Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παιρνω του Καραμολεγκου και δε με χαλανε... Οι Elviart δε μου αρεσαν που δοκιμασα καποτε. Πιτες Χασιωτη μετα λενε οτι αξιζουν, αλλα δε ξερω αν τις εχει σε παραδοσιακα σουπερ μαρκετ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

Έχετε να πρωτείνετε καμια;  λίγες που δοκιμασα μου φένονται ολες ψιλοανωστες...

Όλες χρειάζονται το αλατοπίπερο. Όποια κι αν φας έτσι, είναι λογικό να σου φανεί άνοστη. 

Δημοσ.

Αλεξακης μακραν οι καλυτερες απο οσες εχω δοκιμασει, κατι elviart κλπ ειναι για πεταμα.Θα σου προτεινα βεβαια να ψαχτεις στην περιοχη που μενεις η κοντα για κανενα μαγαζι που φτιαχνει και τις πουλαει, εκει θα καταλαβεις την διαφορα.

• Like 3
Δημοσ.

πίτες αλεξάκη.
Υπάρχουν δυο Αλεξακηδες που κάνουν πίτες. Ο ένας. ο γνωστός είναι από τις Αχαρνές  και ο άλλος στο Ρέντη. Αυτές του Ρέντη δεν παίζονται αλλά δεν τις πουλάνε στα super market. Εγω τις παίρνω απο ένα κρεοπωλείο

Και του αλλου Αλεξακη καλες ειναι

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, smpt είπε

πίτες αλεξάκη.
Υπάρχουν δυο Αλεξακηδες που κάνουν πίτες. Ο ένας. ο γνωστός είναι από τις Αχαρνές  και ο άλλος στο Ρέντη. Αυτές του Ρέντη δεν παίζονται αλλά δεν τις πουλάνε στα super market. Εγω τις παίρνω απο ένα κρεοπωλείο

Και του αλλου Αλεξακη καλες ειναι

Και γω νομιζα οτι εφυγε απο Ρεντη και πηγε αχαρνες γτ η διευθυνση στου ρεντη δεν ισχυει.Που να εχει αραγε το εργαστηριο μηπως μπορουσαμε να παρουμε απο εκει.. 

Απο που τις αγοραζεις εσυ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον Ταύρο υπάρχει εργαστήριο που φτιάχνει πίτες, σε 2-3 μεγέθη.

Πολύ καλή ποιότητα, πάντα φρέσκιες, και σε πολύ νορμάλ τιμές.

Είναι στην Ανδρούτσου (πίσω από τον μικρό Σκλαβενίτη στην Χρυσοστ. Σμύρνης).

Επεξ/σία από swstost
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Υπάρχουν δύο ειδών πίτες για σουβλάκι λόγω 2 τρόπων παραγωγής. 

1. Αυτές που γίνονται απο "σεντόνι" ζύμης και κόβονται με κοπτικο : Αλεξάκης μακραν ο καλύτερος (Κάνει και το κατεψυγμένο του mart και του mymarket), elviart (κάνει και της κρις κρις) και Κολιός (δυστυχώς κάηκε το εργοστάσιο και δεν ειναι σε λειτουργία προς το παρόν - έκανε του καραμολέγκου και του lidl )
  2. Αυτές που γίνονται απο μπαλάκι ζύμης και λέγονται "χειροποίητες" γιατί ανοίγονται σε ένα σημείο με το χέρι : Χασιώτη αλλά με μικρή παρουσία στα super market (κανει και το pl της χρυσής ζύμης), οικογένεια Καλοϊδά (Pita Mia) - είναι σε κάποια σουπερ μαρκετ και τώρα πρέπει να πήρε τον Καραμολέγκο λόγω της ζημιάς του Κολιού. 
    1. Όλοι οι υπόλοιποι στην χειροποίητη είναι πιο μικρά εργαστήρια που δίνουν μόνο σε σουβλατζίδικα και κανα κρεοπωλείο (Αλεξάκης - Ρέντη, Αναστασίου, άλλα συνοικιακά εργαστήρια). Νόστιμα προϊόντα αλλά μόνο για κατανάλωση ως φρέσκα ή για να μπούν άμεσα στην κατάψυξη) 
  • Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
Στις 24/8/2022 στις 4:27 ΜΜ, lasithi12 είπε

Έχετε να πρωτείνετε καμια;  λίγες που δοκιμασα μου φένονται ολες ψιλοανωστες...

δε ξερω αν το nick σου εχει να κανει οντως με το Λασιθι Κρητης. Αν εισαι οντως απο εκει μαλλον τρολαρεις γιατι σχεδον στο νησι ειναι μονοπολειο σε γευση ο Μακατουνακης.

Για οσους δε ξερουν ειναι διαθεσιμες εκτος κρητης στα σουπερ μαρκετ Χαλκιαδακης και σε καταστηματα με κατεψυγμενα. Ειναι απο τις λιγες εταιριες που φτιαχνουν πιτες με γευση (αγαπημενη με σκορδο) .http://pitamak.gr/

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...