kchris298 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, theo897 είπε Ποιος φορτιστής ενδείκνυται για iphone 14 pro max;;θα κυκλοφορήσει άλλος 30w ή ήδη υπάρχων προηγούμενου μοντέλου;; Αυτός εδώ https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0B2VQ462Z/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1τον οποίο και αγόρασα έτσι ώστε όταν έρθει το 14 pro max να ειμαι ετοιμος. 2
Toudor14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Εκανα μια ερώτηση τις προάλλες κανείς δεν απαντησε. Άσχετες απαντήσεις , τεσπα - πάμε πάλι. Απο το iphone 8 που το κρατησα 4μιση χρόνια θα πάρω το 14 pro. 6.1 κασέρι. Θα είμαι κομπλέ με τα 128gb εφόσον δεν ειμαι φαν του να κρατάω στο κινητό χιλιάδες φωτο κ βιντεος ή καλύτερα στα 256gb επειδή πχ μπορεί τα τελευταία λογισμικά καταλαμβανουν πολύ χώρο όπως και οι εφαρμογές;; Και κάτι ακόμα: Το 14pro 6.1 128gb ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το 14pro 6.1 256gb σε όλα εκτός του μεγαλύτερου σκληρού; Ps.Το pro max μεγαλο για μενα , το εχει η φιλη μου - δε με βολευει το μεγεθος.
Gingerbread Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Σκέφτομαι την γκρίνια όταν βγαίνει ένα καινούριο τηλέφωνο ότι δεν είναι αρκετά γαμάτο. Αλλά κάθε χρονιά έτσι δεν γίνεται; Έστω και να βάλει usbc τι θα γίνει; Θα κλαίμε όλη μέρα ότι το 14 έχει lighting? Άσε που θα το βάλουν αρχικά σε κανένα pro μοντέλο. Σκέφτομαι το 13 ή το 14. Ελάχιστη διαφορά έχουν.
CheOnWeb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 33 minutes ago, Toudor14 said: Εκανα μια ερώτηση τις προάλλες κανείς δεν απαντησε. Άσχετες απαντήσεις , τεσπα - πάμε πάλι. Απο το iphone 8 που το κρατησα 4μιση χρόνια θα πάρω το 14 pro. 6.1 κασέρι. Θα είμαι κομπλέ με τα 128gb εφόσον δεν ειμαι φαν του να κρατάω στο κινητό χιλιάδες φωτο κ βιντεος ή καλύτερα στα 256gb επειδή πχ μπορεί τα τελευταία λογισμικά καταλαμβανουν πολύ χώρο όπως και οι εφαρμογές;; Και κάτι ακόμα: Το 14pro 6.1 128gb ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το 14pro 6.1 256gb σε όλα εκτός του μεγαλύτερου σκληρού; Ps.Το pro max μεγαλο για μενα , το εχει η φιλη μου - δε με βολευει το μεγεθος. Έτσι όπως τα περιγράφεις σου φτάνουν τα 128 αλλά επειδή μιλάς και για μακρόχρονη χρήση θα έλεγα να πας στο 256, όχι μόνο για την αύξηση του όγκου των iOS/apps αλλά για την πιθανή αλλαγή των αναγκών σου. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου χρειαστεί τα επόμενα τρία-τέσσερα χρόνια. Μόνο μια διαφορά νομίζω έχουν στην εγγραφή του Prores video. Το 128 δεν γράφει Prores 4k (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι). 1
M A T R I X Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, Toudor14 είπε Εκανα μια ερώτηση τις προάλλες κανείς δεν απαντησε. Άσχετες απαντήσεις , τεσπα - πάμε πάλι. Απο το iphone 8 που το κρατησα 4μιση χρόνια θα πάρω το 14 pro. 6.1 κασέρι. Θα είμαι κομπλέ με τα 128gb εφόσον δεν ειμαι φαν του να κρατάω στο κινητό χιλιάδες φωτο κ βιντεος ή καλύτερα στα 256gb επειδή πχ μπορεί τα τελευταία λογισμικά καταλαμβανουν πολύ χώρο όπως και οι εφαρμογές;; Και κάτι ακόμα: Το 14pro 6.1 128gb ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟ με το 14pro 6.1 256gb σε όλα εκτός του μεγαλύτερου σκληρού; Ps.Το pro max μεγαλο για μενα , το εχει η φιλη μου - δε με βολευει το μεγεθος. Θα πρότεινα το 256 εφόσον κρατάς για αρκετά χρόνια τις συσκευές σου. Θα είσαι πολύ άνετα από άποψη storage. Προσωπικά ούτε εγώ κάνω τρελή χρήση φωτογραφιών/βίντεο αλλά γεμίζει. Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να τις μεταφέρεις όποτε γεμίζει ο χώρος και να τις σβήνεις από το κινητό. Τότε είσαι κομπλέ με 128. 1
Toudor14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Σας ευχαριστώ και τους 2 για το χρόνο σας να μου απαντήσετε. Μάλλον θα παίξω στα 256gb να είμαι πιο άνετος σε βάθος χρόνου.
Pwpwpw Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Προσωπικα δεν είχα ποτέ θέμα με χωρητικότητες, αλλά δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση. Εγω και με το iPhone 12 64gb που είχα με το ζορι γέμιζα την μισή χωρητικότητα. Προσωπικα έχω και 200gb στο iCloud με μολις 2.99ευρω το μήνα και πάλι ούτε τα 50gb δεν χρησιμοποιω. Να λάβεις υπόψιν και την επιλογή του iCloud σε περίπτωση που μελλοντικά θα χρειαστείς παραπάνω χωρο. Προσωπικα το 128αρι θα πάρω έχουν 150 έυρω διαφορά δεν είναι και λιγα εάν εν τέλη δεν τα χρειάζεσαι.
Toudor14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Προσωπικα δεν είχα ποτέ θέμα με χωρητικότητες, αλλά δεν κάνουν όλοι την ίδια χρήση. Εγω και με το iPhone 12 64gb που είχα με το ζορι γέμιζα την μισή χωρητικότητα. Προσωπικα έχω και 200gb στο iCloud με μολις 2.99ευρω το μήνα και πάλι ούτε τα 50gb δεν χρησιμοποιω. Να λάβεις υπόψιν και την επιλογή του iCloud σε περίπτωση που μελλοντικά θα χρειαστείς παραπάνω χωρο. Προσωπικα το 128αρι θα πάρω έχουν 150 έυρω διαφορά δεν είναι και λιγα εάν εν τέλη δεν τα χρειάζεσαι. Σχεδον μιά η άλλη είναι η διαφορά στα χρήματα μεταξύ 128 και 256gb και στο αν πάω τελικα στα 128 gb με 3€ το μήνα icloud. Αν σκεφτεις οτι περιπου 4μιση χρονια κρατησα το 8αρι και άλλα τοσα σκοπευω να κρατησω το 14προ , ειναι 144€ το cloud για 4 χρόνια. Και στο σκεπτικο οτι θα έχω ένα ακομα μικρό πάγιο μηνιαιό , προτιμώ 150€ κας απο την αρχη και τελος. Προσπαθω να μην εχω πάγια στη ζωη μου οσο μπορω. Θελω καινουργιο ερκοντισιον , αμαξι , τηλεφωνο , οτι κι αν ειναι αυτο - οταν θα εχω κασερι θα το παρω. Δε γουσταρω καθολου τις δοσεις και τα πάγια. Προφανως καποια δε μπορουμε να τα αποφυγουμε ..
CheOnWeb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 21 minutes ago, Toudor14 said: Αν σκεφτεις οτι περιπου 4μιση χρονια κρατησα το 8αρι και άλλα τοσα σκοπευω να κρατησω το 14προ , ειναι 144€ το cloud για 4 χρόνια. Και στο σκεπτικο οτι θα έχω ένα ακομα μικρό πάγιο μηνιαιό , προτιμώ 150€ κας απο την αρχη και τελος. Έχει μια λογική αυτό που λες με την προϋπόθεση ότι έχεις μοναδική συσκευή το iPhone. Αλλιώς (αν υπάρχει/ξει iPad ή/και Mac), τα πλεονεκτήματα που σου δίνει το iCloud είναι σαφώς περισσότερα. Όσο για το πάγιο, θα είναι σαν να πληρώνεις το 150αρι σε δόσεις, το βάζεις σε μια κάρτα και το ξεχνάς.
Pwpwpw Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Toudor14 είπε Σχεδον μιά η άλλη είναι η διαφορά στα χρήματα μεταξύ 128 και 256gb και στο αν πάω τελικα στα 128 gb με 3€ το μήνα icloud. Αν σκεφτεις οτι περιπου 4μιση χρονια κρατησα το 8αρι και άλλα τοσα σκοπευω να κρατησω το 14προ , ειναι 144€ το cloud για 4 χρόνια. Και στο σκεπτικο οτι θα έχω ένα ακομα μικρό πάγιο μηνιαιό , προτιμώ 150€ κας απο την αρχη και τελος. Προσπαθω να μην εχω πάγια στη ζωη μου οσο μπορω. Θελω καινουργιο ερκοντισιον , αμαξι , τηλεφωνο , οτι κι αν ειναι αυτο - οταν θα εχω κασερι θα το παρω. Δε γουσταρω καθολου τις δοσεις και τα πάγια. Προφανως καποια δε μπορουμε να τα αποφυγουμε .. Εσυ ξέρεις την χρήση που κανείς, αν όντως πιστεύεις ότι χρειάζεσαι το 256 δώσε το 150αρι. Προσωπικα και 64 να είχα μου φτάνουν, έτσι και αλλιως κρατάω αρχείο back up στο pc μου δεν βλέπω τον λόγο να έχω πχ 200gb φωτο στο κινητό. Είναι πως έχει μάθει ο καθένας. Το iCloud δεν το ανάφερα με την λογική μην αγοράσεις το 256 και πάρε συνδρομή icloud, το ανέφερα ότι με την λογική ότι εάν εισαι σε δίλλημα για το αν χρειάζεσαι το 256 και σε δυσκολεύει το 150αρι παραπάνω, τότε πάρε το 128αρι και αν μετά από 1-2 χρόνια ανακαλύψεις ότι δεν σου αρκούν τσιμπάς μια συνδρομή στο iCloud με 3 ευρώ 200gb και λύνεται το πρόβλημα. Το 8αρι που έχεις πόση χωρητικότητα έχει;
Toudor14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε Εσυ ξέρεις την χρήση που κανείς, αν όντως πιστεύεις ότι χρειάζεσαι το 256 δώσε το 150αρι. Προσωπικα και 64 να είχα μου φτάνουν, έτσι και αλλιως κρατάω αρχείο back up στο pc μου δεν βλέπω τον λόγο να έχω πχ 200gb φωτο στο κινητό. Είναι πως έχει μάθει ο καθένας. Το iCloud δεν το ανάφερα με την λογική μην αγοράσεις το 256 και πάρε συνδρομή icloud, το ανέφερα ότι με την λογική ότι εάν εισαι σε δίλλημα για το αν χρειάζεσαι το 256 και σε δυσκολεύει το 150αρι παραπάνω, τότε πάρε το 128αρι και αν μετά από 1-2 χρόνια ανακαλύψεις ότι δεν σου αρκούν τσιμπάς μια συνδρομή στο iCloud με 3 ευρώ 200gb και λύνεται το πρόβλημα. Το 8αρι που έχεις πόση χωρητικότητα έχει; 64gb
d_gkal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Πάρε το 128 και ΑΝ χρειαστείς αύριο μεθαύριο παραπάνω χωρο, πηγαίνεις σε icloud. 150€ είναι σεβαστό ποσό. Αν δεν ήταν δε θα ήσουν σε δίλημμα
Toudor14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 49 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πάρε το 128 και ΑΝ χρειαστείς αύριο μεθαύριο παραπάνω χωρο, πηγαίνεις σε icloud. 150€ είναι σεβαστό ποσό. Αν δεν ήταν δε θα ήσουν σε δίλημμα Το να μη θέλω να πετάξω τα λεφτα μου σε κάτι που ίσως δε θα μου χρειαστεί , δε σημαίνει ότι σωνει και ντε ειμαι σε οικονομικό δίλημμα. Δεν έχω θέμα boy μου αρκεί να είναι αυτο που θέλω και να μην το πληρώσω τσάμπα. Έχω την οικονομική δυνατότητα να πάρω και 1Τ χωρίς να στερηθώ κάτι από τα προσωπικα έξοδα ρουτίνας κλπ, αλλά γιατι να το κάνω εφόσον δε θα μου χρειαστεί ποτε αυτη η χωριτηκότητα? Το ότι δε με ψήνει να μπιστολιάζω τα λεφτά μου σε αχρείαστα πράγματα και υπηρεσίες είναι κανόνας στη ζωή μου. Αν σκεφτόμασταν οι περισσότεροι έτσι , πολλά πράγματα στη ζωή μας θα ηταν διαφορετικά προς το καλύτερο.
jodact Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Eγώ πάντως με 128άρι που βγάζω πολλές φωτογραφίες και βίντεο δεν είχα ποτέ πρόβλημα χώρου. Προφανώς κάνω backup και σβήνω τα πιο παλιά αλλά όχι επειδή γεμίζει. Αφήνω μόνο τις 1000 τελευταίες φωτό-βίντεο. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από jodact
djuan1988 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Αν τραβάς μόνο φώτο (όχι raw) μια χαρά είναι τα 128 gb. Με τα βίντεο γεμίζει το κινητό πανεύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα