Προς το περιεχόμενο

Mx master series mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμία γνώμη για τα mx master ποντικια της logitech? 

Ενδιαφέρομαι για το 3, και το κυριότερο που με ενδιαφέρει είναι η άνεση. 

Χρησιμοποιώ τώρα ένα basic της ίδιας εταιρείας που είναι πολύ μικρο κι εγ έχω μεγάλη παλάμη με μακριά δάχτυλα και δε βολεύει καθόλου

Δημοσ.

Έχοντας το 3, μπορώ να πω πως δίκαια θεωρείται ένα από τα καλύτερα ποντίκια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος, ειδικά για productivity. 

Φουλ παραμετροποιησιμο, δουλεύει άψογα με Mac και windows και το logitech flow πολυ καλο εργαλειο να μεταφερεις αρχεια, κειμενα μεταξυ τους. 

Από άνεση, προσωπικά το βρίσκω ιδανικό. Ούτε κούραση ούτε πιάσιμο ούτε τίποτα. Δεν ξέρω ποσό μεγαλύτερα δάχτυλα όποτε αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό.

Η μπαταρία κρατάει παρά πολύ, φυσικά ανάλογα και με τη χρήση που κανείς. Ένα μικρό αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι όντας συνδεδεμένο με το Mac μου μέσω bluetooth χωρίς το wireless adapter της logitech, νιωθω οτι υπαρχει ενα πολυ μικρο latency. Δεν κινειται τοσο smooth δηλαδη ο δεικτης. Δε με ενοχλει οποτε δεν εχω ασχοληθει. 

Υπόψιν έχει κυκλοφορήσει το 3s το οποίο έχει περισσότερα DPI και είναι και πιο αθόρυβο. Πάντως στα 75 ευρώ που είναι το ποντίκι νομίζω αξίζει αρκετά. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σ ευχαριστώ, ναι το είδα το 3s αλλά τα πλεονεκτήματα του δε μ ενδιαφέρουν οπότε δε βρίσκω λόγο να δώσω τα παραπάνω χρήματα :)

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Χρησιμοποιώ τώρα ένα basic της ίδιας εταιρείας που είναι πολύ μικρο κι εγ έχω μεγάλη παλάμη με μακριά δάχτυλα και δε βολεύει καθόλου

To πήρα δώρο στην σύζυγο και το χρησιμοποιεί για επεξεργασία μεγάλων αρχείων κυρίως excel.

Έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση, μέσω του λογισμικού του προσφέρει τρελή παραμετροποίηση σε όλα τα πλήτρα και η πρώτη φόρτιση που χρειάστηκε να κάνει έγινε σχεδόν 3 εβδομάδες από την στιγμή που το βγάλαμε από το κουτί του που υποτίθεται ήταν μισοφορτισμένο.

Το μόνο ας πούμε αρνητικό, είναι λίγο βαρύ σαν ποντίκι, ειδικά για γυναικείο χέρι αλλά πραγματικά δεν χρειάζεται να το σηκώνει κάποιος αν έχει χώρο για να το δουλέψει.

• Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sarpan είπε

Έχοντας το 3, μπορώ να πω πως δίκαια θεωρείται ένα από τα καλύτερα ποντίκια που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος, ειδικά για productivity. 

Φουλ παραμετροποιησιμο, δουλεύει άψογα με Mac και windows και το logitech flow πολυ καλο εργαλειο να μεταφερεις αρχεια, κειμενα μεταξυ τους. 

Από άνεση, προσωπικά το βρίσκω ιδανικό. Ούτε κούραση ούτε πιάσιμο ούτε τίποτα. Δεν ξέρω ποσό μεγαλύτερα δάχτυλα όποτε αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό.

Η μπαταρία κρατάει παρά πολύ, φυσικά ανάλογα και με τη χρήση που κανείς. Ένα μικρό αρνητικό που παρατήρησα είναι ότι όντας συνδεδεμένο με το Mac μου μέσω bluetooth χωρίς το wireless adapter της logitech, νιωθω οτι υπαρχει ενα πολυ μικρο latency. Δεν κινειται τοσο smooth δηλαδη ο δεικτης. Δε με ενοχλει οποτε δεν εχω ασχοληθει. 

Υπόψιν έχει κυκλοφορήσει το 3s το οποίο έχει περισσότερα DPI και είναι και πιο αθόρυβο. Πάντως στα 75 ευρώ που είναι το ποντίκι νομίζω αξίζει αρκετά. 

Με καλυψε πληρως ο συμφορουμιτης. Θα προσθεσω σε αυτα που εγραψε οτι υπαρχουν free λογισμικα που κανουν smooth την κινηση του mouse χωρις αλλη επιπτωση στο συστημα.

Το 3s περα απο αυτα που αναφερεις, δεν προσφερει κατι παραπανω. Αρα αν δε σε ενδιαφερει κυριως ο θορυβος των κλικ, πας για το 3 που ειναι και σε καλυτερη τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάρτο τώρα!

Τ' αγόρασα πρόπερσι.

Για 3 μέρες δε τ' άντεχα. Μετά το "συνήθισα", αλλά "meh".

Μετά από 2 'βδομάδες, όταν έπιανα άλλο ποντίκι, νευρίαζα. :D

Μετά αγόρασα άλλα 2, για τους άλλους υπολογιστές. Έχω ακόμα κι ένα Anywhere MX για "έξω", αλλά δεν τ' αντέχω...

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DimitrisM. είπε

Με καλυψε πληρως ο συμφορουμιτης. Θα προσθεσω σε αυτα που εγραψε οτι υπαρχουν free λογισμικα που κανουν smooth την κινηση του mouse χωρις αλλη επιπτωση στο συστημα.

Το 3s περα απο αυτα που αναφερεις, δεν προσφερει κατι παραπανω. Αρα αν δε σε ενδιαφερει κυριως ο θορυβος των κλικ, πας για το 3 που ειναι και σε καλυτερη τιμη.

Σε ποιο software αναφερεσαι? Δεν το εχω ξανακουσει

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, DimitrisM. είπε

Εγω χρησιμοποιω το mos. Υπηρχε και ενα αλλο, αλλα μου διαφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη.

Ευχαριστω θα το κοιταξω

Δημοσ.
23 ώρες πριν, margaritagr είπε

Δοκίμασέ τα λίγο σε ένα κατάστημα αν μπορείς, ειδικά αν σε ενοχλεί ο θόρυβος από το πάτημα των πλήκτρων, έχει μεγάλη διαφορά, το 3s είναι πρακτικά αθόρυβο. Η διαφορά ήταν σημαντική (τουλάχιστον για εμάς στο σπίτι) και πήρα το 3s. Από Γερμανία στα 89 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, επειδή έχω ήδη 2 τέτοια ποντίκια στην κατοχή μου, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις ένα link από το λογισμικό, που αναφέρεις. Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από croesus
Δημοσ.

Δοκίμασα και το 3 και το 3s, όντως το 2ο είναι αθόρυβο στα κλικ αλλά προσωπικά δε με απασχολεί αυτό για να δώσω τα έξτρα χρηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...