπες , να μπορείς να γράφεις και να σκρολάρεις με ενα χέρι - ειδικά στην οδηγηση βασικό να μη χρειάζεσαι 2 χέρια..

Κάποια στιγμή το τηλέφωνο μου έπεσε στο ποτάμι της Λισαβώνας που είχα πάει να δω Μπενφίκα - Αεκάρα τσουλού. Έπινα κάτι μπυρες , μου εφυγε απο την τσέπη και το εξαφάνισε η  παλίρροια ,δεκέμβρης του 18’.

Γυρίζω ελλάδα και καπάκι παίρνω το iphone 8 - ξανά λόγω μεγέθους που με βόλεψε. 
  Σε 2 μήνες πρπ θα κλείσω 4 χρόνια με το 8άρι του οποίου του άλλαξα μια μπαταρία πριν κανα 9άρι μήνες.

Σκύλαρος το 8 που λέτε.

Τώρα λoiπόν είμαι σε μία φάση που έχω ψηθεί ζεστά να πάρω ενα καινούργιο.

Από περσι δλδ ηθελα νέο iphone αλλά με είχε βολέψει τοσο πολυ το 8 που το τρενάριζα συνεχώς. Συν οτι έβλεπα τις τιμές των τελευταίων μηλων στο Θεο και νευρίαζα.

by the way , το 8 το πήρα καπου στα 410€ απο ενα φιλο χωρις φπα που ηθελε να παρουσιάσει εξοδα στην επιχείρησή του. Δεν εδωσα τρελλά φράγκα και θεωρω οτι για σχεδον 4 χρόνια με 400€ ήταν μια πανάξια αγορά vfm.

Ήρθε ο καιρός να το βάλω στο ντουλάπι γτ έχει αρχίσει και γίνεται αργό το τηλέφωνο. Θέλω -λόγω δουλειάς- λίγο μεγαλύτερη οθόνη πλέον και έχω καταλήξει ότι οι 6.1 οθόνες είναι το μάξιμουμ που μπορώ να δουλευω χωρίς να νευριάζω.

Έχει η γυναίκα μου το 13 pro max και νομίζω ότι πιάνω κανενα τούβλο οικογενειακό παγωτό. Βαρύ και μεγάλο για μενα. Κινητάρα ωστόσο.

Σκέφτομαι να αγοράσω το 14 pro το 128άρι.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Υπάρχει περίπτωση (στοχεύω να κρατήσω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 χρονια αυτο το τηλέφωνο) στα επόμενα χρόνια τα updates να είναι τόσο μεγάλα που να μη με εξυπηρετεί η μνήμη του;

Φωτογραφίες βγάζω φουλ αλλα έχω τη μούρλια να μου αρέσει να τις περνάω στο macbook , δεν ειμαι της φάσης να κρατάω χιλιάδες φωτό στη μνημη του τηλεφώνου. Δε μου χρειάζεται δλδ το τηλέφωνο για σκληρός δίσκος φωτο κ βιντεο..

Εφαρμογές λίγες και καλές αυτές που μου χρειάζονται στο επάγγελμά μου.

Rbnb //trip advisor// booking κλπ..

Θεωρείτε  νορμάλ να πάω στο 14 pro 128 για τη χρηση που το θέλω η καποια στιγμή θα χρειαστώ περισσοτερη μνημη;

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Aν αντέξεις μέχρι σήμερα  με το 8αρι άρα και ένα se με 400 ευρώ να πάρεις θα σου αρέσει. Για μένα η σωστή κίνηση είναι να περιμένεις το 15 αν θες να κρατήσεις κινητό για χρόνια και να μη κλαις τα λεφτά σου. μόνο η αλλαγή σε usb-c ανοίγει νέα εποχή στα iPhone. Είναι σίγουρο ότι θα γίνει λόγω νομοθεσίας σε Ινδία και Βραζιλία. 

https://www.macrumors.com/2022/09/09/iphone-15-rumors-to-be-aware-of/

iPhone 15‌" lineup is currently rumored to feature:

• USB-C port
  • "Pill" display cutout in place of the notch on the ‌iPhone 15‌ and ‌iPhone 15‌ Plus
  • Under-display Touch ID fingerprint scanner
  • A17 chip, manufactured using a 3nm fabrication process
  • Periscopic telephoto camera, likely exclusive to the ‌iPhone 15‌ Pro Max
Δημοσ.

Οποίος μπορεί το παίρνει το 14αρι 

Είναι θέμα το αν έχεις την οικονομική δυνατότητα η όχι 

προφανως από 13 pro max να πας σε 14 λίγες διάφορες θα δεις 

αλλά αν κάποιος έχει  συσκευές   παλαιοτερων γενιών -  και δη πριν το 12 -  θα δει διαφορές στη χρήση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...