Ukforthemoment Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δεν πιστευω να τις ψήνεις κατεψυγμένες. 1
mouxaxa Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, Conan2046 είπε Μάλλον κάνω κάτι λάθος στο ψήσιμο τους γιατί πάντα ότι και να έχω πάρει μου σκίζονται κατά το τύλιγμα. Οι τύπου χειροποίητες (Χασιώτης, μικρός Αλεξάκης, pita mia, Αναστασίου κλπ) θέλουν πολύ λίγο ψήσιμο, ίσα ίσα ζέσταμα και όχι κάρβουνο. Αν δεις, όσα σουβλατζίδικα τις χρησιμοποιούν , τις δουλεύουν σε πλατό και λίγο λαδωμένες ώστε να μην έχουν πρόβλημα με το κεντρικό σημείο που είναι το πιο λεπτό τους μέρος 1
Klausx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Conan2046 είπε Μάλλον κάνω κάτι λάθος στο ψήσιμο τους γιατί πάντα ότι και να έχω πάρει μου σκίζονται κατά το τύλιγμα. Και εγώ Αλεξακης προτιμώ αν και όταν τις παίρνεις κατευθείαν από το εργοστάσιο έχουν διαφορά οπότε παίζουν ποιότητες σίγουρα. Στο ψήσιμο αυτό που έχω δοκιμάσει και έχω καλό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολική λαδίλα αλλά όχι άνοστες ή λάθος ψημένες είναι: Σε ένα ποτήρι λάδι, αλάτι , πιπέρι και λίγο νερό και με ένα πινέλο τις περνάω και από τις δύο μεριές μετά βάζω στο τηγάνι λίγο λάδι το αφήνω να ζεσταθεί χαμηλώνω το μάτι στους 6-7 και βάζω την πίτα να ψηθεί σιγά σιγά, σε κάθε νέα πίτα και λίγο λάδι στο τηγάνι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα