fredd0 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 24/8/2022 στις 7:34 ΜΜ, nikos121 είπε Εχω ενα θεμα με τον ρελε ο οποιος πεφτει σε ακυρες στιγμες Κωστα, εσυ?
caveneo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Εγώ παντως που πάθαινα το ίδιο πράγα με σένα, άλλαξα ρελέ και ησύχασα. Αλλά είχα φωνάξει πρώτα ηλεκτρολόγο για να μου βγάλει πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου και με το μηχάνημα που είχε μαζί του διαπίστωσε πως το ρελέ δεν δούλευε όπως έπρεπε. Εμένα έπεφτε και έπρεπε να το σηκώσω 7 με 8 φορές για να μείνει σηκωμένο. Από τότε που το άλλαξα όλα καλά. Έβαλα τη Hager ένα και όλα στην πένα.
thanasisxask Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 7/10/2022 στις 10:54 ΜΜ, Weiss είπε Γιατί τόσο μίσος για τις τηκτες ασφάλειες? Γιατί ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου δεν γνωρίζει την διαφορά με μια αυτόματη ασφάλεια. 1
dollyyy19 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Περασε 1.5 μηνας,και δεν διαβασα την λυση.πες οτι περιμενεις λεχτρολογο,να γελασουμε λιγο......την ζημια ανετα μπορει να την προκαλει και ενα ντουι ή φωτιστικο.....το ψαξιμο σε περιπτωση σαν την δικη σου,θελει ωρα,στην οποια θα εβγαζε μεχρι και 4 μερεμετια ενας λεχτρολογος.ασε που αν δεν παρουσιασει το συμπτωμα,την ωρα που ειναι εκει ο μαστορας ,παιζει να μην βρει κατι,αλλα θα πρεπει να πληρωθει....
vasilllis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 1.Mετρηση ρελε με οργανο ελεγχου ΚΑΙ ΜΟΝΟ 2.Οργανο μετρησης διαρροης. Τον ηλεκτρολογο που εχει αυτα τα οργανα βρες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα