Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω.

Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό?

image.png.1365ab3e085c7a6a6d9fdafdf9c1775c.png

Εξαρτάται, για ποιον λόγο να το βάλεις? Με κάτι τέτοιο δλδ πιστεύεις πως η πινακίδα σου θα είναι πιο ασφαλής?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω.

Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό?

Πως την είχες στερεώσει πριν την πινακίδα;Γιατί αυτό αν δεν κάνω λάθος την παίρνει συρταρωτά που θεωρώ είναι χειρότερο απο βίδες.

Δημοσ.

Πριν ηταν στερεωμενη με 2 βιδες αλλα ποτε δνε την ειχα ελεγξει και ειναι και δικο μου λαθος. Τωρα ελεγα με το πλαισιο οπως η πισω που ειναι συρταρωτο αυτο και εχει 4 κουμπωματα.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Πόσο σου στοίχισε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/8/2022 στις 11:41 ΜΜ, chaosmaster είπε

Αυτό ήθελα. Γιατί πολλοί κυκλοφορούν με μια πινακίδα; τι μόδα είναι αυτή; Μερικοί τη βάζουν κ πάνω στο ταμπλό. Τι επεισόδια έχω χάσει; 

Πολλοί βγάζουν την μπροστινή πινακίδα επειδή θεωρούν ότι αφαιρεί από την ομορφιά του αυτοκινήτου.

Επεξ/σία από Bomber-21
Δημοσ.

16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Πόσο σου στοίχισε;

Την πήρα 7 ευρώ και έρχεται καθεται καλα.. αλλα με προβληματίζει ο @Ukforthemoment

Το θέμα ειναι οτι εχει χώρο αλλα μην φύγει ή τιποτα>? Βεβαια ουτε η πίσω ηταν καλα βιδωμένη την σιγουρα και αυτή τώρα και με ροδελίτσα. Μηπως τη βάλω με βιδες να τελειώνω.. αλλα εχει φελιζολ απο πισω στις 2 βιδες και με προβληματιζει

296197036_379149280895693_559832090588956488_n.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Την πήρα 7 ευρώ και έρχεται καθεται καλα.. αλλα με προβληματίζει ο @Ukforthemoment

Το θέμα ειναι οτι εχει χώρο αλλα μην φύγει ή τιποτα>? Βεβαια ουτε η πίσω ηταν καλα βιδωμένη την σιγουρα και αυτή τώρα και με ροδελίτσα. Μηπως τη βάλω με βιδες να τελειώνω.. αλλα εχει φελιζολ απο πισω στις 2 βιδες και με προβληματιζει

296197036_379149280895693_559832090588956488_n.jpg

Δεν καταλαβα απο που την πήρες, δεν έβγαλες κρατική πινακιδα απο το υπουργείο;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν καταλαβα απο που την πήρες, δεν έβγαλες κρατική πινακιδα απο το υπουργείο;

Το πλαισιο της πινακιδας πηρα νικο. Η πινακιδα αυριο μετα τις 9

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά βάλε βίδες με μεγαλύτερο κεφάλι και παξιμάδι ασφαλείας από πίσω. Αλλιώς βάλε διπλό παξιμάδι. οχι αυτές τις ξύλο βίδες που  έχεις τωρα

BB2208E4-9EB7-4EC2-BA75-07436164A478.jpeg

Επεξ/σία από p8denu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...