polaki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Οι φωτογραφίες σε pro raw προτείνετε από την Apple να μεταφέρονται σε υπολογιστή για επεξεργασία με airdrop or icloud και όχι με καλώδιο μέσω lighting γιατί καθυστερούν απελπιστικά λόγω της ταχύτητας της θύρας...Πόσο ξεφτίλα... Γιατί είναι ξεφτίλα αυτό? Αν όντως υπάρχει περιορισμός στην ταχύτητα, τί να κάνουμε? Φαντάζομαι θα λυθεί όταν πάνε σε type C, το γιατί δεν έχουν πάει τόσο καιρό είναι άλλο θέμα βέβαια. Το πρόβλημα πρακτικά ισχύει για όσους έχουν Windows και δεν έχουν iCloud. Όσοι έχουν mac, το airdrop είναι άπειρες φορές πιο γρήγορο. Και όποιος έχει icloud backups, ούτως ή άλλως κάνει sync τις φωτό σε όλες του τις συσκευές. Δεν προσπαθώ να τους βγάλω λάδι, αλλά ειλικρινά who the fuck χρησιμοποιεί το καλώδιο για μεταφορά αρχείων τα τελευταία 10 χρόνια?
jodact Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν έχεις Mac δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιήσεις καλώδιο εφόσον υπάρχει το Airdrop. Kαι στα Windows έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει πλήρης συμβατότητα. Πολλές φορές κάνει αποσυνδέσεις το καλώδιο ή δεν βλέπει καν το κινητό ή διακόπτεται η μεταφορά στη μέση. Εκτός αν χρησιμοποιήσεις 3rd party εφαρμογή τύπου 3utools.
aenaos15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, avacan23 είπε επειδή οταν ανοιγεις την εφαρμογής της κάμερας δεν κάνει σαν καβουρδηστήρι λογικά το πρόβλημα θα λυθεί με αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες σε pro raw προτείνετε από την Apple να μεταφέρονται σε υπολογιστή για επεξεργασία με airdrop or icloud και όχι με καλώδιο μέσω lighting γιατί καθυστερούν απελπιστικά λόγω της ταχύτητας της θύρας...Πόσο ξεφτίλα... Ποιο iPhone ειπαμε οτι εχεις;;;;
JimxxZe Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρόλο που έχω το 13 pro max, μετά από σκέψη έριξα προπαραγγελία για το 14 pro max. Λίγο οι νέες κάμερες, λίγο το dynamic island λίγο του ότι πάντα θέλω να έχω το τελευταίο μοντέλο με οδήγησαν στη παραγγελία. Καλή παραλαβή σε όλους, ελπίζω να μη φάμε καμιά νήλα με τον Κώτσο όπως πέρυσι που περιμέναμε 3 μήνες. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από JimxxZe 2
avacan23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Οπώς έχω γράψει σε πολλά πόστ τo iphone 13 max έχω και μετά από 10 χρόνια ειναι η πρώτη φορά που θα κρατήσω iphone για δεύτερη χρονιά. Ελπίζω να μην υπάρξει το περσινο μπάχαλο με τη διαθεσιμότητα του 14 και ειδικά ο κώτσος που μπορεί να τα εισαγεί και εκτός infoquest να νην ταλαίπωρήσει τις προπαραγγελίες. Επειδή πούλησα to apple watch σκεφτόμουν να πάρω το ultra αλλά ούτε και για αυτό έχουν ενημέρωση πότε θα έρθει...Ελλαδισταν Υ.Γ. Διαφορά στο βίντεο είδα με το 13 Διαφορά στην κάμερα και στις φωτογραφίες όχι. Μόλις βέβαια ζουμάρεις τη φώτο στο 14 βλέπεις μια διαφορά στο θόρυβο-πιξελιασμα. Απλά δεν είδα την προφανή διαφορά σε πρώτη ματιά που είχα δει μεταξύ 12 και 13, σε αποχρώσεις δέρματος, λεπτομέρειες -πιξέλιασμα κτλ. Βέβαια το 14 βγάζει καλύτερες σέλφι αν σας ενδιαφέρει.. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επιτέλους ήρθε. Πρώτη παρατήρηση όταν βγάζεις φωτογραφία και δεν έχει αρκετό φως Παρότι έχω ενεργοποιήσει το apple raw 48mp Γυρνάει αυτόματα στα 12. Το αναφέρει και μέσα στις ρυθμίσεις. Δεν ήξερα ότι υπάρχει επίσης έκδοση 16.0.1 και μου έβγαλε για αναβάθμιση. Το πρώτο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με την εγκατάσταση της esim Μου έβγαζε συνέχεια ότι έχω μήνυμα από τον πάροχο. Τελικά λύθηκε με το να σβήσω την κάρτα και να την ξανά εγκαταστήσω. Η μπαταρία τα πάει περίφημα είχα ξεχάσει πόσο καλή είναι στα max μοντέλα. Με τα κοινωνικά δίκτυα και το πρόβλημα με την κάμερα δεν έχω κανένα απολύτως λειτουργούν άψογα. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα ότι ένα πράγμα που θα παρατηρήσετε με το κινητό στα χέρια είναι ότι για κάποιο λόγο δεν γλιστράει τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα. Είναι σα να έχει κάποιο υλικό για καλύτερο grip !! Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Just_travel_everywhere 5 2
s_mduck Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Επιτέλους ήρθε. Πρώτη παρατήρηση όταν βγάζεις φωτογραφία και δεν έχει αρκετό φως Παρότι έχω ενεργοποιήσει το apple raw 48mp Γυρνάει αυτόματα στα 12. Το αναφέρει και μέσα στις ρυθμίσεις. Δεν ήξερα ότι υπάρχει επίσης έκδοση 16.0.1 και μου έβγαλε για αναβάθμιση. Το πρώτο πρόβλημα που συνάντησα ήταν με την εγκατάσταση της esim Μου έβγαζε συνέχεια ότι έχω μήνυμα από τον πάροχο. Τελικά λύθηκε με το να σβήσω την κάρτα και να την ξανά εγκαταστήσω. Η μπαταρία τα πάει περίφημα είχα ξεχάσει πόσο καλή είναι στα max μοντέλα. Με τα κοινωνικά δίκτυα και το πρόβλημα με την κάμερα δεν έχω κανένα απολύτως λειτουργούν άψογα. Να συμπληρώσω και κάτι ακόμα ότι ένα πράγμα που θα παρατηρήσετε με το κινητό στα χέρια είναι ότι για κάποιο λόγο δεν γλιστράει τόσο πολύ όσο τα προηγούμενα. Είναι σα να έχει κάποιο υλικό για καλύτερο grip !! Καλοριζικο αν επιτρέπεται απο που το πηρες; Να μας πεις ενα feedback περισσότερο για την μπαταρία γιατι οι ξενοι αρχισαν να λενε διαφορα. Επισης δες στην κατασταση της μπαταριας αν κολλαει καποια εφαρμογή σε χρηση ενω δεν το χρησιμοποιεις
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, s_mduck είπε Καλοριζικο αν επιτρέπεται απο που το πηρες; Να μας πεις ενα feedback περισσότερο για την μπαταρία γιατι οι ξενοι αρχισαν να λενε διαφορα. Επισης δες στην κατασταση της μπαταριας αν κολλαει καποια εφαρμογή σε χρηση ενω δεν το χρησιμοποιεις Μένω Γερμανία οπότε το πήρα από εταιρεία κινητής εδώ πέρα!! Ένα πράγμα παρατήρησα είναι σε 25 λεπτά φόρτισε από το 45 τα 100 στο 80 τα 100. Ήρθε με 80 τα 100 μπαταρία σήμερα και όλη μέρα ασχολιόμουνα μαζί του από τις 10 η ώρα 1
a400 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Μένω Γερμανία οπότε το πήρα από εταιρεία κινητής εδώ πέρα!! Ένα πράγμα παρατήρησα είναι σε 25 λεπτά φόρτισε από το 45 τα 100 στο 80 τα 100. Ήρθε με 80 τα 100 μπαταρία σήμερα και όλη μέρα ασχολιόμουνα μαζί του από τις 10 η ώρα Είναι πολύ νωρίς να φανεί η μπαταρία, θέλει μέρες, νομίζω όμως θα τα πάει πολύ καλά.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Η μπαταρία είναι ελαφρώς μικρότερη από του 13PM και πιο φωτεινή οθόνη=υψηλότερη κατανάλωση. Φαντάζομαι γιαυτο και στα ως τώρα συγκριτικά, το 13PM ειναι ελαφρώς καλύτερα σε αυτονομια σε σχέση με το 14PM.
Ribopaido Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.macrumors.com/2022/09/11/iphone-14-battery-capacities-mah/ για την ακριβεια ειναι μεγαλύτερη, με σωστές ρυθμίσεις θα διαρκει κομπλε
Just_travel_everywhere Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Fulgore είπε Η μπαταρία είναι ελαφρώς μικρότερη από του 13PM και πιο φωτεινή οθόνη=υψηλότερη κατανάλωση. Φαντάζομαι γιαυτο και στα ως τώρα συγκριτικά, το 13PM ειναι ελαφρώς καλύτερα σε αυτονομια σε σχέση με το 14PM. Εντάξει κανένα 20 λεπτό δεν το λες και Ιδιαίτερη διαφορά
CarbonFibre Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Μιας και λένε από 23/9 η έναρξη πωλήσεων Ελλάδα, έχετε δει καθόλου κίνηση ή έχει επικοινωνήσει κανένα από τα καταστήματα μαζί σας για την παραλαβή; Μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος ε; 1
avacan23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 αυτό το ότι κανείς δεν ξέρει ουτε ποσα τεμάχια θα παραλάβει αλλά ούτε και ποιοι θα τα πάρουν, μόνο Ελλάδα. Λίγα κομμάτια pro βλέπω για μεθαυριο, περισσότερα 2η εβδομάδα οκτωβρίου και από Νοέμβρη μετά μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Ο KUO εριξε την βομβα για iphone 15 ultra με όλες τις αλλαγές που περιμέναμε αλλά και τιμή 1200$... Ming-Chi Kuo also suggests that the Ultra will exclusively have a periscope lens (6x or 5x). Also, the Ultra will have improved battery life and last 3-4 hours longer. With all these exclusive upgrades, the iPhone 15 Ultra is expected to go up in price compared to the 14 Pro Max, possibly starting at $1,200 (up from $1,100). Meanwhile, all iPhone 15 models are expected to drop Lightning in favour of USB-C, the report said. https://www.dnaindia.com/mobile/report-after-apple-watch-ultra-the-company-may-launch-iphone-15-ultra-in-2023-2986649 1
panoozz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Μιας και λένε από 23/9 η έναρξη πωλήσεων Ελλάδα, έχετε δει καθόλου κίνηση ή έχει επικοινωνήσει κανένα από τα καταστήματα μαζί σας για την παραλαβή; Μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος ε; Επικοινώνησα με Κωτσόβολο απ' όπου προ παρήγγειλα το 14 PM & με την iStorm και οι δύο είπαν ουσιαστικά "να αναμένω νεότερα" και τίποτα άλλο. Για να δούμε. 33 λεπτά πριν, avacan23 είπε αυτό το ότι κανείς δεν ξέρει ουτε ποσα τεμάχια θα παραλάβει αλλά ούτε και ποιοι θα τα πάρουν, μόνο Ελλάδα. Λίγα κομμάτια pro βλέπω για μεθαυριο, περισσότερα 2η εβδομάδα οκτωβρίου και από Νοέμβρη μετά μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Κι 'εγώ αυτό πιστεύω, συν το ότι θα εξυπηρετηθούν και δικά τους άτομα πρώτα... άρα καλό Οκτώβριο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα