Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρυσι το 13 το πήρα 17 Νοεμβριου. υπάρχει διαθεσιμοτατητα στο αγγλικό αμαζον και με φθηνοτερη τιμή 200 ευρώ από Ελλάδα με εκτιμώμενη παραλαβή από 20-10 εως 20 Νοεμβριου. Στα μαγαζιά δεν νομίζω να ξερουνε. Στο εξωτερικό λένε οτι ο Τιμόθεος εκτίμησε λαθος την γραμμη παραγωγής με προτεραιοτητα στα απλά 14αρια τα οποια αγνόησε εντελώς ο κόσμος και στράφηκε αποκλειστικά στα προ με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη. Επίσης μεταφέρθηκε η παραγωγή του 14 στην Ινδία από την Κίνα και αυτό έχει συνέπειες. Συμπέρασμα η καλύτερη εκτιμηση για μέσα Oκτώβρη και η χειρότερη για μέσα Νοεμβρίου.  Του χρόνου που θα αλλάξει ο σχεδιασμός με usb-c kai periskope camera θα γίνει χαμός...

https://www.msn.com/en-us/news/technology/apple-reportedly-readjusts-iphone-14-production-targets-after-slow-demand/ar-AA12kPuk

https://www.macrumors.com/2022/09/28/apple-reverses-iphone-14-plan-boost-production/

Υ.Γ. η μόνη διαφορά με πρώτη ματιά που ειδα μεταξύ 13 και 14 προ δεν είναι ούτε η οθόνη ούτε η κάμερα αλλά ειναι στα ηχεία. Τεράστια βελτίωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μπείτε σε Ευρωπαικές ιστοσελίδες του Apple.com και δείτε εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης πάνω δεξιά για το συγκεκριμένο μοντέλο που έχετε παραγγείλει. Βάλτε 1-2 βδομαδούλες καπέλο και τότε θα έρθει. Φέτος παρότι υπάρχει αρκετή ζήτηση, ο Α16 είναι αποκλειστικότητα στα Pro μοντέλα οπότε με την καμία δεν πάμε για Χριστούγεννα. Πιστεύω όλες οι προπαραγγελίες θα έχουν εξυπηρετηθεί μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Εγώ με 12 Pro πάντως δεν έκανα την κίνηση γιατί περιμένω πλήρες πακέτο με κανονικό redesign (πάντα αγοράζω όταν αλλάζει ριζικά το design μέχρι τώρα δηλαδή 3GS>4>5>6>X>12 Pro) και USB C, περισκόπιο, αστροφωτογραφία, μεγαλύτερη μπαταρία, μεγαλύτερες αρχικές χωρητικότητες (ΕΛΕΟΣ με τα 128 στα Pro με αφαίρεση δυνατοτήτων όπως ProRES....) κλπ. Ελπίζω και σε λογικότερες τιμές γιατί τώρα πληρώνετε +250€ τις αγαμίες του Πούτιν 😛

Επεξ/σία από enlightened
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε η αναβάθμιση σε 14 pro

17013720-EAB6-4FA2-883A-FDEE11328E3B.webp

Αναβαθμιση απο ποιο μοντελο;; 

γενικα αξιζει η αναβαθμιση απο το 13 pro? 
Γιατι λεγονται πολλα πως δεν αξιζει..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναβάθμιση από το Χ.

Μάλλον θα αναβαθμίζω ανά 2 χρόνο από εδώ και στο εξής 

Επεξ/σία από StavrosD
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, StavrosD είπε

Αναβάθμιση από το Χ.

Μάλλον θα αναβαθμίζω ανά 2 χρόνο από εδώ και στο εξής 

Πιάνει και πολύ παραπάνω αν βρεις την σωστή κεραία. Έχω δει 700/140 με iPhone 13. 

3 ώρες πριν, xristos97@ είπε

Αναβαθμιση απο ποιο μοντελο;; 

γενικα αξιζει η αναβαθμιση απο το 13 pro? 
Γιατι λεγονται πολλα πως δεν αξιζει..

Εσυ το αποφασίζεις αν αξίζει, δεν υπάρχει κάτι κρυφό ή κάτι που να μην ξέρεις! 
Απο τα 13 προ αν εξαιρέσεις την πιο φωτεινή οθόνη στον ήλιο και τις βελτιώσεις στις κάμερες, δεν υπάρχει κάτι άλλο ουσιαστικά καλύτερο…  Αν θες να παίζεις στο Lightroom με 49mp ProRAW αρχεία ναι έχει πλάκα. Επίσης έχουν μεγάλη βελτίωση στα ηχεία, το λέει ένας φίλος παραπάνω και τον πιστεύω διότι το διάβασα και αλλού. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα προστατευτικό οθόνης για το 14pro?

Θυμαμαι της spigen ειχα πάρει τελευταία φορά πριν χρόνια και ηπταν σούπερ.

Προφανώς να ειναι γυαλί και να μην έχει χρωματιστό φινίρισμα στα τελειώματα γύρω-γύρω.

Θα με διευκόλυνε να το παραγγείλω απο ελλάδα , όχι απο εξωτερικό.

Υγ: Με το μπριζάκι του iPad pro usb-c που ειναι 20w , ειμαι κομπλέ να φορτίζω και το iphone , σωστά;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Toudor14 είπε

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα προστατευτικό οθόνης για το 14pro?

Θυμαμαι της spigen ειχα πάρει τελευταία φορά πριν χρόνια και ηπταν σούπερ.

Προφανώς να ειναι γυαλί και να μην έχει χρωματιστό φινίρισμα στα τελειώματα γύρω-γύρω.

Θα με διευκόλυνε να το παραγγείλω απο ελλάδα , όχι απο εξωτερικό.

Υγ: Με το μπριζάκι του iPad pro usb-c που ειναι 20w , ειμαι κομπλέ να φορτίζω και το iphone , σωστά;

εγώ πήρα το Spigen EZ FIT GLAS.tR Tempered Glass 2τμχ (iPhone 14 Pro) και είναι πολύ καλό. πριν είχα το iphone x και είχα το ίδιο αλλά δεν εφάρμοζε τόσο καλά όσο αυτό. πολύ ωραία αίσθηση στην αφή.  

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, slaughter είπε

εγώ πήρα το Spigen EZ FIT GLAS.tR Tempered Glass 2τμχ (iPhone 14 Pro) και είναι πολύ καλό. πριν είχα το iphone x και είχα το ίδιο αλλά δεν εφάρμοζε τόσο καλά όσο αυτό. πολύ ωραία αίσθηση στην αφή.  

https://www.skroutz.gr/s/38127986/Spigen-EZ-FIT-GLAS-tR-Tempered-Glass-2τμχ-iPhone-14-Pro.html?from=featured&product_id=127012193

Αυτό εδω δλδ;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, StavrosD είπε

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι άξιζε η αναβάθμιση σε 14 pro

17013720-EAB6-4FA2-883A-FDEE11328E3B.webp

Για του λόγου το αληθές

D4A42594-2D27-4B73-AA17-DF9F07222EDE.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει Vodafone esim στο 14 pro max? Στο site vodafone δεν την έχει στις συμβατότητες συσκευές. Είναι συμβατή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ts0ts0s είπε

Σημερα παρελαβα απο Κωτσοβολο εγω Pro Max DP 128gb

Και πότε παραγγείλες;

Γνωρίζει κανείς εκτεινόμενη παράδοση από πλαίσιο;

Για 14 Pro Max

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...