Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν γίνει έλεγχος, το "έσπασε και το πέταξα" δεν πιάνει σαν επιχείρημα.

Δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα πουλάνε αλλά μάλλον δεν είναι επαγγελματίες, είναι λύση απόγνωσης το να αγοράζεις χωρίς ΦΠΑ και να πουλάς στο καπάκι με "μαύρα" με σκοπό να βγάλεις τα προς το ζην. Αν στην εφορία δουν ότι δεν είσαι κερδοφόρος για μερικά διαδοχικά χρόνια αλλά συνεχίζεις τα αδικαιολόγητα μεγάλα έξοδα έρχονται για έλεγχο.

Επεξ/σία από StavrosD
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 ώρες πριν, gtriantaf είπε

καλησπερα, εχει παραλαβει καποιος απο istorm προσφατα και απο ποτε το ειχε παραγγειλει ?

καλά διαθεσιμότητα istorm φέτος είναι για κλάματα. iphone και ultra 

Δημοσ.

Από πλαίσιο πως πάνε τα πράγματα; Τάχα ο πωλητής επέμενε ότι πάνω από μήνα δεν θα κάνει! Χθες έγινε η παραγγελία του pro σε μωβ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgram είπε

Από πλαίσιο πως πάνε τα πράγματα; Τάχα ο πωλητής επέμενε ότι πάνω από μήνα δεν θα κάνει! Χθες έγινε η παραγγελία του pro σε μωβ

Έκανα προπαραγγελία το 14 PM 128 μωβ στις 16/09 για να το έχω "απο τους πρώτους" όπως έλεγαν. Έκτοτε εξαφανίστηκαν. Πριν περίπου 25 μέρες μου είχαν πει οτι σε 10 μέρες θα το έχω σίγουρα... Τώρα απλά λένε ούτε ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε ούτε πόσα κομμάτια.

Παντού το ίδιο χάλι επικρατεί. Αφού είδα οτι δε θα βγάλω άκρη σύντομα με το πλαίσιο, έβαλα και στο amazon παραγγελία στις 23/09. Άλλοι στην κοσμάρα τους απο εκεί. Στην αρχή δεν ήξεραν πότε θα έρθει, μετά μου είπαν 16/11, μετά 14/12 και τώρα 30/12. Αίσχος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jimdem582 είπε

Έκανα προπαραγγελία το 14 PM 128 μωβ στις 16/09 για να το έχω "απο τους πρώτους" όπως έλεγαν. Έκτοτε εξαφανίστηκαν. Πριν περίπου 25 μέρες μου είχαν πει οτι σε 10 μέρες θα το έχω σίγουρα... Τώρα απλά λένε ούτε ξέρουμε πότε θα παραλάβουμε ούτε πόσα κομμάτια.

Παντού το ίδιο χάλι επικρατεί. Αφού είδα οτι δε θα βγάλω άκρη σύντομα με το πλαίσιο, έβαλα και στο amazon παραγγελία στις 23/09. Άλλοι στην κοσμάρα τους απο εκεί. Στην αρχή δεν ήξεραν πότε θα έρθει, μετά μου είπαν 16/11, μετά 14/12 και τώρα 30/12. Αίσχος.

Έχω ακούσει στα μαξ είναι λίγο χειρότερα τα πράγματα τώρα τι να πω! Από ότι καταλαβα παντού για κλάματα είναι η κατάσταση και αφού ακόμα δεν παρέλαβαν άτομα από 16/9 τότε με βλέπω για καλό Γενάρη και αν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προς ενημερωση ολων και χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο θα ελεγα να ριξετε μια ματιά στο Αμερικανικο site της APPLE καθως και στα Αμερικανικα Apple Store (ανα πολιτεια στον Αμερικανικο Χάρτη). Αμεσως μετα θα καταλαβετε πόσο θα αργησουν να ερθουν στην Ελλαδα που ειναι και στον κουβα των παραγγελιων Παγκοσμιως. Οι παραδοσεις δειχνουν για τα PRO και τα PRO MAX 1,5-2 μηνες για τα 128αρια και τα 256αρια. Εδω το αμερικανικο AMAZON καθως και το Γερμανικο γραφουν μονιμα out of stock περιμενετε να ερθουν στην Ψαροκωσταινα.

Επεξ/σία από gkat2829
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/8/2022 στις 8:03 ΜΜ, KouMasGR είπε

Για πείτε τι περιμένετε; Η παρουσίαση θα γίνει επίσημα στις 7 Σεπτεμβρίου.

https://playsiders.com/anakoinothike-i-imerominia-parousiasis-tou-iphone-14/

Καλησπέρα

Έχω το 14 plus εδώ και δύο μήνες απο Γερμανό αλλά σημερα είδα πως η υγεία της μπαταρίας έχει φτάσει 96%. Το φορτιζω κάθε 32 ωρες περίπου, υπάρχει περίπτωση να εχει βλάβη η μπαταρία; Σε αυτή τη περίπτωση καλύπτεται απ την εγγύηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, psani είπε

Καλησπέρα

Έχω το 14 plus εδώ και δύο μήνες απο Γερμανό αλλά σημερα είδα πως η υγεία της μπαταρίας έχει φτάσει 96%. Το φορτιζω κάθε 32 ωρες περίπου, υπάρχει περίπτωση να εχει βλάβη η μπαταρία; Σε αυτή τη περίπτωση καλύπτεται απ την εγγύηση;

Βλάβη δεν έχει σίγουρα. Αν μπορείς μην το αφήνεις να πέφτει κάτω από 20% και όχι πάνω από 85%. Επίσης μην το αφήνεις όλη νύχτα στην πρίζα. Για να καλυφθεί από εγγύηση πρέπει να πέσει κάτω από 80% η υγεία τον πρώτο χρόνο.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
8 ώρες πριν, psani είπε

Καλησπέρα

Δεν εχει βλαβη η συσκευή. Ειναι φυσιολογικο το περιεργο θα ητανε να μην επεφτε ποτε η υγεια απο το 100 :P 

Στους 10 μηνες υπολογισε στο 90%-92% αρα στο χρονο χοντρικα χανει 1% περιπου καθε μηνα παντοτε κατα προσεγγιση και αναλογα τη χρηση. Να το φορτιζεις οσο μπορεις και οποτε μπορεις απο 30%-35 εως 85%

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αγορά iPhone 14 Pro ή Pro Max, έκδοση 128gb ή 256gb.  Γενικά σαν σκέψη θέλω να πάω προς το Pro Max, γιατί έχει και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά τη φοβάμαι λίγο τη μεγάλη οθόνη. Είμαι με OnePlus 8T τώρα στις 6,55 ίντσες, και ήδη δυσκολεύομαι πχ με τον αντίχειρα με το ένα χέρι να πατήσω πράγματα στην άλλη πλευρά της οθόνης. Πόσο μάλλον και στο 6.7 ίντσες Pro Max. Οι 6.1 ίντσες του Pro νομίζω συνηθίζονται, αλλά είδα ότι έχει black bars όταν βλέπεις youtube video? Έχει κανείς εμπειρία ή πρόταση όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης;

Τώρα για την εσωτερική μνήμη, είμαι στο OnePlus με 128gb και 2 χρόνια τώρα δεν την έχω γεμίσει, αλλά δε ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο με το iPhone, δεδομένου ότι το Pro Res video θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο σε μέγεθος. Οπότε και εδώ καμιά εμπειρία από χρήστη ευπρόσδεκτη!

Έχει νόημα αναμονή για iPhone 15 εδώ που είμαστε, δεδομένου ότι θα είναι και πιο ακριβό;

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasis00 είπε

Καλησπέρα, είμαι ανάμεσα σε αγορά iPhone 14 Pro ή Pro Max, έκδοση 128gb ή 256gb.  Γενικά σαν σκέψη θέλω να πάω προς το Pro Max, γιατί έχει και μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά τη φοβάμαι λίγο τη μεγάλη οθόνη. Είμαι με OnePlus 8T τώρα στις 6,55 ίντσες, και ήδη δυσκολεύομαι πχ με τον αντίχειρα με το ένα χέρι να πατήσω πράγματα στην άλλη πλευρά της οθόνης. Πόσο μάλλον και στο 6.7 ίντσες Pro Max. Οι 6.1 ίντσες του Pro νομίζω συνηθίζονται, αλλά είδα ότι έχει black bars όταν βλέπεις youtube video? Έχει κανείς εμπειρία ή πρόταση όσον αφορά το μέγεθος της οθόνης;

Τώρα για την εσωτερική μνήμη, είμαι στο OnePlus με 128gb και 2 χρόνια τώρα δεν την έχω γεμίσει, αλλά δε ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο με το iPhone, δεδομένου ότι το Pro Res video θα είναι σίγουρα μεγαλύτερο σε μέγεθος. Οπότε και εδώ καμιά εμπειρία από χρήστη ευπρόσδεκτη!

Φίλε μου και τα δύο που ρωτάς δεν μπορεί κανείς να στα απαντήσει παρά μόνο εσύ ο ίδιος! Πήγαινε δες το pro max απο κοντά και δες αν σε βολεύει, είναι καθαρά τι βολεύει τον καθένα. Επίσης αν το χρησιμοποιείς οπως το τωρινό και δεν βάλεις pro res, σου φτάνουν τα 128 αλλά εσύ πάλι ξέρεις τη χρήση που θα κάνεις. Τι να σου πούμε εμείς ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...