Ribopaido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Καλησπερα παιδιά, Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο μου παρατήρησα οτι λείπει η μπροστά πινακίδα. Ειχε μια βίδα στραβή και η άλλη έλειπε. Επειδή πέρασα απο την Λεωφ. Κωνσταντινουπολεως στο περιστέρι χτες που ήταν ποταμι ( μπροστα απο το ΑΤ περιστερίου που πήγα κιολας και δήλωσα απώλεια) έψαξα ολο το δρόμο μήπως απο τα νερα ξηλώθηκε( ΕΊΝΑΙ πολυ χαμηλα στο IQ) αλλα προφανώς τίποτα. Τώρα τι έγινε δεν γνωρίζω και δεν μπορεί να γίνει και κάτι φαντάζομαι. Στο ΑΤ έκανα μια Υ.Δ απώλειας και μου ειπαν σε 10 μέρες ημερολογιακές να πάω να παρω αντίγραφο δήλωσης για να πάω νομαρχία για νέες. Μάλιστα αλλα 3 άτομα ειχαν δηλώσει απώλεια μου ειπανε. Το θέμα ειναι οτι ενω ζήτησα , δεν μου δώσανε καποια βεβαίωση οτι έχει δηλωθεί απώλεια και μου ειπαν πως κανονικα το αμάξι δεν πρέπει να κυκλοφορεί. Να τους παρω τηλέφωνο νωρίτερα αν ειναι έτοιμη ή πρέπει να περάσει το 10μερο τυπικά μηπως βρεθεί τυχον η πινακίδα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικα και με συγχωρείτε για το σεντόνι.
Ribopaido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Νομαρχία για πινακίδες; Πρέπει να παρω το χαρτι πρωτα απο το Α.Τ και να παω διπλα στη νομαρχια εκει στη Χιου. Αλλα μου ειπανε για τις 10 μερες
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε Πρέπει να παρω το χαρτι πρωτα απο το Α.Τ και να παω διπλα στη νομαρχια εκει στη Χιου. Αλλα μου ειπανε για τις 10 μερες Η Νομαρχία δίνει πινακίδες;Δεν τις δίνει η διευθυνση μεταφορών της περιοχής;
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 στο ίδιο κτίριο ειναι στην Τρωων, οχι στη Χιου. η μιση ελλαδα ειναι χωρις πινακιδες, αμα σε γραψουν παιξε τζοκερ.
Ribopaido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε στο ίδιο κτίριο ειναι στην Τρωων, οχι στη Χιου. η μιση ελλαδα ειναι χωρις πινακιδες, αμα σε γραψουν παιξε τζοκερ. Χαχα θεος! Το περίεργο ειναι οτι μια φορα μονο με εχουν σταματήσει τυπικά για έλεγχο - διαδικασία μισού λεπτού - και αυτο ήταν.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μάλλον έφυγε από το νερό ή την βροχή. Αν στην απεσπασαν ατομα για να τις κοτσάρουν σε δικό τους κλεμμένο αμάξι για εγκληματικές ενέργειες θα σου είχαν αφαιρέσει και τις δύο πινακίδες.
Ribopaido Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μάλλον έφυγε από το νερό ή την βροχή. Αν στην απεσπασαν ατομα για να τις κοτσάρουν σε δικό τους κλεμμένο αμάξι για εγκληματικές ενέργειες θα σου είχαν αφαιρέσει και τις δύο πινακίδες. Ναι και εγώ αυτό πιστεύω το κακό είναι ότι δεν την βρήκα πουθενά μάλλον θα έχει πέσει κάτω σε αποχέτευση. Αναγκαστικα υπομονη, Πολλά άτομα τρακάρανε και μπροστά Μπουρνάζι οπότε την έβγαλα καθαρή σχετικά
Joshua21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε η μιση ελλαδα ειναι χωρις πινακιδες, αμα σε γραψουν παιξε τζοκερ. Καλό!
tilaverboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε στο ίδιο κτίριο ειναι στην Τρωων, οχι στη Χιου. η μιση ελλαδα ειναι χωρις πινακιδες, αμα σε γραψουν παιξε τζοκερ. Άμα την βρει κάποιος την κοτσάρει στο αμάξι του και κάνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια μάντεψε ποιον θα πάνε μέσα. Τον κάτοχο που έχασε την πινακίδα. Απλά και όμορφα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, tilaverboy είπε Άμα την βρει κάποιος την κοτσάρει στο αμάξι του και κάνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια μάντεψε ποιον θα πάνε μέσα. Τον κάτοχο που έχασε την πινακίδα. Απλά και όμορφα. Oχι αν εχει δηλοσει απωλεια στην αστυνομια, δεν παθαινει τιποτα. Το μονο προβλημα που θα εχη ο συμφοριτης ειναι οτι μπορει να του κοψουν μια 300ευρη κλιση επειδη δεν εχει και τις 2 πινακιδες
tilaverboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, renos91 είπε Oχι αν εχει δηλοσει απωλεια στην αστυνομια, δεν παθαινει τιποτα. Το μονο προβλημα που θα εχη ο συμφοριτης ειναι οτι μπορει να του κοψουν μια 300ευρη κλιση επειδη δεν εχει και τις 2 πινακιδες Εάν έχει δηλωθεί δεν θα έχει θέμα. Το θέμα είναι σε απώλεια εγγράφου κρατικού να δηλώνεται άμεσα. 1
chaosmaster Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, basilis_k6 είπε στο ίδιο κτίριο ειναι στην Τρωων, οχι στη Χιου. η μιση ελλαδα ειναι χωρις πινακιδες, αμα σε γραψουν παιξε τζοκερ. Αυτό ήθελα. Γιατί πολλοί κυκλοφορούν με μια πινακίδα; τι μόδα είναι αυτή; Μερικοί τη βάζουν κ πάνω στο ταμπλό. Τι επεισόδια έχω χάσει; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από chaosmaster
NikosKallithea Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Σε απώλειας πινακίδας πρέπει μα εκδοθούν νέες πινακίδες και νεα άδεια κυκλοφορίας.
Ribopaido Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Ολα εντάξει παιδιά, το χαρτί ετοιμάστηκε σφαιρα και αυριο παραλαμβάνω πινακιδες. Μου δώσανε και απο τη διευθυνση μεταφορων χαρτι να ειμαι καλυμμενος οπως μ πανε αν και θα παω με το μηχανακι να τις παρω. Ερώτηση: Σκέφτομαι να βαλω πλαισιο πινακίδας και μπροστά , ειναι λέτε υπερβολικό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα