Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, jimdem582 είπε

Κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμα μια φορά. Πέρυσι με προπαραγγελία 11/10 (αρκετά μετά την 1η μέρα προπαραγγελιών), μου το έστειλαν 22/11. Σκεφτόμουν να βάλω σε άλλο κατάστημα αλλά άκουσα κακά λόγια πρακτικά για όλους οπότε είπα ας βάλω ξανά στο πλαίσιο νωρίς, μπας και προλάβω.

00:20 έβαλα προπαραγγελία και δεν μου το έστειλαν. Μετά απο επικοινωνία μου είπαν πως δεν ήμουν στην 1η παραλαβή και θα πρέπει να περιμένω (χωρίς να ξέρουν πόσο καιρό) ώστε να φέρουν και άλλα. Πόσα κομμάτια έφεραν πια; 5;

Στο μεταξύ έβαλα και παραγγελία στο amazon με αποστολή την 1η Νοεμβρίου. Για να δούμε πιο θα έρθει πρώτο.

Θεωρώ γενικά τις προπαραγγελίες τεράστια κοροϊδία. Κανονικά έπρεπε να φέρνει stock κάθε κατάστημα και να ανοίγουν οι παραγγελίες την ημέρα του λανσαρίσματος και όποιος προλάβει. 

Ίσως με τον ανάλογο αριθμό παραγγελίας λαμβάνουν καλύτερη τιμή με περισσότερο όφελος.

Μπορεί να είναι και ένας βασικός λόγος η προπαραγγελια ώστε να έχουν μια γενική εικόνα.

• Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kormos είπε

Ίσως με τον ανάλογο αριθμό παραγγελίας λαμβάνουν καλύτερη τιμή με περισσότερο όφελος.

Μπορεί να είναι και ένας βασικός λόγος η προπαραγγελια ώστε να έχουν μια γενική εικόνα.

Δεν ξέρω αν κερδίζουν έτσι. Το λάθος είναι η πολιτική της apple. Μια ζωή τα ίδια κάνει. Θέλει να κρατά το κόσμο σε αγωνία και να τρέχει να βρει ένα iPhone. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, a400 είπε

Δεν ξέρω αν κερδίζουν έτσι. Το λάθος είναι η πολιτική της apple. Μια ζωή τα ίδια κάνει. Θέλει να κρατά το κόσμο σε αγωνία και να τρέχει να βρει ένα iPhone. 

Αυτό δείχνει πως έχει καλό Marketing ;)

Πάντως πιστεύω και στο παρελθόν...εποχές iPhone 4 θυμάμαι πως όλες οι εταιρείες παραλάμβαναν πολύ νωρίτερα γιατί είχα δικό μου άνθρωπο μέσα στην επιχείρηση αυτή και είχα παραλάβει συσκευή πριν την 1η επίσημη ημέρα...

Σκέψου πάντως και αυτή την εκδοχή ότι τα δίνουν πρώτα σε "γνωστούς" ;)

Δημοσ.

Προ παρήγγειλα για την κόρη μου το iphone 14 plus 256GB το μωβ.  Στην θέση της θα έπαιρνα το pro αλλά αφού αυτό ήθελε δεν μπορούσα να της πάρω άλλο ☺️ . Απ' ότι βλέπω τα plus δεν έχουν έρθει καν Ελλάδα. Περιμένω και 4  airtags που κι αυτά άγνωστο πότε θα έρθουν. Το 2023 θα παραλάβω. 😆

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimdem582 είπε

Κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμα μια φορά. Πέρυσι με προπαραγγελία 11/10 (αρκετά μετά την 1η μέρα προπαραγγελιών), μου το έστειλαν 22/11. Σκεφτόμουν να βάλω σε άλλο κατάστημα αλλά άκουσα κακά λόγια πρακτικά για όλους οπότε είπα ας βάλω ξανά στο πλαίσιο νωρίς, μπας και προλάβω.

00:20 έβαλα προπαραγγελία και δεν μου το έστειλαν. Μετά απο επικοινωνία μου είπαν πως δεν ήμουν στην 1η παραλαβή και θα πρέπει να περιμένω (χωρίς να ξέρουν πόσο καιρό) ώστε να φέρουν και άλλα. Πόσα κομμάτια έφεραν πια; 5;

Στο μεταξύ έβαλα και παραγγελία στο amazon με αποστολή την 1η Νοεμβρίου. Για να δούμε πιο θα έρθει πρώτο.

Θεωρώ γενικά τις προπαραγγελίες τεράστια κοροϊδία. Κανονικά έπρεπε να φέρνει stock κάθε κατάστημα και να ανοίγουν οι παραγγελίες την ημέρα του λανσαρίσματος και όποιος προλάβει. 

Όχι για να δικαιολογήσω το κατάστημα δε με απασχολεί έτσι κι αλλιώς. Αλλά θα σου πω τι έγινε στην δικιά μου περίπτωση παράγγειλα την συσκευή τη στιγμή που άνοιξαν οι προ παραγγελίες από κατάστημα τηλεφωνικά από ένα γνωστό μου στην Γερμανία. Η συσκευή ήρθε σε μία βδομάδα ακριβώς και δυο μέρες. Είχε καθυστέρηση αυτές τις δύο μέρες και αγχώθηκα μήπως το πακέτο τελικά δεν έρθει  ποτέ. Συμβαίνουν και αυτά εδώ πέρα πολύ συχνά κιόλας. Μου είπε ότι αν δεν έρθει το πακέτο αυτό τότε θα παραλάβεις σε έναν μήνα. Και αυτό γιατί έχει κάποιον γνωστό του αυτός αλλιώς σε δύο μήνες. Επίσης μόνο για μία εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Γερμανία είχαν και έφυγαν μέσα σε μία βδομάδα 1 εκατομμύριο κινητά. Όλα προ παραγγελίες. Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αυτό το πράγμα συμβαίνει και σε άλλες χώρες απλά εμείς είμαστε στην Ελλάδα και νομίζουμε ότι όλα συμβαίνουνε μόνο εκεί.

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποτε θα ξανα εχουν παραλαβη; Ωστε να καλυφτουν και οι υπολοιπες προπαραγγελιες... εγω παντως που εκανα στις 12:10 απο ιστορμ δεν παρελαβα..

Δημοσ.

Από περιέργεια, ποιος παίρνει iPhone με 128GB;

Αν εξαιρέσουμε όσους παίρνουν το πρώτο τους iPhone, υπάρχει περίπτωση σε κάποιον που έχει ήδη iPhone να τον φτάσουν τα 128GB στο καινούργιο;

Θα πρέπει κάθε λίγο να χάνει χρόνο διαγράφοντας εφαρμογές, αρχεία, βίντεο, κλπ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StavrosD είπε

Αν εξαιρέσουμε όσους παίρνουν το πρώτο τους iPhone, υπάρχει περίπτωση σε κάποιον που έχει ήδη iPhone να τον φτάσουν τα 128GB στο καινούργιο;

Εκτός αν βγάζεις RAW, μια χαρά φτάνουν τα 128GB (εννοείται με icloud)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Μια χαρά φτάνουν και τα 128, αναλόγως τι θες από το κινητό. Προσωπικά, στο κινητό δεν έχω τις αρχικές φωτογραφίες, αλλά έχω επιλεγμένη την βελτιστοποίηση, ενώ αν δω ότι γεμίζει το cloud (200gb), θα κατεβάσω τις πιο παλιές για να μειωθεί ο χώρος. Αυτήν την στιγμή έχω τον μισό χώρο πιασμένο.

Επεξ/σία από prototypegr
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, StavrosD είπε

Εγώ συνήθως κάνω την ανάποδη ερώτηση... ποιος παίρνει δλδ iPhone ή οποιοδήποτε android με πολλά gb ενώ υπάρχει η λύση του icloud ή του gdrive

Δημοσ.

δυστυχώς όταν 1 φωτογραφία με το 48αρι φακό πιάνει 75 μέγα κι όταν θέλεις να τραβήξεις 4Κ βίντεο τα 128 δεν είναι μια χαρά.1 minute of 4K at 30FPS will take up about 350MB for H264. Είναι κρίμα να πάρεις τα 128 και να μη μπορείς να χαρείς τις κάμερες του κινητού. Φυσικά και τα 128 με μεγάλους συμβιβασμούς ειναι λειτουργικά ειδικα για κάποιον που δεν εχει απαιτήσεις.

Ελπίζω οσοι το πάρετε να διορθωθεί το θέμα με την εστίαση σε μάκρο φωτογράφηση. Επίσης η μπαταρία είναι λίγο χειρότερη από το 13. Για το δυναμικό νησί προσωπικά εμένα με ενοχλεί, ειδικά επειδή μικραίνει την οθόνη περισσότερο από το 13 σε παρακολούθηση βίντεο. Δυστυχώς όμως ήρθε για να μείνει θα ναι και στο 15 του χρόνου. Το μαύρο χρώμα τα σπάει, το μωβ δεν μου αρέσει καθόλου.  Οι διαρροές λένε ότι το 15 του χρόνου θα ξεκινάει από 1200 δολάρια οπότε Ελλάδα του χρόνου βλέπω το 256 στα 2.000 ευρώ...

Δημοσ.

εγώ έρχομαι απο iphone x 64GB που με icloud photos και πολλές εφαρμογές είναι οκ αλλά οριακά. Έτσι είπα για να πάει και αυτό 4-5 χρόνια που θέλω να πάρω το 256. τώρα με το παλιό τσιγκουνευόμουν κάποια πράγματα και έσβηνα και τίποτα. Αν κ το κινητό το ξεκίνησα as new και θα περάσω σιγά σιγά οτι θέλω για να μην φέρω σαβούρα. Έχω και ένα παλιό iphone 6 16GB για εταιρικό στο οποίο έχω βάλει το remove unused apps και μου έχει βγάλει τα πάντα... έχει κρατήσει μόνο 10 εφαρμογές και free space 3gb :P

12 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Εγώ συνήθως κάνω την ανάποδη ερώτηση... ποιος παίρνει δλδ iPhone ή οποιοδήποτε android με πολλά gb ενώ υπάρχει η λύση του icloud ή του gdrive

φίλε πριν λίγο ήρθε ένας συνάδελφος εδώ με android 32gb που του είχε γεμίσει και ψάχναμε τι μπορούμε να κάνουμε για να παίζει. Δεν μπορείς να τα πας όλα στην SD (όσα έχουν μείνει με SD) και δεν παίζει καλά. και το iphone κάνει δικά του όταν ξεμένει απο χώρο και κάνει purge cache και τέτοια αλλά τα android ειδικά μεγάλη πίκρα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, slaughter είπε

φίλε πριν λίγο ήρθε ένας συνάδελφος εδώ με android 32gb που του είχε γεμίσει και ψάχναμε τι μπορούμε να κάνουμε για να παίζει. Δεν μπορείς να τα πας όλα στην SD (όσα έχουν μείνει με SD) και δεν παίζει καλά. και το iphone κάνει δικά του όταν ξεμένει απο χώρο και κάνει purge cache και τέτοια αλλά τα android ειδικά μεγάλη πίκρα

Εντάξει και εσύ αναφέρεις ιδιαίτερη περίπτωση. 32gb δεν είναι αρκετά για τπτ τώρα πια. Γνώμη μου πως τα 128 είναι υπεραρκετά για λειτουργικό + εφαρμογές. Για πολλά documents, φωτογραφίες, βίντεο πιστεύω είναι καλύτερη λύση το σύννεφο. Επιπλέον δεν έχεις να φοβάσαι για backup αν τύχει κάποια στραβή με τη συσκευή

Δημοσ.

Update από Πλαίσιο: Υποτίθεται τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, υποτίθεται λαμβάνουν υπόψην και την εκδήλωση ενδιαφέροντος στη σειρά προτεραιότητας. Τώρα εξυπηρετούν προπαραγγελίες που έγιναν στις 16.09. Απ' ό,τι κατάλαβα, η πρώτη τους παραλαβή εξαντλήθηκε ήδη και περιμένουν ό,τι τους δώσουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Venedictos είπε

Update από Πλαίσιο: Υποτίθεται τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας, υποτίθεται λαμβάνουν υπόψην και την εκδήλωση ενδιαφέροντος στη σειρά προτεραιότητας. Τώρα εξυπηρετούν προπαραγγελίες που έγιναν στις 16.09. Απ' ό,τι κατάλαβα, η πρώτη τους παραλαβή εξαντλήθηκε ήδη και περιμένουν ό,τι τους δώσουν.

Εγώ περιμένω από iStorm και Πλαίσιο μέχρι τέλος του μήνα, αλλιώς θα το πάρω από Λονδίνο οπού έχω delivery window το πρώτο 5ήμερο του Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο 16/9 16:35 - που βέβαια όταν βάζω τον αριθμό στο tracking λέει: "Ούπς... κάτι μας λέει πως πληκτρολόγησες λάθος κωδικό! Προσπάθησε πάλι!" 😂

iStorm 16/9 15:08 - καμία ενημέρωση

Τα παραπάνω για το PM 128GB Deep Purple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...