Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω να μας πηδάει για αλλη μια φορά ο Κώτσος με τις παραγγελίες. Στο τηλέφωνο δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβουν. 

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimxxZe είπε

Βλέπω να μας πηδάει για αλλη μια φορά ο Κώτσος με τις παραγγελίες. Στο τηλέφωνο δεν ξέρουν ποτε θα παραλάβουν. 

Νομίζω το πρόβλημα είναι από ψηλά. Όχι στη λιανική. Μαμά εταιρία πρώτη μετά η αντιπροσωπία εδώ. Περιμένουν να δουν τι ανταπόκριση έχει μετά να κατασκευάσουν συσκευές; Ντροπή τους. 

Δημοσ.

Σημερα με ξαναπήραν απο πλαίσιο να παραλαβω iphone 14pro

Εχω παραλάβει,τους ειπα.

Συγγνωμη , θα αποδεσμευσουμε την παραγγελια μου ειπανε.

Το ιδιο ειχε γινει και με istorm.

2 φορές με πηρανε τηλέφωνο για 2 ιδιες παραγγελιες.

Δημοσ.

Χθεσινό μήνυμα από Κωτσο..

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH. KANOYME OTI EINAI ΔYNATON ΠPOKEIMENOY NA ΠAPAΛABOYME TA ΠPOIONTA TO ΣYNTOMOTEPO. MOΛIΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, astronautis13 είπε

Χθεσινό μήνυμα από Κωτσο..

ΘA ΘEΛAME NA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME OTI H ΠAPAΓΓEΛIA ΣAΣ ΘA KAΘYΣTEPHΣEI ΛOΓΩ ANABOΛHΣ ΠAPAΛABHΣ AΠO TON ΠPOMHΘEYTH. KANOYME OTI EINAI ΔYNATON ΠPOKEIMENOY NA ΠAPAΛABOYME TA ΠPOIONTA TO ΣYNTOMOTEPO. MOΛIΣ ΠAPAΛHΦΘOYN ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME. EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH.

Καλημέρα. Μια από τα ίδια. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε. 14 pro black.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, prototypegr είπε

Καλημέρα. Μια από τα ίδια. Να δούμε πότε θα παραλάβουμε. 14 pro black.

14 pro purple. Για Νοέμβρη το βλεπω..

Επεξ/σία από astronautis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλιότερα υπήρχε έλλειψη μέχρι και Φεβρουάριο~Μάρτιο. Δεν υπήρχαν ετοιμοπαράδοτα και εξυπηρετούσαν τις προηγούμενες παραγγελίες.

Τώρα ίσως λόγω οικονομικής κρίσης να υπάρξει διαθεσιμότητα πιο νωρίς.

Οι παραδόσεις γίνονται με σειρά προτεραιότητας οπότε αφού έχετε ήδη παραγγείλει σίγουρα θα εξυπηρετηθείτε στις επόμενες παραλαβές.

Επεξ/σία από StavrosD
Δημοσ.
1 ώρα πριν, astronautis13 είπε

14 pro purple. Για Νοέμβρη το βλεπω..

Εκτός κι αν έχουν καμιά παραλαβή μέσα Οκτώβρη και είμαστε τυχεροί. Θα δείξει. Υπομονή. 

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τα iphone 14/pro/max κλπ που βλέπουμε στις αγγελίες? Γιατί κάποιος να το αγοράσει και να το πουλήσει στην ίδια περίπου τιμή την επόμενη μέρα κλειστό? Είναι όλες αυτές τιμολόγια και πάει να βγάλει το ΦΠΑ? Αλλά αν είναι τιμολόγιο χάνεις τον δεύτερο χρόνο εγγύηση. Είναι επιδοτήσεις απο παρόχους? 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, slaughter είπε

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζει με τα iphone 14/pro/max κλπ που βλέπουμε στις αγγελίες? Γιατί κάποιος να το αγοράσει και να το πουλήσει στην ίδια περίπου τιμή την επόμενη μέρα κλειστό? Είναι όλες αυτές τιμολόγια και πάει να βγάλει το ΦΠΑ? Αλλά αν είναι τιμολόγιο χάνεις τον δεύτερο χρόνο εγγύηση. Είναι επιδοτήσεις απο παρόχους? 

Γιατί να χάνεις τον 2ο χρόνο εγγύησης;

Τι σχέση έχει ο τύπος καταστατικού;

Έχει κανείς νέα από πλαίσιο;

Έχουν παραλάβει;

Παραγγείλα 28 Σεπτεμβρίου, να υπολογίζω μήνα;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MariosX είπε

Έχει κανείς νέα από πλαίσιο;

Έχουν παραλάβει;

Παραγγείλα 28 Σεπτεμβρίου, να υπολογίζω μήνα;

16/9 00:20 έβαλα παραγγελία και ακόμα είμαι στο περίμενε χωρίς κάποια εκτίμηση παραλαβής...

Δημοσ.
14 ώρες πριν, slaughter είπε

Συνήθως αυτοί το πουλάνε λίγο κάτω από την τιμή λιανικής, αλλά το έχουν πάρει με τιμολόγιο χωρίς ΦΠΑ, οπότε ναι, ουσιαστικά θέλουν να βγάλουν τον ΦΠΑ. Τραγικοί. 

14 ώρες πριν, MariosX είπε

Γιατί να χάνεις τον 2ο χρόνο εγγύησης;

Τι σχέση έχει ο τύπος καταστατικού;

Κάποια καταστήματα δίνουν 1 χρόνο εγγύησης στις πωλήσεις χονδρικής επειδή υποτίθεται ότι προορίζεται για επαγγελματική χρήση και επιβαρύνεται περισσότερο η συσκευή άρα ενδέχεται να χρειαστεί πιο γρήγορα σέρβις. Στις πωλήσεις λιανικής ισχύουν κανονικά δύο χρόνια. Στα περισσότερα sites (πχ με μια γρήγορη ματιά iStorm, Plaisio) αναφέρεται γραπτά και σε εμφανές σημείο ο ένας χρόνος εγγύησης στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου, στην εκάστοτε σελίδα του προϊόντος. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα 14 PM 128gb χθες τελικά από την Apple.

Είχα κάνει 2 προπαραγγελίες από iStorm και Πλαίσιο οι οποίες είναι ακόμα pending. Όταν με καλέσουν θα ενημερώσω εδώ μήπως κάποιος ενδιαφέρεται για το παραπάνω μοντέλο ώστε να το παραλάβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...