Προς το περιεχόμενο

Επιλογή πακέτου συνδρομητικής τηλεορασης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χελπ γκαιζ! Επιθυμώ τα εξής:

1) ίντερνετ (δεν με νοιάζει η ταχύτητα ή το απλοντ)

2) Ευρωλίγκα και γενικά Ολυμπιακό σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο (πιο πολύ μπάσκετ)

Ποιο πακέτο θα μου προτείνατε; Βρήκα ένα της Νόβα στα 31€, αλλά θα ήθελα και τη βοήθεια του κοινού, καθώς δεν έχω ξανακάνει συνδρομή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε-φίλη γ@μησε τα*, νομιζω με 99% σιγουριά οτι στην μπαλα τον οσφπ τον εχει η κοτέ ενω ευρωλιγκα γενικα η νοβα, οποτε ισως να επαιρνες double play nova με τα αθλητικα και το sport pack του οτε αν εχεις android tv.

* το λεω επειδη θα πρεπει να πληρωνεις 2 "πακετα"

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, panosno1com είπε

Φίλε-φίλη γ@μησε τα*, νομιζω με 99% σιγουριά οτι στην μπαλα τον οσφπ τον εχει η κοτέ ενω ευρωλιγκα γενικα η νοβα, οποτε ισως να επαιρνες double play nova με τα αθλητικα και το sport pack του οτε αν εχεις android tv.

* το λεω επειδη θα πρεπει να πληρωνεις 2 "πακετα"

Ευχαριστώ! Το ποδόσφαιρο το θέλω κι αυτό, αλλά αν το βάλω στη ζυγαριά με το μπάσκετ, σίγουρα θα διάλεγα το μπάσκετ. Οπότε... Νοβα μάλλον με 31€ και για το ποδόσφαιρο κάνα τζαμπε σπορτ στριμιγκ. Στην Ευρωλίγκα είναι οι συγκινήσεις.

Επεξ/σία από kite26
  • Like 1

Βάλε cosmote για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, έχει καλύτερη εικόνα και εφαρμογή από την νόβα και για το μπάσκετ βάλε euroleague pass που με πληρωμή  μέσω Τουρκίας βγαινει γύρω στα 23€ η σαιζόν. 

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

Βάλε cosmote για το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, έχει καλύτερη εικόνα και εφαρμογή από την νόβα και για το μπάσκετ βάλε euroleague pass που με πληρωμή  μέσω Τουρκίας βγαινει γύρω στα 23€ η σαιζόν. 

Ωραία ιδέα; Γίνεται μέσω τουρκικού σάιτ; Εμένα πήγε 100€ πέρσυ. Μηναία δεν συμφέρει, δεν το συζητώ.

Επεξ/σία από kite26

Όταν πας να κανεις συνδρομή στο site της euroleague tv προηγουμένως βρίσκεις ένα δωρεάν vpn που να σου δίνει επιλογή για Τουρκία, συνδέεσαι και πας πληρώνεις. Μετά κατά την παρακολούθηση δεν χρειάζεσαι το vpn, μόνο για την πληρωμή. Οταν θα έρθει εκείνη εποχή θα δεις στο φόρουμ σχετικό θέμα. 

• Thanks 1

Αααα πολύ ωραία! Έχω βέβαια και μια απορία. Έστω πες ότι βάζω Νόβα ωραία; Δεν πρέπει το πρώτο ίντερνετ στο σπίτι να είναι ΟΤΕ; Δεν θα υπάρξει θεμα;

4 ώρες πριν, kite26 είπε

Αααα πολύ ωραία! Έχω βέβαια και μια απορία. Έστω πες ότι βάζω Νόβα ωραία; Δεν πρέπει το πρώτο ίντερνετ στο σπίτι να είναι ΟΤΕ; Δεν θα υπάρξει θεμα;

Μπορείς να επιλέξεις όποιο πάροχο επιθυμείς για τη σύνδεση.

Απλά σε πιθανές βλάβες μελλοντικά θα πρέπει να επέμβει τεχνικός του ΟΤΕ για έλεγχο (αν η καμπίνα ανήκει στον ΟΤΕ).

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...