geor92 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Όσοι παραλαμβάνετε αύριο, πότε ακριβώς κάνατε την προπαραγγελία; Ημερομηνία και ώρα εννοώ.
CarbonFibre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα με πήραν σήμερα τηλέφωνο από istorm για να παραλάβω αύριο από κατάστημα Πάτρας. Είχα προπαραγγείλει 12:01 βράδυ 16/9 μόλις άνοιξαν οι προπαραγγελίες. 😁 Κύριοι πάντως. 23 είπαν 23 παραλαμβάνω. Ολοι οι άλλοι το παίζανε χαρτορίχτρες. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
Babis_allos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες πείτε με καμμένο αλλά εσείς μπορεί να συζητάτε τα χρώματα φέτος αλλά εγώ ξέρω ήδη τα χρώματα του χρόνου. iPhone 11 - Green iPhone 12/13 - Blue iPhone 14 - Purple iPhone 15 - Orange Γιατί;; Μα γιατί η Apple ακολουθεί τα χρώματα του loot στο World of Warcraft. Green = common, Blue = Rare, Purple = Epic, Orange = Legendary. iPhone 15 πορτοκαλί απόχρωση CONFIRMED Σε άλλα νέα, έχω βάλει μια αγγελία, αγοράζω εγκεφαλικά κύτταρα αν έχει κανείς να προσφέρει.
MilaMouVromika Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Babis_allos είπε iPhone 15 πορτοκαλί απόχρωση CONFIRMED Πηγή;
JcD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Παιδιά αν παραγγείλω pro max από κωτσόβολο ή plaisio κλπ πότε θα το έχω περίπου, σε κάνα δύο βδομάδες?
kazantzidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, JcD είπε Παιδιά αν παραγγείλω pro max από κωτσόβολο ή plaisio κλπ πότε θα το έχω περίπου, σε κάνα δύο βδομάδες? Κανεις δεν ξερει. Θα λεγα μεσα Οκτωβριου πιο λογικα... 1
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 20/9/2022 στις 6:10 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Εντάξει κανένα 20 λεπτό δεν το λες και Ιδιαίτερη διαφορά Προφανώς, απλά ειναι λιγο απογοήτευση να βλέπεις χαμηλότερη αυτονομια σε σχέση με περσινο μοντέλο, έστω και για λίγο. Ειδα συγκριτικο σε gaming και το 14PM, ειχε αισθητα υψηλότερη κατανάλωση όπως και υψηλότερη γενικά θερμοκρασια, άρα ισως και εκει να οφειλονται τα λιγο χαμηλότερα νούμερα. Εγω ούτως ή άλλως αναμένω για τα 15ρια να μπει επιτέλους η TypeC θύρα, και που ελπιζω να ανεβάσουν λίγο και τα φθηνότερα απλά μοντέλα, γιατι ξεφεύγει πολύ η κατάσταση χρηματικά αν ειναι τα pro/max να ειναι κάθε χρονιά μονόδρομος. Α και κρυφή ελπίδα να έχουμε πιο νορμαλ τιμές του χρονου. 1550ευρώ(ειτε με ειτε χωρις τιμολόγιο)για την πιο φθηνη 128gb έκδοση του 14PM, τα θεωρώ σκέτη κοροιδια. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Fulgore
Ribopaido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 μειλ για το αηφον αυριο παραδοση. 1
s_mduck Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, geor92 είπε Όσοι παραλαμβάνετε αύριο, πότε ακριβώς κάνατε την προπαραγγελία; Ημερομηνία και ώρα εννοώ. Εγω 12:02 16/9 istorm & 12:20 mediamarkt για να δω 1
jimdem582 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Υπάρχει κανένα νεότερο απο Πλαίσιο; 1
Ribopaido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, jimdem582 είπε Υπάρχει κανένα νεότερο απο Πλαίσιο; Η παραγγελία μου ειναι στη φάση της αναμονης και τους κάλεσα. Μου λένε αυριο θα παραλαβουν αλλα δεν ξερουν τι θα μπορεσουν να εξυπηρετήσουν. Θεωρούν πως το μεγαλύτερο κύμα θα το καλύψουν παντως λεει η κοπελα Υ.Γ φίλος απο επαρχία τον πήραν πριν λίγο την πληρωσε ονλαιν και την στελνουν αυριο πρωι. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από Ribopaido 1
amvrosiusd Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Από istorm έχουν ξεκινήσει οι αποστολές για επαρχία με παράδοση αύριο παρασκευη
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Προφανώς, απλά ειναι λιγο απογοήτευση να βλέπεις χαμηλότερη αυτονομια σε σχέση με περσινο μοντέλο, έστω και για λίγο. Ειδα συγκριτικο σε gaming και το 14PM, ειχε αισθητα υψηλότερη κατανάλωση όπως και υψηλότερη γενικά θερμοκρασια, άρα ισως και εκει να οφειλονται τα λιγο χαμηλότερα νούμερα. Εγω ούτως ή άλλως αναμένω για τα 15ρια να μπει επιτέλους η TypeC θύρα, και που ελπιζω να ανεβάσουν λίγο και τα φθηνότερα απλά μοντέλα, γιατι ξεφεύγει πολύ η κατάσταση χρηματικά αν ειναι τα pro/max να ειναι κάθε χρονιά μονόδρομος. Α και κρυφή ελπίδα να έχουμε πιο νορμαλ τιμές του χρονου. 1550ευρώ(ειτε με ειτε χωρις τιμολόγιο)για την πιο φθηνη 128gb έκδοση του 14PM, τα θεωρώ σκέτη κοροιδια. Αυτό με την τιμή ισχύει μόνο για την Ελλάδα το 256 που πήρα εγώ βγαίνει 1580 €. Όσο για τις τιμές συγνώμη που θα σε απογοητεύσω αλλά ούτε ανεβαίνει δεν κατεβαίνει αυτό είναι νόμος της αγοράς εδώ και πολλά χρόνια τώρα το αν θα περιμένεις το επόμενο ή το μεθεπόμενο το θέμα είναι φίλε μου ότι όποιος μπορεί και θέλει το αγοράζει όποιος δεν μπορεί και δεν θέλει κάθεται στα αυγά του. Το αν αλλάξει ένα Καλώδιο ή δεν αλλάξει ποσώς με διαφέρει πραγματικά μόνο για να φορτίζει το χρησιμοποιώ το καλώδιο έτσι κι αλλιώς!!
Just_travel_everywhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Πρώτη φορά βλέπω να γράφει ότι λόγω θερμοκρασίας σταματήσει φορτίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα