Προς το περιεχόμενο

Port Forward H267A v1.0

iMistik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους.

Χρειάζομαι μια βοήθεια σε κάτι που πρώτη φορά ασχολούμε, το port forward.

Θέλω να φτιάξω έναν server για το παιχνίδι Ark evolved, εχω δει κάποιους οδηγούς online αλλά κολλάω εδώ. Ο server ανοίγει αλλά μόνο για Lan χρήση. Εμείς θέλουμε να ανοίξει και στο steam ώστε να μπορεί να το δει και ο φίλος μου. Καμία ιδέα που κάνω λάθος ?

O οδηγός θέλει τις πόρτες στις φωτογραφίες. 7777, 7778, 27015

Πάροχος vodafone αναφέρει δεν είναι κλειστές.

insonmia post.png

Screenshot_3.png

Συμπλήρωση έχω tcp/udp απλά η φώτο το γράφει λάθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 hours ago, iMistik said:

Καλησπέρα σε όλους.

Χρειάζομαι μια βοήθεια σε κάτι που πρώτη φορά ασχολούμε, το port forward.

Θέλω να φτιάξω έναν server για το παιχνίδι Ark evolved, εχω δει κάποιους οδηγούς online αλλά κολλάω εδώ. Ο server ανοίγει αλλά μόνο για Lan χρήση. Εμείς θέλουμε να ανοίξει και στο steam ώστε να μπορεί να το δει και ο φίλος μου. Καμία ιδέα που κάνω λάθος ?

O οδηγός θέλει τις πόρτες στις φωτογραφίες. 7777, 7778, 27015

Πάροχος vodafone αναφέρει δεν είναι κλειστές.

insonmia post.png

Screenshot_3.png

Συμπλήρωση έχω tcp/udp απλά η φώτο το γράφει λάθος

wan host ip δεν θα βαλεις.οτι εχει απο  default θα αφησεις.β.μην κανεις μαυρα τα πεδια.ειναι εσωτερικες ip δεν εχεις να ανησυχεις κατι

• Like 1

21 ώρες πριν, poulinos είπε

wan host ip δεν θα βαλεις.οτι εχει απο  default θα αφησεις.β.μην κανεις μαυρα τα πεδια.ειναι εσωτερικες ip δεν εχεις να ανησυχεις κατι

δεν μου το επετρεπε να το εχω κενο. Πιστευεις πως δουλευω σωστα μεχρι στιγμης ?

apo default τι εχει?μηπως εχει 0.0.0.0 - 255.255.255.0 ? δεν θα παιξει ποτε με αυτην την wan ip που εχεις βαλει .wan ip ειναι το ιντερνετ και οχι η lan που εχεις δωσει.

σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Απο οσο ειχα δει και βλεπω τωρα δεν εχει τιποτα στην αρχη. Ψαχνοντας βρηκα πως οντως πρεπει να το αφησω κενο αλλα δεν το δεχεται. Θα δοκιμασω να το ξανα πειραξω και θα επανελθω. Και παλι σε ευχαριστω πολυ

4 minutes ago, iMistik said:

σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. Απο οσο ειχα δει και βλεπω τωρα δεν εχει τιποτα στην αρχη. Ψαχνοντας βρηκα πως οντως πρεπει να το αφησω κενο αλλα δεν το δεχεται. Θα δοκιμασω να το ξανα πειραξω και θα επανελθω. Και παλι σε ευχαριστω πολυ

https://portforward.com/zte/zxhn-h267a/

σβησε το rule και ξανα φτιαξτο

On 26/08/2022 at 11:41, iMistik said:

κανονικα θελει κενο.αν δεν το παιρνει δοκιμασε το οπως το εβαλες αλλιως δοκιμασε 0.0.0.0 μεχρι 255.255.255.255.

εγω ανοιγω ενα Port πχ 4444 και μετα ανοιγω το mtorrent και βαζω το Port εκει.με ανοιχτο το mtorrent παω στο www.canyouseeme.org για να δω αν ειναι ανοιχτη.ειναι το πιο ευκολο τεστ.ελπιζω να μην βγαινεις πισω απο cgnat αλλιως δεν θα παιξεις και θα πρεπει να ζητησεις να σε βγαλουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα μετα απο διακοπες επιστρεφω στην "δουλεια" θεωρω εχω βρει που ηταν το προβλημα, ΑΛΛΑ η εταιρια που μου δινει ιντερνετ μου ειπε να αλλαξω ρουτερ.

Τωρα το προβλημα ειναι image.png.bfa77f284d6d6a42a6720b6874ff26ad.png

Μπορει να ξερεις πως αλλαζει ? Δεν θελω να βαλω το παλιο ρουτερ γιατι οπως φαινοταν ειχε προβληματα με αποσυνδεσεις. Εχω βγαλει τα firewall μηπως και καπου ενοχλουσαν και πιστευω οι ριμθησεις ειναι οπως στο παλιο @poulinos οποτε βρεις χρονο δωσε καμια ιδεα μηπως και

Επεξ/σία από iMistik

• 1 μήνα μετά...
On 16/09/2022 at 09:27, iMistik said:

Καλησπερα μετα απο διακοπες επιστρεφω στην "δουλεια" θεωρω εχω βρει που ηταν το προβλημα, ΑΛΛΑ η εταιρια που μου δινει ιντερνετ μου ειπε να αλλαξω ρουτερ.

Μπορει να ξερεις πως αλλαζει ? Δεν θελω να βαλω το παλιο ρουτερ γιατι οπως φαινοταν ειχε προβληματα με αποσυνδεσεις. Εχω βγαλει τα firewall μηπως και καπου ενοχλουσαν και πιστευω οι ριμθησεις ειναι οπως στο παλιο @poulinos οποτε βρεις χρονο δωσε καμια ιδεα μηπως και

κανονικα θα πρεπε να παιζει.δοκιμασε εναλλακτικα.

α.να αφησεις κενα τα πεδια .

β.να βαλεις 0.0.0.0 και 255.255.255.255 .εναλλακτικα 0.0.0.1 και 255.255.255.0. ή δοκιμασε να φτιαξεις  new item και μετα να σβησεις το παλιο.υπαρχει και το dmz που ανοιγει ομως ολα τα ports για μια ip.και σε μερικα υπαρχει και port trigger που μπορεις να κανεις αντι για port forward.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...