Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/8/2022 στις 6:23 ΜΜ, smpt είπε

πίτες αλεξάκη.
Υπάρχουν δυο Αλεξακηδες που κάνουν πίτες. Ο ένας. ο γνωστός είναι από τις Αχαρνές  και ο άλλος στο Ρέντη. Αυτές του Ρέντη δεν παίζονται αλλά δεν τις πουλάνε στα super market. Εγω τις παίρνω απο ένα κρεοπωλείο

Και του αλλου Αλεξακη καλες ειναι

Ειχα παρει παλια απο τον Ανδριοπουλο-κρεοπωλειο. Τις εδινε σε προσφορα 1+1 δωρο!  Δεν μπορω να πω οτι ηταν κατι το διαφορετικο..

Απο τον Σκλαβενιτη ομως που βρηκα και πηρα 1 φορα ηταν πολυ καλες..! Και αυτο γιατι η ζυμη ηταν διαφορετικη οπτικα  σαν να ''Σακουλιαζε''!!!

Αρα ο Αλεξακης εχει 2 ποιοτητες!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατσε φτιαξε τις πιτες του Πετρετζικη απ το σαιτ του και δε θα ξανααγορασεις ετοιμες!!! Και 3χρονο τις φτιαχνει, τοσο ευκολες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε

Ειχα παρει παλια απο τον Ανδριοπουλο-κρεοπωλειο. Τις εδινε σε προσφορα 1+1 δωρο!  Δεν μπορω να πω οτι ηταν κατι το διαφορετικο..

Απο τον Σκλαβενιτη ομως που βρηκα και πηρα 1 φορα ηταν πολυ καλες..! Και αυτο γιατι η ζυμη ηταν διαφορετικη οπτικα  σαν να ''Σακουλιαζε''!!!

Αρα ο Αλεξακης εχει 2 ποιοτητες!

Δεν έχει δυο ποιότητες. Είναι δυο αλεξακηδες. Ο ένας είναι σε κάποια καταστήματα (κρεοπωλεία/παντοπωλεία/λαϊκές) και ο δεύτερος και σε supermarket

Εγω παίρνω του πρώτου αλεξακη (αυτού του ρεντη) απο ΑΓ. παρασκευή στο κρεοπωλείο του Στεργιου (ΑΓ, ιωαννου μετα την πάνω πλατεία) ή από την λαϊκή του Τσακου

• Thanks 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 28/8/2022 στις 9:16 ΜΜ, smpt είπε

Δεν έχει δυο ποιότητες. Είναι δυο αλεξακηδες. Ο ένας είναι σε κάποια καταστήματα (κρεοπωλεία/παντοπωλεία/λαϊκές) και ο δεύτερος και σε supermarket

Εγω παίρνω του πρώτου αλεξακη (αυτού του ρεντη) απο ΑΓ. παρασκευή στο κρεοπωλείο του Στεργιου (ΑΓ, ιωαννου μετα την πάνω πλατεία) ή από την λαϊκή του Τσακου

Στη λαική του Τσακού είδα πουλάνε πίτες Αναστασίου, όχι Αλεξάκη. Μήπως μπερδεύεις τα ονόματα; Φαίνονται πολύ καλές κι αυτές πάντως, πήρα ένα πακέτο σήμερα να δοκιμάσω!

Δημοσ.

αν το είδες σε αυτόν που έχει και κατεψυγμένα ψάρια, έχει πάντα δυο μάρκες.
ήμουνα το πρωί αλλά δεν ξεπακεταρει ακόμα
μπορεί να ξαναπαω σημερα. Αν ναι θα σου πω

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/9/2022 στις 11:09 ΠΜ, katbo είπε

Στη λαική του Τσακού είδα πουλάνε πίτες Αναστασίου, όχι Αλεξάκη. Μήπως μπερδεύεις τα ονόματα; Φαίνονται πολύ καλές κι αυτές πάντως, πήρα ένα πακέτο σήμερα να δοκιμάσω!

επειδή το χρώσταγα από την προηγούμενη παρασκευή.
Αναστάσιου έχει ένας χαμηλά κοντά στην Ρούμελης.
Ο άλλος που έχει και Αλεξακη είναι ψηλά  μετά την Ναυπακτίας
Επειδή στην φώτο δεν φαίνονται τα στοιχεία, τα γράφω μήπως θέλει κανείς να περάσει από την βιοτεχνία ή να πάρει τηλ.
Κηφισού 87 Αγ. Ιωάννης Ρέντη 2104814284 2104815823

0-02-05-c901372f969ff2b93f0211a87f2c2e1b8f16ced6f67b2b2a88b7b5059325a83e_83bac2bc2adc9134.jpg.bf3aa5c2a0122ff07343a6224d394eed.jpg.21bde639e6eeed873430bb60e1a649cf.jpg

Επεξ/σία από smpt
  • Thanks 2
Δημοσ.

Σ'ευχαριστώ φίλε! Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα και τις δύο μιας και βρήκα Αλεξάκη από το κρεοπωλείο που είχες πει. Νομίζω η ψήφος μου κι εμένα πάει στον Αλεξάκη, ότι καλύτερο έχω βρει μέχρι τώρα. 

Να σημειώσω επίσης ότι και το Bread Factory έχει συμπαθητικές πίτες και μάλιστα οικονομικές

• Like 1
Δημοσ.

Με ξεσηκώσατε τις προάλλες, και έριξα εχθες παραγγελία απο Σκλαβενίτη αυτές, για να παραλάβω αυριο.

image.png.eeead4cdfe6fbcf94d10afd3f9ec342d.png

2 ώρες πριν, smpt είπε

0-02-05-c901372f969ff2b93f0211a87f2c2e1b8f16ced6f67b2b2a88b7b5059325a83e_83bac2bc2adc9134.jpg.bf3aa5c2a0122ff07343a6224d394eed.jpg.21bde639e6eeed873430bb60e1a649cf.jpg

To "Pita Mia" υπάρχει και στην συσκευασία του Αλεξάκης. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ίδιος με αυτές του Σκλαβενίτη.

Δημοσ.

Για μένα από τις πίτες που έχω δοκιμάσει αξίζουν οι Πίτες Χασιώτη. Τις βρίσκεις στο porky και σε διάφορα μικρά κρεοπωλεία. Οι εγκαταστάσεις από όπου μπορείς να αγοράσεις είναι Μπιχάκη 36, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33. Αυτοί την δεκαετία του 80 ήταν στην γειτονιά στις τζιτζιφιές και μετά μετακόμισαν και μεγαλωσαν σαν εγκαταστάσεις.

Δημοσ.

Μάλλον κάνω κάτι λάθος στο ψήσιμο τους γιατί πάντα ότι και να έχω πάρει μου σκίζονται κατά το τύλιγμα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Conan2046 είπε

Μάλλον κάνω κάτι λάθος στο ψήσιμο τους γιατί πάντα ότι και να έχω πάρει μου σκίζονται κατά το τύλιγμα. 

Μήπως θέλουν κι άλλο ψήσιμο; Τις λαδώνετε; 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μήπως θέλουν κι άλλο ψήσιμο; Τις λαδώνετε; 

τις αλοίφω με λάδι, τώρα για το αν θέλουν και άλλο ψήσιμο τι να πω, δεν ξέρω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...