slaughter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Venedictos είπε Update από Πλαίσιο: Υποτίθεται τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, υποτίθεται λαμβάνουν υπόψην και την εκδήλωση ενδιαφέροντος στη σειρά προτεραιότητας. Τώρα εξυπηρετούν προπαραγγελίες που έγιναν στις 16.09. Απ' ό,τι κατάλαβα, η πρώτη τους παραλαβή εξαντλήθηκε ήδη και περιμένουν ό,τι τους δώσουν. ναι την λαμβάνουν γιατί εγώ έτσι το πήρα.. με είπαν πάρει τηλέφωνο πριν καν ανοίξουν οι προπαραγγελιες και μόλις άνοιξαν μου έκαναν την προπαραγγελία χωρίς πληρωμή. Την περασμένη Τετάρτη με πήραν οτι του βγαίνουν τα κομμάτια να πάρω απο τους πρώτους και το πλήρωσα και σήμερα ήρθε.. βέβαια εξαρτάται και πιο κινητό θες δεν είναι η ίδια ζήτηση σε όλα τα μοντέλα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από slaughter
cris4524 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Διαβάζω σε διάφορες ομάδες στο fb ότι η πρώτη φουρνιά μοιράστηκε και πως τώρα οι νέες παραλαβές θα είναι μετά τις 20/10/2022. Έχει ακούσει κανείς τίποτά περι διαθεσιμότητας; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από cris4524
ts0ts0s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, εγώ με εκδήλωση ενδιαφέροντος day 1 σε Κωτσοβολο Pro Max DP 128gb, Προπαραγγελία 14/9 γυρω στις 14:30 εννοείται οτι απλά παρέλαβα το μηνυμα οτι αναβληθηκε η παραλαβη απ το προμηθευτη. Σε συνέχεια μετα απο επικοινωνια με τη πωλητρια που εξυπηρετει την εταιρια μου,μου εστειλε αυτο: "Καλησπέρα, δυστυχώς η Apple έφερε ελάχιστα κομμάτια από το συγκεκριμένο κωδικό στην Ελλάδα. Η σειρά προτεραιότητας ισχύει κανονικά. Θα σας ενημερώσω μόλις τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα. Στη διάθεση σας." Οπότε κλασσικα στο ιδιο εργο θεατες καθε χρονο αναμονη της παραλαβής
gkat2829 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημερα. Για οσους εχουν παραγγειλει απο τα Ευρωπαικα Amazon εμενα πριν λιγο τραβηξαν τα χρηματα για παραγγελια 10/09 για 128αρι PM Μωβ. Το site εγραφε αποστολη 29/09-27/10.
geor92 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Άρα για να καταλάβω, όσοι πήραν την πρώτη μέρα και τέλος και πλέον περιμένουν τα μαγαζιά επόμενη παραλαβή; Ή υπάρχει κάποιος που παραλαμβάνει ακόμα; Επίσης υπάρχουν άτομα που κάνανε προπαραγγελία πχ 00:15 και ακόμα δεν έχουν πάρει; Σορρυ αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω προπαραγγελία απο Ελλάδα για iphone και προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα..
CarbonFibre Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απ' ότι φαίνεται αν δεν προλάβεις το πρώτο κύμα σε παίρνει το κύμα. Ξέρει κανείς πώς γλυτώνουμε από το system files που έχουν πιάσει σχεδόν όλα τα 256Gb χώρου του κινητού(205GB); Οτι έχω ψάξει στο ίντερνετ βασικά δεν δουλεύει όπως reset -clean install , reboot κλπ. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
PanosP28 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, geor92 είπε Άρα για να καταλάβω, όσοι πήραν την πρώτη μέρα και τέλος και πλέον περιμένουν τα μαγαζιά επόμενη παραλαβή; Ή υπάρχει κάποιος που παραλαμβάνει ακόμα; Επίσης υπάρχουν άτομα που κάνανε προπαραγγελία πχ 00:15 και ακόμα δεν έχουν πάρει; Σορρυ αλλά είναι η πρώτη φορά που κάνω προπαραγγελία απο Ελλάδα για iphone και προσπαθώ να καταλάβω πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα.. Εγω με προπσρσγγελία στο Πλαίσιο μεσα στο πρωτα λεπτα και παρσγγελία 7 ωρες μετά το ανοιγμα των παραγγελίών ακομα περιμένω για Pro max 128.
gz205 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Απ' ότι φαίνεται αν δεν προλάβεις το πρώτο κύμα σε παίρνει το κύμα. Ξέρει κανείς πώς γλυτώνουμε από το system files που έχουν πιάσει σχεδόν όλα τα 256Gb χώρου του κινητού(205GB); Οτι έχω ψάξει στο ίντερνετ βασικά δεν δουλεύει όπως reset -clean install , reboot κλπ. Αν έχεις κάνει transfer από άλλο τηλέφωνο δίπλα δίπλα , τότε συμβαίνει αυτό και σε άλλους. Λένε ότι στρώνει μόνο του μετά από λίγο και καθαρίζει αυτόματα. Με clean install από την αρχή προφανώς και δεν συμβαίνει αυτό. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από gz205
CarbonFibre Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gz205 είπε Αν έχεις κάνει transfer από άλλο τηλέφωνο δίπλα δίπλα , τότε συμβαίνει αυτό και σε άλλους. Λένε ότι στρώνει μόνο του μετά από λίγο και καθαρίζει αυτόματα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι, από tranfer το έκανα. Είναι δυο μέρες έτσι τώρα. θα το αφήσω να δω τί θα κάνει. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
CheOnWeb Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, CarbonFibre said: Ξέρει κανείς πώς γλυτώνουμε από το system files που έχουν πιάσει σχεδόν όλα τα 256Gb χώρου του κινητού(205GB); Οτι έχω ψάξει στο ίντερνετ βασικά δεν δουλεύει όπως reset -clean install , reboot κλπ. Υπερβολικά πολλά τα 205. Ίσως κάποια εφαρμογή κάνει πολλά caches. Πάντως με clean install (Reset as New) αποκλείεται να μην φτιάχνει, εκτός αν έκανες restore from backup μετά. Στο 128άρι μου έχω σύνολο 60gb κατειλημμένα και τα system files είναι 9gb. Έχω πολλά χρόνια να κάνω Reset as New.
CarbonFibre Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Υπερβολικά πολλά τα 205. Ίσως κάποια εφαρμογή κάνει πολλά caches. Πάντως με clean install (Reset as New) αποκλείεται να μην φτιάχνει, εκτός αν έκανες restore from backup μετά. Στο 128άρι μου έχω σύνολο 60gb κατειλημμένα και τα system files είναι 9gb. Έχω πολλά χρόνια να κάνω Reset as New. θα περιμένω κανα δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω reset as new. Ευχαριστώ για την απάντηση.
gz205 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε θα περιμένω κανα δυο μέρες ακόμα και μετά θα πάω reset as new. Ευχαριστώ για την απάντηση. Σίγουρα αν κάνεις new θα είναι όλα καλά, αλλά προφανώς κάτι τέτοιο δεν σε βολεύει (αλλιώς δεν θα έκανες εξαρχής transfer δίπλα δίπλα) Άρα, κάνε κάτι άλλο αν δεν στρώσει πριν πας στην ακραία λύση «από το μηδέν» Καθάρισε το και κάνε restore από iCloud backup να δεις εκεί πως θα σου πάει. Δεν νομίζω να δεις έτσι κάποιο πρόβλημα με system files αφού τα apps κατεβαίνουν ξανά από την αρχή και χάνεται η cache τους. Με transfer δίπλα δίπλα δεν γίνεται ακριβώς έτσι, είναι διαφορετικός τεχνικά ο τρόπος του restore. Μην πας λοιπόν στην ακραία λύση που ίσως να μην σε βολεύει. Δοκίμασε το restore from iCloud backup! 1
xristos97@ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικα ποτε ερχεται η καινουρια παρτιδα ξερουμε;;
FireKiller Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) έκανα το άλμα σε Iphone/iOS για πρώτη φορά από android (oneplus 7 pro του 19). Μεγάλες διαφορές και θα χρειαστεί χρόνος για να το μάθω. Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη αλλά μου έκανε εντύπωση ότι η οθόνη δείχνει πιο εύθραυστη/"κούφια" συγκριτικά με του op7. Αν κάνω tap και στις 2, στο iphone ακούγεται λίγο παραπάνω, λες και είναι κούφιο από κάτω. Είναι κάτι το νορμάλ? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από FireKiller
koutsis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, FireKiller είπε έκανα το άλμα σε Iphone/iOS για πρώτη φορά από android (oneplus 7 pro του 19). Μεγάλες διαφορές και θα χρειαστεί χρόνος για να το μάθω. Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη αλλά μου έκανε εντύπωση ότι η οθόνη δείχνει πιο εύθραυστη/"κούφια" συγκριτικά με του op7. Αν κάνω tap και στις 2, στο iphone ακούγεται λίγο παραπάνω, λες και είναι κούφιο από κάτω. Είναι κάτι το νορμάλ? Ναι, φυσιολογικό είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα