s_mduck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, kormos είπε Η αλήθεια είναι πως κάποτε στις ειδοποιήσεις έλεγαν μερική παραλαβή. (Από πολλές εταιρείες, όταν ψώνιζα πολλά προϊόντα σε μια παραγγελία) Θεωρώ για ευνόητους λόγους έπαψαν να το διακρίνουν αυτό. Όσοι για τον επόμενο μπορεί να ήταν όντως πολύ πριν από εσένα, απλά συνέβη να τον δεις την στιγμή που πήγες και εσύ. Σε κάνω εικόνα, το ξενέρωμα, όταν σου είπε παραλαμβάνεις το ένα από τα δύο 😛 Τέλεια, άντε να τα χαρείς Να ρε φιλε οι άλλοι πηγανε σαν κονιορδοι και παρελαβαν και μενα ριξανε ακυρο.. ημουν δευτερος σε σειρα στο μαγαζι να μπω αν εννοεις αυτο και απο τους πρώτους στην παραγγελία. 12:02 16/9! 19 λεπτά πριν, icsd08063 είπε Θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα. Σε iPhone 13 Pro (από Αγγλία) παίζω με Cosmote eSIM και Vodafone nano Sim χωρίς κανένα πρόβλημα. Το όλο θέμα είναι να το υποστηρίζει ο πάροχος. Μιας και λετε esim ποσες δέχεται το 14; Μια νανο μια esim; Η μπορεί και 2 esim?
kormos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε εχω συγγενη στην αλλη μερια του ατλαντικου ο οποιος θα ερθει μετα τα χριστουγεννα στα μερη μας. μιας κ εχω μεινει με το τιμιο iPhone X σκεφτομαι την αναβαθμιση σε 14Pro. λετε να υπαρξει προβλημα με την eSim που εχουν τα USA μοντελα;; η βοντα εχει κονονικα esim, δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με αυτο.. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι....παλιότερα χρειάζονταν η συσκευή να είναι FU για να μπορεί να δεχτεί άλλη κάρτα Sim...(όπου το ζητούσες σε κατάστημα) 5 λεπτά πριν, s_mduck είπε Να ρε φιλε οι άλλοι πηγανε σαν κονιορδοι και παρελαβαν και μενα ριξανε ακυρο.. ημουν δευτερος σε σειρα στο μαγαζι να μπω αν εννοεις αυτο και απο τους πρώτους στην παραγγελία. 12:02 16/9! Μιας και λετε esim ποσες δέχεται το 14; Μια νανο μια esim; Η μπορεί και 2 esim? Μπορεί αυτός να ήταν 12:01
MilaMouVromika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, s_mduck είπε Μιας και λετε esim ποσες δέχεται το 14; Μια νανο μια esim; Η μπορεί και 2 esim? 2 esim χωρίς θύρα για φυσική κάρτα δέχεται μόνο η έκδοση US, η έκδοση EU δέχεται μία φυσική και μια esim Άρα αν κάποιος θέλει την US έκδοση, παραγγελεία απο amazon US και ένα πολύ ωραίο τελωνείο αν δεν έχει κάποιον που να έρχεται πρόσφατα ελλάδα Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από MilaMouVromika
slaughter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Από Πλαίσιο ακόμα καμία ειδοποίηση. Ούτε Δευτέρα δεν το βλέπω κ καλά είμαι στην πρώτη παραλαβή ☹️
icsd08063 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, s_mduck είπε Να ρε φιλε οι άλλοι πηγανε σαν κονιορδοι και παρελαβαν και μενα ριξανε ακυρο.. ημουν δευτερος σε σειρα στο μαγαζι να μπω αν εννοεις αυτο και απο τους πρώτους στην παραγγελία. 12:02 16/9! Μιας και λετε esim ποσες δέχεται το 14; Μια νανο μια esim; Η μπορεί και 2 esim? 2 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε 2 esim χωρίς θύρα για φυσική κάρτα δέχεται μόνο η έκδοση US, η έκδοση EU δέχεται μία φυσική και μια esim Από support page της Apple (US): On your iPhone, you can store eight or more eSIMs, which will be there whenever you need them. You can have two eSIMs active on supported iPhone models at the same time. This could, for example, include one eSIM for your home and another eSIM for the place you're visiting. You can swap which of your stored eSIMs are active simply by changing your selections in Settings. This might be helpful if you travel regularly to the same places. Your carrier might also offer the ability to manage your eSIM plan digitally and add more data as needed. Από το support page της Apple (UK): You can install eight or more eSIMs on an iPhone and use two phone numbers at the same time. 2 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Άρα αν κάποιος θέλει την US έκδοση, παραγγελεία απο amazon US και ένα πολύ ωραίο τελωνείο αν δεν έχει κάποιον που να έρχεται πρόσφατα ελλάδα Διευκρίνηση: Αν προχωρήσει κάποιος σε παραγγελία από Amazon US, προπληρώνει το τελωνείο οπότε, ότι πληρώνει τη στιγμή της παραγγελίας, είναι και το τελικό πόσο καθώς δεν επιβαρύνεται με κάποιο άλλο έξοδο. Μοναδική προϋπόθεση αν θυμάμαι καλά είναι να το προϊόν να είναι "sold & dispatched by Amazon". Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από icsd08063 1
MilaMouVromika Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, icsd08063 είπε Διευκρίνηση: Αν προχωρήσει κάποιος σε παραγγελία από Amazon US, προπληρώνει το τελωνείο οπότε, ότι πληρώνει τη στιγμή της παραγγελίας, είναι και το τελικό πόσο καθώς δεν επιβαρύνεται με κάποιο άλλο έξοδο. Μοναδική προϋπόθεση αν θυμάμαι καλά είναι να το προϊόν να είναι "sold & dispatched by Amazon". Ναι οκ, απλός πληρώνει το τελωνείο απο την amazon το ότι πληρώνει τελωνείο δεν αλλάζει, Επίσης άπο ότι είδα στο amazon us δεν υπάρχει καμία έκδοση του 14 ούτε και του 13 και τα λίγα 12 και 11 που υπάρχουν είναι όλα renewed.
panoozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Παρέλαβα τελικά (κι ας έλεγε το σάιτ συλλογή-προετοιμασία) 😀 1
s_mduck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, panoozz είπε Παρέλαβα τελικά (κι ας έλεγε το σάιτ συλλογή-προετοιμασία) 😀 Ομοιως φιλε ακομα το σκαλιζω. Προς το παρον ολα κλα φαινονται. Μεγεια μας 1 1
a400 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, s_mduck είπε Ομοιως φιλε ακομα το σκαλιζω. Προς το παρον ολα κλα φαινονται. Μεγεια μας Από πιο κατάστημα και πιο μοντέλο, γιατί σε μαύρο max 128 δεν βλέπω διαθεσιμότητα.
s_mduck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, a400 είπε Από πιο κατάστημα και πιο μοντέλο, γιατί σε μαύρο max 128 δεν βλέπω διαθεσιμότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τωρα.. ολοι λενε οτι ειναι κρατημενα απο προπαραγγελια. Χθες μετα απο την παρανοηση στο istorm εψαχνα μπας και το βρω απο αλλου κ τηλέφωνο που πηρα πχ γερμανο γτ εδειχνε στοκ σε καποια καταστήματα λεγανε οτι ει αι κρατημενα απο παραγγελία. Μ αρέσει στο τηλ μου λεγανε στοκ και στο μαγαζι ότι να ναι.. πηρα το 14pm 128 μαύρο συν apple watch 8 45μμ
a400 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, s_mduck είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις τωρα.. ολοι λενε οτι ειναι κρατημενα απο προπαραγγελια. Χθες μετα απο την παρανοηση στο istorm εψαχνα μπας και το βρω απο αλλου κ τηλέφωνο που πηρα πχ γερμανο γτ εδειχνε στοκ σε καποια καταστήματα λεγανε οτι ει αι κρατημενα απο παραγγελία. Μ αρέσει στο τηλ μου λεγανε στοκ και στο μαγαζι ότι να ναι.. πηρα το 14pm 128 μαύρο συν apple watch 8 45μμ Έχω κάνει από 14.9 προπαραγγελια το 14pm black. Από Κωτσόβολο Ακόμα δεν έχω καμία ενημέρωση. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από a400
slaughter Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Κάνεις από Πλαίσιο καμία ενημέρωση; Θα τους πάρω πάλι Δευτέρα αν δεν στείλουν τίποτα
CarbonFibre Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια πρώτη εντύπωση για 14 pro max ενώ ήμαστε στην πρώτη φόρτιση με ios 16.02. Κατα τη διάρκεια 8ωρου ύπνου με always on οθόνη κατανάλωσε 2% μπαταρία που νομίζω περίπου τόσο χάνουν και τα άλλα χωρίς. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre 2
StavrosD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε προπαραγγείλει από istorm και έχετε παραλάβει, τι ώρα παραγγείλατε; Απλά θέλω να έχω μια εκτίμηση πότε περίπου θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου. Προπαρήγγειλα και εγώ την πρώτη μέρα, ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να το έχω. Στις 22/9/2022 στις 2:18 ΜΜ, JcD είπε Παιδιά αν παραγγείλω pro max από κωτσόβολο ή plaisio κλπ πότε θα το έχω περίπου, σε κάνα δύο βδομάδες? Αν παραγγείλεις μοντέλο που λόγω χρώματος και ζήτησης έχει μικρότερη ζήτηση, ίσως και να σου έρθει σε δυο εβδομάδες. Για τα υπόλοιπα μοντέλα και δύο μήνες να σου πω ίσως λέω λίγο. Στις 22/9/2022 στις 7:21 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Πρώτη φορά βλέπω να γράφει ότι λόγω θερμοκρασίας σταματήσει φορτίσει Το είδα πρώτη φορά σε iPhone X. Μετά από 4 χρόνια η μπαταρία είχε αρχίσει να υπερθερμαίνεται. Αν στο αμάξι το είχα στον ήλιο, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν φορτίζει λόγω θερμοκρασίας. Είναι δικλείδα ασφαλείας για να μην πάρει φωτιά η μπαταρία. Κατά την φόρτιση θερμαίνεται η μπαταρία οπότε αν είναι ήδη πολύ ζεστή και πας να την φορτίσεις μπορεί να πάρει φωτιά ή να σκάσει.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, StavrosD είπε Μπορείτε να μου πείτε όσοι έχετε προπαραγγείλει από istorm και έχετε παραλάβει, τι ώρα παραγγείλατε; Απλά θέλω να έχω μια εκτίμηση πότε περίπου θα είναι έτοιμη η παραγγελία μου. Προπαρήγγειλα και εγώ την πρώτη μέρα, ελπίζω μέχρι τέλος του μήνα να το έχω. Αν παραγγείλεις μοντέλο που λόγω χρώματος και ζήτησης έχει μικρότερη ζήτηση, ίσως και να σου έρθει σε δυο εβδομάδες. Για τα υπόλοιπα μοντέλα και δύο μήνες να σου πω ίσως λέω λίγο. Το είδα πρώτη φορά σε iPhone X. Μετά από 4 χρόνια η μπαταρία είχε αρχίσει να υπερθερμαίνεται. Αν στο αμάξι το είχα στον ήλιο, μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν φορτίζει λόγω θερμοκρασίας. Είναι δικλείδα ασφαλείας για να μην πάρει φωτιά η μπαταρία. Κατά την φόρτιση θερμαίνεται η μπαταρία οπότε αν είναι ήδη πολύ ζεστή και πας να την φορτίσεις μπορεί να πάρει φωτιά ή να σκάσει. Φίλε μου στο αυτοκίνητο το είχα όντως αλλά ήτανε βράδυ και φυσικά δεν είχε ζέστη καθόλου αντιθέτως έχει κρύο εδώ πέρα που βρίσκομαι στην Γερμανία. Και το καλοριφέρ δε χτυπούσε πάνω του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα