Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Toudor14 είπε Το να μη θέλω να πετάξω τα λεφτα μου σε κάτι που ίσως δε θα μου χρειαστεί , δε σημαίνει ότι σωνει και ντε ειμαι σε οικονομικό δίλημμα. Με αυτή την λογική όμως θα πήγαινες στο 13 pro και όχι στο 14pro με βάση την χρηματική διαφορά που έχουν αυτή την στιγμή. 13 pro 128gb 1000+ευρώ(bestprice/διαθέσιμο) 14 pro 128gb 1400ευρω(μεγάλες αλυσίδες/προπαραγγελία) 13pro 256gb 1100+(bestprice/διαθέσιμο) 14 pro 256gb (1550 μεγάλες αλυσίδες/προπαραγγελία) Με λίγα λόγια εαν δεν ηθελες να πετάξεις τα λεφτά σου σε κάτι που ισως δεν σου χρειάζεται, δεν θα κοιταζες εξαρχής το 14pro ειδικά day one που ειναι και τόσο ακριβό.... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από Fulgore
avacan23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του 14 προ είναι το καταπληκτικό βίντεο cinematic 4k και η καμερα με αισθητήρα 48αρι που βγάζει τέλειες φώτο 12αρες σε pro raw. Αν αγοράσεις το 14αρι κάτω από 256 μνήμη ακυρώνεις αυτές τις δυνατότητες. συμπέρασμα αν δεν έχεις τα 1500+ για 256αρι πάρε ενα 13 pro καλύτερα να σου μείνουν και λεφτά για ενα ρολόι SE2 η watch 7. Επίσης άλλο ενα πλεονεκτημα του 14 προ ειναι το μπλε δόντι 5.3 που είναι συμβατό μόνο με τα νεα airpods + watch 8 που το υποστηρίζουν. Στα ακουστικά καλύτερη μεταφορά ήχου συνδεσιμότητα. Στο ρολόι καλύτερη σύνδεση + καθόλου κατανάλωση μπαταρίασ από το τηλέφωνο. Δυστυχώς η οθόνη οταν πέφτει ο ήλιος ακυρώνεται το δυναμικό νησί και φαίνεται το χάπι και η τρύπα. Από την άλλη η οθόνη ειναι η πιο φωτεινή τησ αγοράς και η καλύτερη για θέαση σε εντονο φως.
Toudor14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 14 hours ago, avacan23 said: Τα μεγάλα πλεονεκτήματα του 14 προ είναι το καταπληκτικό βίντεο cinematic 4k και η καμερα με αισθητήρα 48αρι που βγάζει τέλειες φώτο 12αρες σε pro raw. Αν αγοράσεις το 14αρι κάτω από 256 μνήμη ακυρώνεις αυτές τις δυνατότητες. συμπέρασμα αν δεν έχεις τα 1500+ για 256αρι πάρε ενα 13 pro καλύτερα να σου μείνουν και λεφτά για ενα ρολόι SE2 η watch 7. Επίσης άλλο ενα πλεονεκτημα του 14 προ ειναι το μπλε δόντι 5.3 που είναι συμβατό μόνο με τα νεα airpods + watch 8 που το υποστηρίζουν. Στα ακουστικά καλύτερη μεταφορά ήχου συνδεσιμότητα. Στο ρολόι καλύτερη σύνδεση + καθόλου κατανάλωση μπαταρίασ από το τηλέφωνο. Δυστυχώς η οθόνη οταν πέφτει ο ήλιος ακυρώνεται το δυναμικό νησί και φαίνεται το χάπι και η τρύπα. Από την άλλη η οθόνη ειναι η πιο φωτεινή τησ αγοράς και η καλύτερη για θέαση σε εντονο φως. Έβγαλες και συ συμπεράσματα.. Οτι να’ναι και συ. Πριν μερες εθαβες το 14 και μας ελεγες να περιμενουμε το 15 αλλα σημερα ειναι καλό και μοναδικό το 14άρι. Κάτσε να κάνω log-out και ξαναμπαίνω insomnia σε κανα 3-4 χρόνια. Πολύ κακομοιριά εδω μέσα απο διάφορους χρήστες 1
avacan23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Αν δεις τις αγγελίες μου κάθε χρόνο πουλάω το iPhone μου και παίρνω το καινούργιο. Φέτος πρώτη φορά δε θα το κάνω. Δεν υπάρχει iPhone 14 προ για μένα εφόσον είναι μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του 13 προ. Δεν είμαι μηδενιστής να το βγάλω άχρηστο. Θα περιμένω το 15 για όλους τους λόγους που εξήγησα. Έδωσα μια συμβουλή σε έναν που θα το αγοράσει να μην πάρει το 128αρι γιατί δε θα μπορεί να αποθηκεύσει ούτε 4k βίντεο ούτε φωτογραφίες με pro raw. Ο χαρακτηρισμός ότι να ναι επιστρέφεται σε όποιον δεν καταλαβαίνει και γράφει ότι να ναι. Ο σκοπός είναι ο διάλογος και να βοηθήσουμε εδώ μέσα με ότι γνωρίζουμε. Όλα τα αλλά είναι ότι να ναι από μεμψιμοιρία και κακομοιριά.
CarbonFibre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Πολλά στη ζωή είναι σχετικά. Ελάχιστα βελτιωμένο έλεγαν και το 13 pro σε σχέση με το 12 pro και το 12 pro πάλι σε σχέση με το 11 pro. Τώρα οι reviewers μιλάνε για την μεγαλύτερη αναβάθμιση στο σύστημα καμερών εδώ και χρόνια. Για κάποιους μπορεί να έχει σημασία, για κάποιους όχι. Εγώ πχ o λόγος που θα το πάρω είναι το dynamic island. 1
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, avacan23 είπε Αν δεις τις αγγελίες μου κάθε χρόνο πουλάω το iPhone μου και παίρνω το καινούργιο. Φέτος πρώτη φορά δε θα το κάνω. Δεν υπάρχει iPhone 14 προ για μένα εφόσον είναι μια ελάχιστα βελτιωμένη έκδοση του 13 προ. Δεν είμαι μηδενιστής να το βγάλω άχρηστο. Κοίταξε αντικειμενικά ποτέ ( η πιο σωστα σχεδον ποτέ) δεν αξίζει η αναβάθμιση από γενια σε γενια, οσοι το κάνουμετο κάνουμε απλα από τρέλα να το πω, από χόμπι να το πω, πάντως σίγουρα γενικός κανόνας είναι ότι δεν αξίζει αναβάθμιση από γενια σε γενια. Οριακά ισως αξίζει και υπό προϋποθέσεις αναβάθμιση ανά 2 γενιές και συνήθως ανά 3 γενιές αξίζει γιατί λογικά θα δει ο χρήστη σοβαρές διάφορες. Όποτε για κάποιον με 13προ προφανως δεν αξίζει να πάει σε 14 προ για τις διάφορες που θα δει σε σχέση με τα χρήματα που θα πρέπει δώσει. Για καποιον με 12pro και αξίζει και δεν αξίζει, ανάλογα στην χρήση που κάνει και την οικονομική ευχέρεια που έχει. Από 11pro θεωρω ότι αξίζει υπάρχουν σοβαρές διάφορες. Στο διαταυτα εφοσον άλλαζες κάθε χρόνο δεν βλέπω το λόγο να μην κανείς το ίδιο και φέτος, από την στιγμή που λογικά θα πηγές από το 12pro στο 13pro παρόμοιες βελτιώσεις προσφέρει και μια μετάβαση απο 13pro σε 14pro. Δεν είναι να πεις ότι είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τεράστιες αλλαγές ανά γενια και ξαφνικά φέτος είδαμε μικρές βελτιώσεις, είδαμε ότι συνήθως βλέπουμε κάθε χρόνο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Pwpwpw 1
avacan23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δυστυχώς οι αλλαγές του χρόνου θα ναι σαρωτικές. Δικαίωμα του να πιστεύει ο καθένας το αντίθετο. Ας ψάξει τη συμφωνία της Apple με την tmsc για το νέο επεξεργαστή στα 3nn για την οποία η τελευταία απέκλεισε τη Samsung. Ας δει τη νομοθεσία για ενιαία θύρα στα κινητά σε Βραζιλια, Ινδία , ευρωπαϊκή ένωση. Ας δει την πατέντα με το τηλεσκοπικό φακό για την αύξηση του ζουμ. Μην πιστεύετε εμένα δείτε τα γεγονότα. Του χρόνου το iPhone 15 δε θα ναι βελτίωση αλλά αναγέννηση του iPhone. Aν θέλετε να πάρετε το 14 κάντε το εγώ δε θα πάρω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Σε ένα χρόνο θα δούμε ποιος είχε δίκιο. Αλλά όταν δίνεις 1500+ για ένα κινητό σκέψου λίγο πριν το πάρεις. https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2022/06/11/apple-iphone-14-iphone-15-pro-max-usbc-lighting-split-release/?sh=1b5647fc45b7 According to Nikkei, the A17 will be Apple’s first 3-nanometer fabricated chip after 5nm variants were used for the A14, A15 and A16. This is bleeding edge technology and, compared to its predecessors, 3nm enables the A17 to run faster, cooler and with reduced power draw. Yes, this is shaping up to be the first chip in four years that delivers significant year-on-year performance and battery life gains — but only for Pro buyers.
aenaos15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, avacan23 είπε Δυστυχώς οι αλλαγές του χρόνου θα ναι σαρωτικές. Δικαίωμα του να πιστεύει ο καθένας το αντίθετο. Ας ψάξει τη συμφωνία της Apple με την tmsc για το νέο επεξεργαστή στα 3nn για την οποία η τελευταία απέκλεισε τη Samsung. Ας δει τη νομοθεσία για ενιαία θύρα στα κινητά σε Βραζιλια, Ινδία , ευρωπαϊκή ένωση. Ας δει την πατέντα με το τηλεσκοπικό φακό για την αύξηση του ζουμ. Μην πιστεύετε εμένα δείτε τα γεγονότα. Του χρόνου το iPhone 15 δε θα ναι βελτίωση αλλά αναγέννηση του iPhone. Aν θέλετε να πάρετε το 14 κάντε το εγώ δε θα πάρω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Σε ένα χρόνο θα δούμε ποιος είχε δίκιο. Αλλά όταν δίνεις 1500+ για ένα κινητό σκέψου λίγο πριν το πάρεις. https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2022/06/11/apple-iphone-14-iphone-15-pro-max-usbc-lighting-split-release/?sh=1b5647fc45b7 According to Nikkei, the A17 will be Apple’s first 3-nanometer fabricated chip after 5nm variants were used for the A14, A15 and A16. This is bleeding edge technology and, compared to its predecessors, 3nm enables the A17 to run faster, cooler and with reduced power draw. Yes, this is shaping up to be the first chip in four years that delivers significant year-on-year performance and battery life gains — but only for Pro buyers. Tι σε κανει να πιστευεις οτι ολα αυτα που επικαλεισαι και που ειναι σχεδον ακριβη , θα στα δωσει ολα μαζι στο 15αρι;;;;; Το μονο σιγουρο ειναι η θυρα φορτισης για μενα.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, avacan23 είπε Δυστυχώς οι αλλαγές του χρόνου θα ναι σαρωτικές. Δικαίωμα του να πιστεύει ο καθένας το αντίθετο. Ας ψάξει τη συμφωνία της Apple με την tmsc για το νέο επεξεργαστή στα 3nn για την οποία η τελευταία απέκλεισε τη Samsung. Ας δει τη νομοθεσία για ενιαία θύρα στα κινητά σε Βραζιλια, Ινδία , ευρωπαϊκή ένωση. Ας δει την πατέντα με το τηλεσκοπικό φακό για την αύξηση του ζουμ. Μην πιστεύετε εμένα δείτε τα γεγονότα. Του χρόνου το iPhone 15 δε θα ναι βελτίωση αλλά αναγέννηση του iPhone. Aν θέλετε να πάρετε το 14 κάντε το εγώ δε θα πάρω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Σε ένα χρόνο θα δούμε ποιος είχε δίκιο. Αλλά όταν δίνεις 1500+ για ένα κινητό σκέψου λίγο πριν το πάρεις. https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2022/06/11/apple-iphone-14-iphone-15-pro-max-usbc-lighting-split-release/?sh=1b5647fc45b7 According to Nikkei, the A17 will be Apple’s first 3-nanometer fabricated chip after 5nm variants were used for the A14, A15 and A16. This is bleeding edge technology and, compared to its predecessors, 3nm enables the A17 to run faster, cooler and with reduced power draw. Yes, this is shaping up to be the first chip in four years that delivers significant year-on-year performance and battery life gains — but only for Pro buyers. Ολα αυτά που λες είναι υποθέσεις τα οποία κανείς δεν ξέρει αν θα επαληθευτούνε αλλά ακόμη και να βγουνε ολα αληθινά αυτά του χρόνου δεν είναι λόγος να αποτρέψει καποιον να αγορασει το 14προ φέτος. Την μετάβαση από το 12pro στο 13pro γιατί την έκανες; Αντικειμενικα ούτε εκεί άξιζε αλλά το εκανες.Προφανως δεν είναι λογική μετάβαση από 13pro σε 14pro όπως έγραψα και πιο πίσω, αλλά για καποοιον που αλλάζει λόγο τρέλας η χόμπι κάθε χρόνο συσκευή -όπως εγραψες ότι κανεις εσυ- δεν βλέπω το λόγο να σε αποτρέψει η αγορά του 14προ επειδή υποθετικό το 15προ θα είναι τούμπανο. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Pwpwpw
avacan23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Ήδη κατασκευάζεται ο νέος επεξεργαστής.η αρχιτεκτονική στα 5nn ότι έδωσε έδωσε. Ο φετινός Α16 είναι μόνο 10% πάνω από τον Α15 του 13 προ. Το ζουμ είναι τραγικο στα 3Χ όποτε θα αλλάξει όλο το σύστημα καμερών. Δε τα λέω εγώ, ανάμεταδιδω ότι διαβάζω σε πάνω από 10 πηγές αλλιώς αν τα έλεγε ένας δε θα τα πίστευα. Τα γεγονότα επίσης λένε ότι αν αλλάξεις θύρα αλλάζεις και σχεδιασμό. Όλοι οι reviewers που είναι και fanboys φτάσανε να πουν όσοι έχετε το 13 περιμένετε το 15 δεν υπάρχει λόγος αλλαγής. Το ίδιο έγινε και με τα MacBook η αλλαγή αρχιτεκτονικής από intel σε Μ1 silicon κατέστρεψε την αξία όσων αγόρασαν λαπτοπ με Ιντεάλ επεξεργαστή. Το ίδιο θα γίνει και με το 14. Οποίος το πάρει καλά θα κάνει αλλά ας γνωρίζει και τα παραπάνω. Δεν υπάρχει εδώ ότι έγινε τα τελευταία χρόνια.
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, avacan23 είπε Όλοι οι reviewers που είναι και fanboys φτάσανε να πουν όσοι έχετε το 13 περιμένετε το 15 δεν υπάρχει λόγος αλλαγής. Ξανα λέω, καποιος που αλλάζει από χόμπι κάθε χρόνο συσκευή δεν τον αφορά ποσό σούπερ ντουπερ γαματο θα είναι το 15προ που θα ρθει μετά από 12 μήνες , θα πάρει και το 14προ σήμερα, θα πάρει και το 15προ όπως κάνει κάθε χρόνο. Επίσης οι reviewers παντα τα ίδια λένε κάθε χρόνο, εάν έχει καποιος συσκευή μιας γενιας πίσω δεν αξίζει η μετάβαση γιατί δεν υπάρχουν σοβαρές διάφορες. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Pwpwpw
CarbonFibre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, avacan23 είπε Δυστυχώς οι αλλαγές του χρόνου θα ναι σαρωτικές. Δικαίωμα του να πιστεύει ο καθένας το αντίθετο. Ας ψάξει τη συμφωνία της Apple με την tmsc για το νέο επεξεργαστή στα 3nn για την οποία η τελευταία απέκλεισε τη Samsung. Ας δει τη νομοθεσία για ενιαία θύρα στα κινητά σε Βραζιλια, Ινδία , ευρωπαϊκή ένωση. Ας δει την πατέντα με το τηλεσκοπικό φακό για την αύξηση του ζουμ. Μην πιστεύετε εμένα δείτε τα γεγονότα. Του χρόνου το iPhone 15 δε θα ναι βελτίωση αλλά αναγέννηση του iPhone. Aν θέλετε να πάρετε το 14 κάντε το εγώ δε θα πάρω για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Σε ένα χρόνο θα δούμε ποιος είχε δίκιο. Αλλά όταν δίνεις 1500+ για ένα κινητό σκέψου λίγο πριν το πάρεις. https://www.forbes.com/sites/gordonkelly/2022/06/11/apple-iphone-14-iphone-15-pro-max-usbc-lighting-split-release/?sh=1b5647fc45b7 According to Nikkei, the A17 will be Apple’s first 3-nanometer fabricated chip after 5nm variants were used for the A14, A15 and A16. This is bleeding edge technology and, compared to its predecessors, 3nm enables the A17 to run faster, cooler and with reduced power draw. Yes, this is shaping up to be the first chip in four years that delivers significant year-on-year performance and battery life gains — but only for Pro buyers. Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι σαρωτική αλλαγή-αναγέννηση τα 3nm , το μεγαλύτερο οπτικό ζουμ και η usb-c. OK. Δική σου εκτίμηση με την οποία δεν συμφωνώ. Το ότι άλλαξε όλο το σύστημα καμερών από το 13 pro στο 14 pro όμως δεν είναι μεγάλη αλλαγή... Όπως είπα και παραπάνω πολλά είναι σχετικά. Άλλος θεωρεί αντί για 10% αύξηση επιδόσεων cpu φέτος πάει στο 25% παραπάνω του χρόνου ότι είναι σαρωτική αλλαγή και άλλος όχι. Τώρα αν κάποιος έχει 13pro μπορεί να περιμένει άνετα για το 15 pro, ανάλογα και την τσέπη του. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Επίσης οι reviewers παντα τα ίδια λένε κάθε χρόνο, εάν έχει καποιος συσκευή μιας γενιας πίσω δεν αξίζει η μετάβαση γιατί δεν υπάρχουν σοβαρές διάφορες. Ισχύει αυτό, αλλά φέτος είναι πιο έντονη απο παλια η απογοήτευση τους η οποία πχ ειναι ανάλογη μιας μετάβασης απο 11pro σε 12pro ένα πράγμα, γιατι τουλάχιστον στα 13ρια ειδαμε και μεγαλύτερες μπαταριες, ειδαμε και 120hz οθονες επιτέλους, ειδαμε και καλύτερα modem/chip(τα 12ρια ηταν τα πρώτα με qualcomm modem 5g και ειχαν θέματα). Τα πράγματα ειναι ακόμα χειρότερα για μας στην Ευρώπη με την μεγάλη αύξηση τιμών, πράγμα που δεν ίσχυε παλιότερα. Προφανως ο καθένας ότι θέλει αγοράζει, αλλά γενικά φέτος η απογοήτευση ειναι έντονη ιντερνετικά και ανάλογη της κυκλοφορίας των 12. Για το dynamic island προσωπικά είμαι στην μέση σαν προτίμηση. Από την μια μου αρέσει σαν εφέ, από την αλλη δεν μου αρέσει να ακουμπάω στους αισθητήρες πάνω,και όταν δουλεύεις το κινητο σε fullscreen ειναι λιγο αντιαισθητικό το κενο πάνω πάνω στην οθόνη. 1
Pwpwpw Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ισχύει αυτό, αλλά φέτος είναι πιο έντονη απο παλια η απογοήτευση τους η οποία πχ ειναι ανάλογη μιας μετάβασης απο 11pro σε 12pro ένα πράγμα, γιατι τουλάχιστον στα 13ρια ειδαμε και μεγαλύτερες μπαταριες, ειδαμε και 120hz οθονες επιτέλους, ειδαμε και καλύτερα modem/chip(τα 12ρια ηταν τα πρώτα με qualcomm modem 5g και ειχαν θέματα). Τα πράγματα ειναι ακόμα χειρότερα για μας στην Ευρώπη με την μεγάλη αύξηση τιμών, πράγμα που δεν ίσχυε παλιότερα. Προφανως ο καθένας ότι θέλει αγοράζει, αλλά γενικά φέτος η απογοήτευση ειναι έντονη ιντερνετικά και ανάλογη της κυκλοφορίας των 12. Για το dynamic island προσωπικά είμαι στην μέση σαν προτίμηση. Από την μια μου αρέσει σαν εφέ, από την αλλη δεν μου αρέσει να ακουμπάω στους αισθητήρες πάνω,και όταν δουλεύεις το κινητο σε fullscreen ειναι λιγο αντιαισθητικό το κενο πάνω πάνω στην οθόνη. Δεν διαφωνώ σε ότι γράφεις, αλλά γενικά μιλώντας συνήθως οι διάφορες ανά γενια είναι μικρές. Στο 14προ έχουμε καινούργιο και βελτιωμένο σύστημα καμερών, έχουμε την προσθήκη action mode στο βίντεο, έχουμε το dynamic island που σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι τόσο, έχουμε μεγάλη βελτίωση στην φωτεινότητα της οθόνης που σε συνθήκες ηλιοφάνειας σε εξωτερικό χωρο αγγίζει τα 2000nits φωτεινότητα που την κανει την πιο φωτεινή οθονη της αγοράς, έχουμε την προσθήκη της AOD επιτελους και φυσικά έχει και βελτιωμένο chip τον α16. Είναι ένα βελτιωμένο 13pro σε κάποια σημειο. Εγώ αντίστοιχα και το 13pro σαν ένα βελτιωμένο 12pro σε κάποια σημεία το έβλεπα. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Pwpwpw
avacan23 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 επειδή οταν ανοιγεις την εφαρμογής της κάμερας δεν κάνει σαν καβουρδηστήρι λογικά το πρόβλημα θα λυθεί με αναβάθμιση. Οι φωτογραφίες σε pro raw προτείνετε από την Apple να μεταφέρονται σε υπολογιστή για επεξεργασία με airdrop or icloud και όχι με καλώδιο μέσω lighting γιατί καθυστερούν απελπιστικά λόγω της ταχύτητας της θύρας...Πόσο ξεφτίλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα