Joshua21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω. Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό? Εξαρτάται, για ποιον λόγο να το βάλεις? Με κάτι τέτοιο δλδ πιστεύεις πως η πινακίδα σου θα είναι πιο ασφαλής?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω. Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό? Πως την είχες στερεώσει πριν την πινακίδα;Γιατί αυτό αν δεν κάνω λάθος την παίρνει συρταρωτά που θεωρώ είναι χειρότερο απο βίδες.
Ribopaido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Πριν ηταν στερεωμενη με 2 βιδες αλλα ποτε δνε την ειχα ελεγξει και ειναι και δικο μου λαθος. Τωρα ελεγα με το πλαισιο οπως η πισω που ειναι συρταρωτο αυτο και εχει 4 κουμπωματα.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πιο ευκολο να στην κλέψουν θεωρώ. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Ukforthemoment 1
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 54 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω. Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό? Πόσο σου στοίχισε;
Bomber-21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2022 στις 11:41 ΜΜ, chaosmaster είπε Αυτό ήθελα. Γιατί πολλοί κυκλοφορούν με μια πινακίδα; τι μόδα είναι αυτή; Μερικοί τη βάζουν κ πάνω στο ταμπλό. Τι επεισόδια έχω χάσει; Πολλοί βγάζουν την μπροστινή πινακίδα επειδή θεωρούν ότι αφαιρεί από την ομορφιά του αυτοκινήτου. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από Bomber-21
Ribopaido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πόσο σου στοίχισε; Την πήρα 7 ευρώ και έρχεται καθεται καλα.. αλλα με προβληματίζει ο @Ukforthemoment Το θέμα ειναι οτι εχει χώρο αλλα μην φύγει ή τιποτα>? Βεβαια ουτε η πίσω ηταν καλα βιδωμένη την σιγουρα και αυτή τώρα και με ροδελίτσα. Μηπως τη βάλω με βιδες να τελειώνω.. αλλα εχει φελιζολ απο πισω στις 2 βιδες και με προβληματιζει
NikosKallithea Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, Ribopaido είπε Την πήρα 7 ευρώ και έρχεται καθεται καλα.. αλλα με προβληματίζει ο @Ukforthemoment Το θέμα ειναι οτι εχει χώρο αλλα μην φύγει ή τιποτα>? Βεβαια ουτε η πίσω ηταν καλα βιδωμένη την σιγουρα και αυτή τώρα και με ροδελίτσα. Μηπως τη βάλω με βιδες να τελειώνω.. αλλα εχει φελιζολ απο πισω στις 2 βιδες και με προβληματιζει Δεν καταλαβα απο που την πήρες, δεν έβγαλες κρατική πινακιδα απο το υπουργείο;
Ribopaido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν καταλαβα απο που την πήρες, δεν έβγαλες κρατική πινακιδα απο το υπουργείο; Το πλαισιο της πινακιδας πηρα νικο. Η πινακιδα αυριο μετα τις 9 1
p8denu Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Απλά βάλε βίδες με μεγαλύτερο κεφάλι και παξιμάδι ασφαλείας από πίσω. Αλλιώς βάλε διπλό παξιμάδι. οχι αυτές τις ξύλο βίδες που έχεις τωρα Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2022 από p8denu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα