s_mduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 44 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Πρώτη φορά βλέπω να γράφει ότι λόγω θερμοκρασίας σταματήσει φορτίσει Με τρομαζεις εσυ τωρα.. ποτε στο έβγαλε αυτο στην πρωτη φορτιση η στην δεύτερη τριτη.. Εγω ελαβα το πρωι μεηλ οτι αυριο με περιμενει η παραγγελία μου στο istorm να την παρω. Πληρωμη εβαλα στο κατάστημα. Ξερει κανεις αν θα πρέπει να παρω και αλλο μεηλ επιβεβαιωτικο η απλα παω και το περνω; Ρωταω γτ δεν εχω ξανακανει προπαραγγελια και μην τρεχω τσαμπα και παρουν αλλοι..
kormos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, s_mduck είπε Με τρομαζεις εσυ τωρα.. ποτε στο έβγαλε αυτο στην πρωτη φορτιση η στην δεύτερη τριτη.. Εγω ελαβα το πρωι μεηλ οτι αυριο με περιμενει η παραγγελία μου στο istorm να την παρω. Πληρωμη εβαλα στο κατάστημα. Ξερει κανεις αν θα πρέπει να παρω και αλλο μεηλ επιβεβαιωτικο η απλα παω και το περνω; Ρωταω γτ δεν εχω ξανακανει προπαραγγελια και μην τρεχω τσαμπα και παρουν αλλοι.. Λογικά αν δεν είναι κάποιο newsletter, απευθύνεται αναφορικά με υπάρχουσα παραγγελία που έχεις κάνει. Με προηγούμενη ανακοίνωση τους θα παρέδιδαν από τις 23/9. Αυτά με αυτό που διαβάζω, σε καλεί να πας να παραλάβεις. Αν υπάρχει έστω ένας ενδοιασμός, κάνε ένα τηλέφωνο το πρωί και επιβεβαίωσε με τον αριθμό παραγγελίας σου ότι μπορείς να πας να παραλάβεις. Μφχ
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Αυτό με την τιμή ισχύει μόνο για την Ελλάδα το 256 που πήρα εγώ βγαίνει 1580 €. Όσο για τις τιμές συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε ανεβαίνει δεν κατεβαίνει αυτό είναι νόμος της αγοράς εδώ και πολλά χρόνια τώρα το αν θα περιμένεις το επόμενο ή το μεθεπόμενο το θέμα είναι φίλε μου ότι όποιος μπορεί και θέλει το αγοράζει όποιος δεν μπορεί και δεν θέλει κάθεται στα αυγά του. Το αν αλλάξει ένα Καλώδιο ή δεν αλλάξει ποσώς με διαφέρει πραγματικά μόνο για να φορτίζει το χρησιμοποιώ το καλώδιο έτσι κι αλλιώς!! Οι τιμές κανονικά δεν ανέβηκαν(βλέπε Αμερική). Στην Ευρώπη συγκεκριμένα ειχαμε την αύξηση των τιμών με αυτά που συμβαίνουν φέτος(ευρώ/ενέργεια/πολεμος κλπ). Αλλο γενική αύξηση τιμών που πιάνει όλες τις χώρες/αγορές,και άλλο αυξηση λογω πτώσης νομίσματος κλπ. Οποιος μπορει και θέλει, κάθε χρόνο κάνει και αλλαγή κινητού, δεν έχει να λέει κάτι. Τέλος για του χρόνου πέρα απο typeC θύρα, θέλω να ελπίζω να μπουν και μεγαλύτερες μπαταρίες και κυρίως να είναι ανταγωνιστικά τα απλά μοντέλα και οχι απογοήτευση όπως τα απλά 14ρια.
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, s_mduck είπε Με τρομαζεις εσυ τωρα.. ποτε στο έβγαλε αυτο στην πρωτη φορτιση η στην δεύτερη τριτη.. Εγω ελαβα το πρωι μεηλ οτι αυριο με περιμενει η παραγγελία μου στο istorm να την παρω. Πληρωμη εβαλα στο κατάστημα. Ξερει κανεις αν θα πρέπει να παρω και αλλο μεηλ επιβεβαιωτικο η απλα παω και το περνω; Ρωταω γτ δεν εχω ξανακανει προπαραγγελια και μην τρεχω τσαμπα και παρουν αλλοι.. Δεύτερη φόρτιση έγινε !! Χωρίς να το πειράζω !! Και μου έκανε εντύπωση το είδα το απόγευμα !!!
s_mduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, kormos είπε Λογικά αν δεν είναι κάποιο newsletter, απευθύνεται αναφορικά με υπάρχουσα παραγγελία που έχεις κάνει. Με προηγούμενη ανακοίνωση τους θα παρέδιδαν από τις 23/9. Αυτά με αυτό που διαβάζω, σε καλεί να πας να παραλάβεις. Αν υπάρχει έστω ένας ενδοιασμός, κάνε ένα τηλέφωνο το πρωί και επιβεβαίωσε με τον αριθμό παραγγελίας σου ότι μπορείς να πας να παραλάβεις. Μφχ Αυτο ακριβώς μου ηρθε σχετικά με την παραγγελία μου. Απλα δεν εδειξα εδω το νούμερο. Θα παω απο κει οταν ανοίξουν κ ο Θεός βοηθός
kormos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, s_mduck είπε Αυτο ακριβώς μου ηρθε σχετικά με την παραγγελία μου. Απλα δεν εδειξα εδω το νούμερο. Θα παω απο κει οταν ανοίξουν κ ο Θεός βοηθός Ε όχι μωρέ, αφού αναφέρουν και την παραγγελία σου, αύριο σε βλέπω για unboxing 1
avacan23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.germanos.gr/category/telephony/mobile/smartphones-all//?categoryId=cat310005&300013=Apple&400012=is5G&sort=defaultPrice&order=descending&sortType=numprop&pagenum=2 στο γερμανο βλέπω υπάρχει διαθεσιμοτητα. Εγώ ψάχνω το ultra αλλά δεν υπάρχει τίποτα... μονο το άχρηστο 8αρι
xristos97@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Τι ωρα κανατε προπαραγγελια; Εγω στις 12:10 και δεν ειχα καμια ενημερωση για να παραλαβω αυριο. Απο istorm τσιμισκη.
Venedictos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Εμένα με πήραν σήμερα τηλέφωνο από istorm για να παραλάβω αύριο από κατάστημα Πάτρας. Είχα προπαραγγείλει 12:01 βράδυ 16/9 μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες. 😁 Κύριοι πάντως. 23 είπαν 23 παραλαμβάνω. Ολοι οι άλλοι το παίζανε χαρτορίχτρες. Εγώ τους έκανα δήλωση ενδιαφέροντος αμέσως μετά το event και δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Τα στοιχεία μου σίγουρα σωστά. Τι διάολο; Υποτίθεται έκλεισα μια προπαραγγελία με το Πλαίσιο, υποτίθεται πάλι απ' τους πρώτους, ακόμη κανένα τηλέφωνο, καμία ημερομηνία. Κανένας άλλος από Πλαίσιο που να είχε ενημέρωση;
s_mduck Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, xristos97@ είπε Τι ωρα κανατε προπαραγγελια; Εγω στις 12:10 και δεν ειχα καμια ενημερωση για να παραλαβω αυριο. Απο istorm τσιμισκη. Δεν σου ηρθε καποιο μεηλ αυριο παραλαβη τπτ; Τοτε μαλλον εισαι ατυχος..
M A T R I X Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Venedictos είπε Εγώ τους έκανα δήλωση ενδιαφέροντος αμέσως μετά το event και δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Τα στοιχεία μου σίγουρα σωστά. Τι διάολο; Υποτίθεται έκλεισα μια προπαραγγελία με το Πλαίσιο, υποτίθεται πάλι απ' τους πρώτους, ακόμη κανένα τηλέφωνο, καμία ημερομηνία. Κανένας άλλος από Πλαίσιο που να είχε ενημέρωση; Κανονικά έπρεπε να επικοινωνήσουν μαζί σου. Ξέρω ότι day 1 ξεκίνησαν τις επικοινωνίες αν είχες συμπληρώσει ηλεκτρονικά τη φόρμα, με είχαν πάρει και εμένα. Δοκίμασε να κάνεις μία επικοινωνία μαζί τους το πρωί. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από M A T R I X
xristos97@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, s_mduck είπε Δεν σου ηρθε καποιο μεηλ αυριο παραλαβη τπτ; Τοτε μαλλον εισαι ατυχος.. Κάποιος από Θεσσαλονίκη που να παραλάβει αύριο από iStorm Τσιμισκής; Πηρε μέιλ; Πάντως και την προηγούμενη φορά μου στείλανε μέιλ ότι είναι έτοιμη παραγγελία πέρασε να το παραλάβεις χωρίς κάποια άλλη ειδοποίηση.
prototypegr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, panoozz είπε Συλλογή - προετοιμασία σε εξέλιξη 🤔 Καλημέρα. Προπαραγγελία με προκαταβολή που ζητούσαν?
CarbonFibre Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Venedictos είπε Εγώ τους έκανα δήλωση ενδιαφέροντος αμέσως μετά το event και δε με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Τα στοιχεία μου σίγουρα σωστά. Τι διάολο; Υποτίθεται έκλεισα μια προπαραγγελία με το Πλαίσιο, υποτίθεται πάλι απ' τους πρώτους, ακόμη κανένα τηλέφωνο, καμία ημερομηνία. Κανένας άλλος από Πλαίσιο που να είχε ενημέρωση; Σε όσους είχαν κάνει δήλωση ενδιαφέροντος istorm, 2-3 ώρες πριν τις 12:00 βράδυ 16/9 τους ήρθε email και έλεγε στις 12:00 βράδυ ξεκινάνε οι προπαραγγελίες. Έκανες εκεί προπαραγγελία; 8 ώρες πριν, xristos97@ είπε Τι ωρα κανατε προπαραγγελια; Εγω στις 12:10 και δεν ειχα καμια ενημερωση για να παραλαβω αυριο. Απο istorm τσιμισκη. 12:01 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα