Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Public στο Σύνταγμα είχε αρκετό στοκ (10+ κομμάτια σύμφωνα με την κατάσταση που μου έδειξε η υπάλληλος) από 14 + Pro. Το μόνο που δεν είχε ήταν το Pro Max (καμία χωρητικότητα).

Επεξ/σία από FireKiller
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν μπορει να παραλάβει άλλος παραγγελία άλλου (προφανώς με κωδικό και ονοματεπώνυμο) απο istorm και θέλει iphone 14pro 256gb space black - ας μου στείλει το κινητό του σε pm να τον πάρω τηλ να του δωσω τη δική μου παραγγελία.

Εγώ ειμαι Ζάκυνθο και θα ανεβω Αθήνα σε 1μιση μήνα.

Όταν μπηκα το βράδυ και παράγγειλα - πίστευα οτι θα χρειαστεί κανα 2μηνο μεχρι να έρθει το κινητο - όπερ σκέφτηκα ότι θα ειμαι αθηνα να πάω κολωνάκι να παραλάβω.

Η παραγγελία μου ειναι ηδη διαθεσιμη στο μαγαζι και θα ειναι αυστηρά μέχρι και τη δευτέρα μου είπαν. Μετά θα το δώσουν αλλού.

Εγω δεν ψήνομαι να στείλω κάποιον εκεί να το παραλάβει για μένα και μετά κούριερ εδώ - αλλα ούτε και να το βάλει συρτάρι μεχρι να ανέβω.

Έχω φάει κλαρίνο στο παρελθόν με iphone 4 που απο οτεshop το αγορασα , το ανοιξα μετά απο μερικές μέρες ζελατίνα καινούργιο και είχε σπασμένη οθόνη. Έκανα αμάν να το αντικαταστήσουν. Δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό.

Απο τότε στο ταμείο με το που πληρωνω - μπροστά τους ανοίγω τα άπαντα. 
 Ο αλλος λογος ειναι ότι κ δω να το έχω τώρα , η δουλειά μου είναι στη θαλασσα σε ιστιοπλοικά και πλεούμενα και θα το ρημάξω στην υγρασία καινούργιο , κρίμα.

Οταν ανεβω αθήνα το αγοράζω κι αν δεν το χουν ετοιμο - θα το πάρω απο εξωτερικό που θα φύγω σχεδον καπάκια.

• Thanks 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Toudor14 είπε

Αν μπορει να παραλάβει άλλος παραγγελία άλλου (προφανώς με κωδικό και ονοματεπώνυμο) απο istorm και θέλει iphone 14pro 256gb space black - ας μου στείλει το κινητό του σε pm να τον πάρω τηλ να του δωσω τη δική μου παραγγελία.

Όταν μπηκα το βράδυ και παράγγειλα - πίστευα οτι θα χρειαστεί κανα 2μηνο μεχρι να έρθει το κινητο - όπερ σκέφτηκα ότι θα ειμαι αθηνα να πάω κολωνάκι να παραλάβω.

Η παραγγελία μου ειναι ηδη διαθεσιμη στο μαγαζι και θα ειναι αυστηρά μέχρι και τη δευτέρα μου είπαν. Μετά θα το δώσουν αλλού.

Εγω δεν ψήνομαι να στείλω κάποιον εκεί να το παραλάβει για μένα και μετά κούριερ εδώ - αλλα ούτε και να το βάλει συρτάρι μεχρι να ανέβω.

Έχω φάει κλαρίνο στο παρελθόν με iphone 4 που απο οτεshop το αγορασα , το ανοιξα μετά απο μερικές μέρες ζελατίνα καινούργιο και είχε σπασμένη οθόνη. Έκανα αμάν να το αντικαταστήσουν. Δεν το ξεχνάω ποτέ αυτό.

Ο αλλος λογος ειναι ότι κ δω να το έχω τώρα , η δουλειά μου είναι στη θαλασσα σε ιστιοπλοικά και πλεούμενα και θα το ρημάξω στην υγρασία καινούργιο , κρίμα.

Οταν ανεβω αθήνα το αγοράζω κι αν δεν το χουν ετοιμο - θα το πάρω απο εξωτερικό που θα φύγω σχεδον καπάκια.

Όλη την ιστορία της ζωής σου ανελυσες. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, StavrosD είπε

Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε προπαραγγείλει από istorm και έχετε παραλάβει, τι ώρα παραγγείλατε;

Απλά θέλω να έχω μια εκτίμηση πότε περίπου θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου. Προπαρήγγειλα και εγώ την πρώτη μέρα, ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να το έχω.

Αν παραγγείλεις μοντέλο που λόγω χρώματος και ζήτησης έχει μικρότερη ζήτηση, ίσως και να σου έρθει σε δυο εβδομάδες. Για τα υπόλοιπα μοντέλα και δύο μήνες να σου πω ίσως λέω λίγο. 

Το είδα πρώτη φορά σε iPhone X. Μετά από 4 χρόνια η μπαταρία είχε αρχίσει να υπερθερμαίνεται. Αν στο αμάξι το είχα στον ήλιο, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν φορτίζει λόγω θερμοκρασίας.

Είναι δικλείδα ασφαλείας για να μην πάρει φωτιά η μπαταρία. Κατά την φόρτιση θερμαίνεται η μπαταρία οπότε αν είναι ήδη πολύ ζεστή και πας να την φορτίσεις μπορεί να πάρει φωτιά ή να σκάσει.

Εγω παραγγειλα 16/9 στις 00:02  και παρελαβα χθες. Ειχα βαλει πληρωμη στο κατάστημα στο istorm

1 ώρα πριν, Toudor14 είπε

εισαι ωραιος που σκέφτεσαι ετσι!!💪🏻

4 ώρες πριν, CarbonFibre είπε

Μια πρώτη εντύπωση για 14 pro max ενώ ήμαστε στην πρώτη φόρτιση με ios 16.02. Κατα τη διάρκεια 8ωρου ύπνου με always on οθόνη κατανάλωσε 2% μπαταρία που νομίζω περίπου τόσο χάνουν και τα άλλα χωρίς.

Θα δοκιμασω και εγω καποια στιγμη το aod

Δημοσ.

Απο Κωτσοβολο 

9/9     Εκδηλωση ενδιαφεροντος

14/9    Προπαραγγελια

24/9    Ενημερωση για παραλαβη τη δευτερα απο καταστημα.

Χωρις προκαταβολες κλπ 

iPhone 14 Pro Max 128 Black

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Απο Κωτσοβολο 

9/9     Εκδηλωση ενδιαφεροντος

14/9    Προπαραγγελια

24/9    Ενημερωση για παραλαβη τη δευτερα απο καταστημα.

Χωρις προκαταβολες κλπ 

iPhone 14 Pro Max 128 Black

Ίδιες ημερομηνίες και εγώ για το ίδιο iPhone με προκαταβολή, σήμερα μου ήρθε μνμ ότι καθυστερεί λόγω αναβολής παραλαβής από το προμηθευτή. Με δουλεύουν μάλλον. Τους νοιάζει να τσεπώσουν τις προκαταβολές ίσως. 

• Sad 1
Δημοσ.

Έστειλα σήμερα με δική μου πρωτοβουλία στον Κώτσο (είχα βάλει προκαταβολή την πρώτη ημέρα που άνοιξαν οι προ-παραγγελίες) και μου είπαν ότι η συσκευή με περιμένει μόλις κάνω εξόφληση.

Έκανα εξόφληση και ελπίζω Δευτέρα να παω να το πάρω και να μην το έδωσαν αλλού 😂

Δημοσ.
19 ώρες πριν, a400 είπε

Ίδιες ημερομηνίες και εγώ για το ίδιο iPhone με προκαταβολή, σήμερα μου ήρθε μνμ ότι καθυστερεί λόγω αναβολής παραλαβής από το προμηθευτή. Με δουλεύουν μάλλον. Τους νοιάζει να τσεπώσουν τις προκαταβολές ίσως. 

Δεν νομίζω οτι τα μαγαζιά φέρανε αρκετά κομμάτια για να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, wesker είπε

Δεν νομίζω οτι τα μαγαζιά φέρανε αρκετά κομμάτια για να καλύψουν όλες τις προπαραγγελίες.

Ισχύει αυτό. Στο κατάστημα που εργάζομαι καλύψαμε το 80% σε κομμάτια 14 pro max. Το πρόβλημα διαθεσιμότητας είναι στα pro max, τα υπόλοιπα δεν έχουν πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PanosP28 είπε

Απο το Πλαισιο παραγγελία Pro Max 128 λίγες ώρες αφότου άνοιξαν οι προπαραγγελίες και ακομα δεν υπαρχουν νέα.

Κατώτεροι των περιστάσεων για ακόμα μια φορά. Πέρυσι με προπαραγγελία 11/10 (αρκετά μετά την 1η μέρα προπαραγγελιών), μου το έστειλαν 22/11. Σκεφτόμουν να βάλω σε άλλο κατάστημα αλλά άκουσα κακά λόγια πρακτικά για όλους οπότε είπα ας βάλω ξανά στο πλαίσιο νωρίς, μπας και προλάβω.

00:20 έβαλα προπαραγγελία και δεν μου το έστειλαν. Μετά απο επικοινωνία μου είπαν πως δεν ήμουν στην 1η παραλαβή και θα πρέπει να περιμένω (χωρίς να ξέρουν πόσο καιρό) ώστε να φέρουν και άλλα. Πόσα κομμάτια έφεραν πια; 5;

Στο μεταξύ έβαλα και παραγγελία στο amazon με αποστολή την 1η Νοεμβρίου. Για να δούμε πιο θα έρθει πρώτο.

Θεωρώ γενικά τις προπαραγγελίες τεράστια κοροϊδία. Κανονικά έπρεπε να φέρνει stock κάθε κατάστημα και να ανοίγουν οι παραγγελίες την ημέρα του λανσαρίσματος και όποιος προλάβει. 

Δημοσ.

Τελικά απο Πλαίσιο με εκδήλωση ενδιαφέροντος πριν τις προπαραγγελίες παρέλαβα σήμερα. IP 14 pro 256 black. Μου είχαν πει αρχικά για Παρασκευή αλλά δεν, όμως Σάββατο βράδυ ήρθε μνμ και έφτασε σήμερα πρωί πρωί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...