Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, panoozz είπε

Επικοινώνησα με Κωτσόβολο απ' όπου προ παρήγγειλα το 14 PM & με την iStorm και οι δύο είπαν ουσιαστικά "να αναμένω νεότερα" και τίποτα άλλο. Για να δούμε.

Τσιμισκή φαίνεται διαθέσιμο istorm. Δεν πας καμια βόλτα :D

Edit: Τώρα δείχνει πάλι σύντομα διαθέσιμο αντί για διαθέσιμο

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Sad 1
  • Απαντ. 466
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoozz είπε

Επικοινώνησα με Κωτσόβολο απ' όπου προ παρήγγειλα το 14 PM & με την iStorm και οι δύο είπαν ουσιαστικά "να αναμένω νεότερα" και τίποτα άλλο. Για να δούμε.

Μια απο τα ιδια περιμένω media markt istorm και isystems να δω αν εξυπηρετηθω με την προπαραγγελια με πληρωμη εννοείται στο κατάστημα. Το μονο ζορι μου προσωπικα ειναι αν με κανει να αλλαξω γνωμη η διαθεσιμότητα και δεν παραλαβω Παρασκευή η αν δω κ αλλα σχολια με το θεμα της κατανάλωσης της μπαταρίας 

Επεξ/σία από s_mduck
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, s_mduck είπε

η αν δω κ αλλα σχολια με το θεμα της κατανάλωσης της μπαταρίας 

Γι' αυτό φταίει το iOS 16 πιστεύω, λογικά θα στρώσει μετά από 1-2 updates

Επίσης σίγουρα "φταίει" και η μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits/AOD/δόνηση πληκτρολογίου κλπ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, panoozz είπε

Γι' αυτό φταίει το iOS 16 πιστεύω, λογικά θα στρώσει μετά από 1-2 updates

Επίσης σίγουρα "φταίει" και η μέγιστη φωτεινότητα 2000 nits/AOD/δόνηση πληκτρολογίου κλπ

Δεν διαφωνω αν και μερικοι κατοχοι του 13PM υποστηριζουν οτι ειδαν καλύτερη καταναλωση με το ios 16! Το ιδιο και μερικοι του 14pro/max! Πιστεύω παιζει περιεργη παρτιδα στο εμπόριο εξω ηδη. 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, s_mduck είπε

Δεν διαφωνω αν και μερικοι κατοχοι του 13PM υποστηριζουν οτι ειδαν καλύτερη καταναλωση με το ios 16! Το ιδιο και μερικοι του 14pro/max! Πιστεύω παιζει περιεργη παρτιδα στο εμπόριο εξω ηδη. 

Εχω δει και κατόχους 13pro να λένε ότι έχουν και αυτοί battery drain. 

Μάλλον το ios 16 είναι. Θα στρώσει φαντάζομαι με κανα update.

https://www.macrumors.com/2022/09/21/some-ios-16-users-complain-battery-drain/

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Εχω δει και κατόχους 13pro να λένε ότι έχουν και αυτοί battery drain. 

Μάλλον το ios 16 είναι. Θα στρώσει φαντάζομαι με κανα update.

https://www.macrumors.com/2022/09/21/some-ios-16-users-complain-battery-drain/

Στο δικό μ έχω δει τρομερή αύξηση στη διάρκεια 8-10 ώρες για πλάκα από 6 που είχα average 

Δημοσ.

Πέρα από το θέμα χωρητικότητας, ProRes 4K (256GB) έναντι 1080P (128GB) είναι κάποια ορατή/αισθητή διαφορά?
Ρωτάω γιατί παρήγγειλα Παρασκευή το 128άρι αντί για το 256 και δεν ξέρω αν αξίζει πλέον το 2ο την ένα μήνα παραπάνω αναμονή.

Δημοσ.

Τί θήκες θα πάρετε για τα 14 prο;  Εγώ παράγγειλα μια της Mujjo μιας και έχω ακούσει καλά λόγια στο διαδίκτυο. Εχει ξαναπάρει κανείς;

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Τί θήκες θα πάρετε για τα 14 prο;  Εγώ παράγγειλα μια της Mujjo μιας και έχω ακούσει καλά λόγια στο διαδίκτυο. Εχει ξαναπάρει κανείς;

jetech + spingen εγγυηση, και οι πρωτες πολυ φτηνες απο αμαζον

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Μόλις πήραν γνωστό απο istorm για 14pm μαυρο 512gb για πληρωμη και αποστολη αυριο

οντως? εμενα τπτ ακομα

Δημοσ.

Mail από istorm να παραλάβω από κατάστημα κολωνάκι 23 του μήνα (μεθαυριο)14 pro space black. Τους πήρα τηλ και ισχύει.

Σήμερα το πρωι μου ρθε το μειλ.

Μου ειπανε 2 μέρες θα το κρατησουνε γτ εχει μεγαλη ζητηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Toudor14 είπε

Mail από istorm να παραλάβω από κατάστημα κολωνάκι 23 του μήνα (μεθαυριο)14 pro space black. Τους πήρα τηλ και ισχύει.

9 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Μόλις πήραν γνωστό απο istorm για 14pm μαυρο 512gb για πληρωμη και αποστολη αυριο

Με ενδιαφέρει να μάθω αν έχουν φέρει το Belkin Tempered Glass για iPhone 14 Pro και να το τοποθετούν εκεί στο κατάστημα με το μηχάνημα που έχουν. Αν καταφέρετε και μάθετε την πληροφορία αυτή θα το εκτιμούσα καθώς στο site τους δεν τα έχουν εμφανίσει ακόμη βλέπω.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Toudor14 είπε

Και μενα μου ηρθε μεηλ για αυριο! Δεν ξερω αν εχουν και τα apple watch μαζι ομως.. η υπαλληλος δεν ηξερε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...