FireKiller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυναμικά μπήκε η Παρασκευή. Έχοντας παραγγείλει από amazon.de το περασμένο Σάββατο, έκανα την αλλάγη στην μέθοδο αποστολής χθες το βράδυ και όλα ήταν οκ (έκανα ξανά την επιβεβαίωση πληρωμής κανονικά) και μάλιστα σύμφωνα με την εκτίμηση του ίδιου του site γλίτωσα περίπου 2+ βδομάδες (θα το είχα στην χειρότερη 26 του άλλου μήνα πλέον αντί για 15 Νοέμβρη). Κοιτάζοντας μερικές ώρες μετά, βλέπω την παραγγελία να έχει εξαφανιστεί και πλέον να βρίσκεται στις ακυρωμένες. Εmail ενημέρωσης δεν υπήρξε ποτέ και το amazon λέει πως έγινε αίτηση στο σύστημα (από μένα) για ακύρωση της παραγγελίας και ότι πλέον πρέπει να βάλω εκ νέου παραγγελία... Update: Μόλις με καλέσανε και με ενημέρωσαν ότι αυτό έγινε καθώς δεν θα έπρεπε να βλέπω καν την επιλογή για αλλαγή της μεθόδου μεταφοράς καθώς δεν στέλνει η αποθήκη express στην Ελλάδα (με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η παραγγελία). Μου πρότειναν μάλιστα να ματσάρουν την τιμή σε περίπτωση που αυτή ανέβει ή να μου δώσουν κουπόνι 20€ Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από FireKiller
CarbonFibre Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε ένα βίντεο youtube έδειχνε διπλασιασμό σε ταχύτητες 5G και LTE με πολύ καλύτερο σήμα γενικά μεταξύ 13pro και 14pro. Το βίντεο ήταν Αμερική όμως. Αν μπορεί κανείς όταν παραλάβει το 14αρι και έχει 13αρι να κάνει κανένα τεστ. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
s_mduck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω θα κανω και λιγο δυσφήμιση στο istorm river west. Ενω εχω κανει παραγγελια για iPhone 14 pro max και apple watch μαζι μου λενε ηρθε μονο το ρολοι και οχι το κινητό. Και τους λεω γιατι εφόσον στείλατε μεηλ οτι η παραγγελία ειναι έτοιμη και που να ξερω εγω οτι μονο το ρολοι ηρθε. Εν το μεταξύ ο επόμενος απο μενα παρελαβε κανονικά το ιδιο κινητό που παραγγειλα και εγω. Απαράδεκτοι απλα η πολιτική τους και δεν με ενημερωσαν σωστα ωστε ναην τρεχω αδικα ως εδω.. τωρα η αν το βρω απο αλλο κατάστημα η απλα εχεσθην και δεν περνω iPhone.🙁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από s_mduck
jimdem582 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Προπαραγγελία Πλαίσιο 16/09 στις 00:20. Μέχρι σήμερα δεν είχαν ιδέα τι γίνεται, πριν λίγο που κάλεσα μου είπαν οτι δεν είμαι στην πρώτη παραλαβή και όταν είναι να έρθει θα με ενημερώσουν. Εννοείται δεν ξέρουν πότε θα έχουν επόμενη παραλαβή. Οτι να ναι! 1
marcus0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από iStorm : Αν κάνατε προπαραγγελία, με παράδοση σε κατάστημα, τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και δεν σας ήρθε κάποιο email / σας πήραν τηλέφωνο, κάντε τον κόπο και περάστε σήμερα από το κατάστημα όπου ζητήσατε να γίνει παράδοση. Εμένα επέμεναν ότι μου έστειλαν mail, το οποίο δεν έλαβα ποτέ (ούτε στα spam ούτε πουθενά). Το κινητό ήταν κρατημένο στο κατάστημα και με περίμενε, αλλά κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ήξερε δύο μέρες να μου πει, όσα τηλέφωνα και να πήρα. Μου έλεγαν 'θα σας καλέσουν', 'θα σας στείλουν μήνυμα'. Εύχομαι όσοι το περιμένετε να το παραλάβετε γρήγορα και να μη ταλαιπωρηθείτε.
slaughter Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Venedictos είπε Εγώ τους έκανα δήλωση ενδιαφέροντος αμέσως μετά το event και δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Τα στοιχεία μου σίγουρα σωστά. Τι διάολο; Υποτίθεται έκλεισα μια προπαραγγελία με το Πλαίσιο, υποτίθεται πάλι απ' τους πρώτους, ακόμη κανένα τηλέφωνο, καμία ημερομηνία. Κανένας άλλος από Πλαίσιο που να είχε ενημέρωση; και εγώ μετά απο εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Πλαίσιο με πήραν τηλ την προηγούμενη εβδομάδα αν ενδιαφέρομαι. τους είπα ναι και με πήραν προχθες οτι είμαι απο τους πρώτους για παραλαβή και να ολοκληρώσω την παραγγελία (πληρωμή) για να παραλάβω σήμερα (Παρασκευή 23). Ούτε χθες, ούτε σήμερα έλαβα κάτι οπότε τους πήρα τηλ και μου είπαν οτι περιμένουν να παραλάβουν και θα με ενημερώσουν κ οτι είμαι στην πρώτη παραλαβή. Άντε να δούμε
panoozz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, prototypegr είπε Καλημέρα. Προπαραγγελία με προκαταβολή που ζητούσαν? Καλημέρα, ναι 1 λεπτό πριν, panoozz είπε Update 12:45 ακόμα συλλογή-προετοιμασία δείχνει Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από panoozz
s_mduck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, marcus0 είπε Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου από iStorm : Αν κάνατε προπαραγγελία, με παράδοση σε κατάστημα, τα πρώτα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και δεν σας ήρθε κάποιο email / σας πήραν τηλέφωνο, κάντε τον κόπο και περάστε σήμερα από το κατάστημα όπου ζητήσατε να γίνει παράδοση. Εμένα επέμεναν ότι μου έστειλαν mail, το οποίο δεν έλαβα ποτέ (ούτε στα spam ούτε πουθενά). Το κινητό ήταν κρατημένο στο κατάστημα και με περίμενε, αλλά κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ήξερε δύο μέρες να μου πει, όσα τηλέφωνα και να πήρα. Μου έλεγαν 'θα σας καλέσουν', 'θα σας στείλουν μήνυμα'. Εύχομαι όσοι το περιμένετε να το παραλάβετε γρήγορα και να μη ταλαιπωρηθείτε. Τα ιδια εγω. Αν και ελαβα τηλ απο τον υπεύθυνο να περασω παλι εντος της ημερας και να παραλαβω.. θα ενημερωσω παλι σύντομα. Μαλλον πιασανε τα καντηλια μου😅 Update. Τελικα μολις με πηρε ο υπεύθυνος και ήρθε το κινητό οποτε απόγευμα ξανα μαγαζι για παραλαβη! Να προσθέσω επισης είδα πολλα τιμολόγια μην πω 9 στα 10 ηταν τιμολόγιο.. περιμένω να σκασει εδω και η πρώτη αγγελια να γελασω..🙄 Οι νεοι κατοχοι ομως για γραψτε ρε παιδια εντυπωσεις και αφηστε το λιωσιμο!! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από s_mduck 1
s_mduck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Με τη μπαταρία να μας πεις!!
Just_travel_everywhere Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, s_mduck είπε Με τη μπαταρία να μας πεις!! Σήμερα που το φόρτισα στο αυτοκίνητο Φόρτισε τέρμα. 1
marios_p_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, panoozz είπε Καλημέρα, ναι Update 12:45 ακόμα συλλογή-προετοιμασία δείχνει Και εμένα από Κωτσόβολο συλλογή - προετοιμασία μου έδειχνε, και δεν είχα καμία ενημέρωση. αλλά πέρασα από το κατάστημα (Κέρκυρα) και παρέλαβα. 1
kormos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, s_mduck είπε Εγω θα κανω και λιγο δυσφήμιση στο istorm river west. Ενω εχω κανει παραγγελια για iPhone 14 pro max και apple watch μαζι μου λενε ηρθε μονο το ρολοι και οχι το κινητό. Και τους λεω γιατι εφόσον στείλατε μεηλ οτι η παραγγελία ειναι έτοιμη και που να ξερω εγω οτι μονο το ρολοι ηρθε. Εν το μεταξύ ο επόμενος απο μενα παρελαβε κανονικά το ιδιο κινητό που παραγγειλα και εγω. Απαράδεκτοι απλα η πολιτική τους και δεν με ενημερωσαν σωστα ωστε ναην τρεχω αδικα ως εδω.. τωρα η αν το βρω απο αλλο κατάστημα η απλα εχεσθην και δεν περνω iPhone.🙁 Η αλήθεια είναι πως κάποτε στις ειδοποιήσεις έλεγαν μερική παραλαβή. (Από πολλές εταιρείες, όταν ψώνιζα πολλά προϊόντα σε μια παραγγελία) Θεωρώ για ευνόητους λόγους έπαψαν να το διακρίνουν αυτό. Όσοι για τον επόμενο μπορεί να ήταν όντως πολύ πριν από εσένα, απλά συνέβη να τον δεις την στιγμή που πήγες και εσύ. Σε κάνω εικόνα, το ξενέρωμα, όταν σου είπε παραλαμβάνεις το ένα από τα δύο 😛 2 ώρες πριν, s_mduck είπε Τα ιδια εγω. Αν και ελαβα τηλ απο τον υπεύθυνο να περασω παλι εντος της ημερας και να παραλαβω.. θα ενημερωσω παλι σύντομα. Μαλλον πιασανε τα καντηλια μου😅 Update. Τελικα μολις με πηρε ο υπεύθυνος και ήρθε το κινητό οποτε απόγευμα ξανα μαγαζι για παραλαβη! Να προσθέσω επισης είδα πολλα τιμολόγια μην πω 9 στα 10 ηταν τιμολόγιο.. περιμένω να σκασει εδω και η πρώτη αγγελια να γελασω..🙄 Οι νεοι κατοχοι ομως για γραψτε ρε παιδια εντυπωσεις και αφηστε το λιωσιμο!! Τέλεια, άντε να τα χαρείς
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εχω συγγενη στην αλλη μερια του ατλαντικου ο οποιος θα ερθει μετα τα χριστουγεννα στα μερη μας. μιας κ εχω μεινει με το τιμιο iPhone X σκεφτομαι την αναβαθμιση σε 14Pro. λετε να υπαρξει προβλημα με την eSim που εχουν τα USA μοντελα;; η βοντα εχει κονονικα esim, δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με αυτο.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από JailbrokenDiesel
icsd08063 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε εχω συγγενη στην αλλη μερια του ατλαντικου ο οποιος θα ερθει μετα τα χριστουγεννα στα μερη μας. μιας κ εχω μεινει με το τιμιο iPhone X σκεφτομαι την αναβαθμιση σε 14Pro. λετε να υπαρξει προβλημα με την eSim που εχουν τα USA μοντελα;; η βοντα εχει κονονικα esim, δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με αυτο.. Θεωρώ πως δεν θα έχεις θέμα. Σε iPhone 13 Pro (από Αγγλία) παίζω με Cosmote eSIM και Vodafone nano Sim χωρίς κανένα πρόβλημα. Το όλο θέμα είναι να το υποστηρίζει ο πάροχος. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από icsd08063 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα