Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MariosX είπε

Και πότε παραγγείλες;

Γνωρίζει κανείς εκτεινόμενη παράδοση από πλαίσιο;

Για 14 Pro Max

όχι, ούτε το πλαίσιο δεν γνωρίζει και εγώ το ίδιο έχω παραγγείλει σε purple 256. Δεν βιάζομαι και δεν ασχολούμαι :)

Επεξ/σία από gz205
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εδώ δεν γνωρίζουν στο Γερμανικό Amazon ποτέ θα παραλάβουμε τα PM με παραγγελία στις 10/09 θα ξέρουν στην ψαροκωσταινα την Ελλάδα?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, a400 είπε

Μέχρι να κυκλοφορίσει θα έχει γίνει παλιό. 😂 ποσό ηληθεια πολιτική πια αυτή η εταιρία !!

δεν νομίζω ότι τα έχουν στην υπόγα και δεν τα δίνουν στον κόσμο... απλά δεν φτάνουν για όλους καρδιά μου. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, gkat2829 είπε

Εδώ δεν γνωρίζουν στο Γερμανικό Amazon ποτέ θα παραλάβουμε τα PM με παραγγελία στις 10/09 θα ξέρουν στην ψαροκωσταινα την Ελλάδα?

Εγώ από Amazon Γερμανίας παρέλαβα από της 21 του μήνα 

ειχα κάνει προ παραγγελία 9/9 και έφυγε 16/9 από το Αμαζον

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Mariosk31 είπε

Εγώ από Amazon Γερμανίας παρέλαβα από της 21 του μήνα 

ειχα κάνει προ παραγγελία 9/9 και έφυγε 16/9 από το Αμαζον

Καλημερα. Τα Pro Max εχουν το προβλημα. Τα 14αρια και τα 14αρια PRO δεν εχουν προβλημα απο οτι φαινεται και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Αν ριξεις για παραδειγμα μια ματια στα APPLE STORE της Αμερικης θα δεις να μην υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο και μαλιστα λεει και για αρκετες εβδομαδες για παραδοση το PRO MAX σε οποιοδηποτε χρωμα και χωρητικοτητα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, gkat2829 είπε

Καλημερα. Τα Pro Max εχουν το προβλημα. Τα 14αρια και τα 14αρια PRO δεν εχουν προβλημα απο οτι φαινεται και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Αν ριξεις για παραδειγμα μια ματια στα APPLE STORE της Αμερικης θα δεις να μην υπαρχει πουθενα ετοιμοπαραδοτο και μαλιστα λεει και για αρκετες εβδομαδες για παραδοση το PRO MAX σε οποιοδηποτε χρωμα και χωρητικοτητα.

Πάντως πριν λίγο καιρό που είχα μπει έλεγε και για τα 14 pro 

Παράδοση τέλος Οκτωβρίου 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mariosk31 είπε

Πάντως πριν λίγο καιρό που είχα μπει έλεγε και για τα 14 pro 

Παράδοση τέλος Οκτωβρίου 

Τον ήπιαμε 

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ποτέ iPhone.

Αξίζει το iPhone 14 Pro Max;

Υπάρχει γενικά κάτι που θα ήταν καλό να ξέρω εξ αρχής για τα iPhone, Apple και συγκεκριμένα για το 14 Pro Max;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MariosX είπε

Δεν έχω πάρει ποτέ iPhone.

Αξίζει το iPhone 14 Pro Max;

Υπάρχει γενικά κάτι που θα ήταν καλό να ξέρω εξ αρχής για τα iPhone, Apple και συγκεκριμένα για το 14 Pro Max;

Κλαίω. Μποτ είναι αυτό ; 
Δεν υπάρχει γενικά αυτό το φόρουμ. 

Δημοσ.
Στις 29/9/2022 στις 7:25 ΜΜ, Toudor14 είπε

ναι αυτή.

Στις 29/9/2022 στις 8:30 ΜΜ, cris4524 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει Vodafone esim στο 14 pro max? Στο site vodafone δεν την έχει στις συμβατότητες συσκευές. Είναι συμβατή;

Έβαλα εγώ στο iPhone 14 pro. Μια χαρά δουλεύει. Η εφαρμογή δεν μου έβγαζε επιλογή γιατί την έχουν απενεργοποιήσει για να την αναβαθμίσουν και θα είναι διαθέσιμη μου είπαν αρχές Οκτωβρίου. Εγώ πήγα και πήρα κάρτα απο κατάστημα, μια χαρά σε 5 λεπτά ήταν κομπλέ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...