Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου και τα δύο που ρωτάς δεν μπορεί κανείς να στα απαντήσει παρά μόνο εσύ ο ίδιος! Πήγαινε δες το pro max απο κοντά και δες αν σε βολεύει, είναι καθαρά τι βολεύει τον καθένα. Επίσης αν το χρησιμοποιείς οπως το τωρινό και δεν βάλεις pro res, σου φτάνουν τα 128 αλλά εσύ πάλι ξέρεις τη χρήση που θα κάνεις. Τι να σου πούμε εμείς ?

Ευχαριστώ για τη συμμετοχή, απλά θα ήθελα την άποψη κάποιου που να ήταν στο ίδιο δίλημμα! Προφανώς τα έχω πιάσει και τα 2 στα χέρια μου, και γι αυτό έκανα και τις παραπάνω παρατηρήσεις, αλλά μπορεί in the long run να μην είναι τόσο θέμα η μεγάλη οθόνη πχ, και να κερδίζεις περισσότερο από τη μεγαλύτερη οθόνη! Pro Res σίγουρα θέλω να τραβάω, γι αυτό πάω και στα Pro μοντέλα. Ευχαριστώ πάντως.

• Like 1
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αγορά iPhone 14 Pro ή Pro Max, έκδοση 128gb ή 256gb.  Γενικά σαν σκέψη θέλω να πάω προς το Pro Max, γιατί έχει και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά τη φοβάμαι λίγο τη μεγάλη οθόνη. Είμαι με OnePlus 8T τώρα στις 6,55 ίντσες, και ήδη δυσκολεύομαι πχ με τον αντίχειρα με το ένα χέρι να πατήσω πράγματα στην άλλη πλευρά της οθόνης. Πόσο μάλλον και στο 6.7 ίντσες Pro Max. Οι 6.1 ίντσες του Pro νομίζω συνηθίζονται, αλλά είδα ότι έχει black bars όταν βλέπεις youtube video? Έχει κανείς εμπειρία ή πρόταση όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης;

Τώρα για την εσωτερική μνήμη, είμαι στο OnePlus με 128gb και 2 χρόνια τώρα δεν την έχω γεμίσει, αλλά δε ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο με το iPhone, δεδομένου ότι το Pro Res video θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο σε μέγεθος. Οπότε και εδώ καμιά εμπειρία από χρήστη ευπρόσδεκτη!

Έχει νόημα αναμονή για iPhone 15 εδώ που είμαστε, δεδομένου ότι θα είναι και πιο ακριβό;

Αν χρειαζεσαι pro res , πας αναγκαστικα σε 256.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...