Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://dev.eap.gr/student-candidate/public#/

δεν καταλαβαινω τιποτα. Παταω στο πρωτο και ρωταω εσας για βοηθεια :

1) ποτε ληγουν οι προθεσμιες; 2) πως βλεπω το προγραμμα σπουδων; Δεν φαινεται τιποτα, σαν να κανω αιτηση blind ειναι.

πληροφορικη & παιδαγωγικα με ενδιαφερει. Ή παιδαγωγικα σκετο
Οποιαδηποτε βοηθεια θα εκτιμηθει ;) 

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι αιτησεις εκλεισαν σημερα για τα προγραμματα του ΕΑΠ, στις 12.00.

Τα προγράμματα σπουδων υπαρχουν στην επισημη ιστοσελιδα του ΕΑΠ, www.eap.gr στην ενότητα "Εκπαίδευση". 

Το τμημα Πληροφορικης του ΕΑΠ ειναι απ τα πιο απαιτητικα προπτυχιακα τμηματα που εχει. Παιδαγωγικα ΔΕΝ εχει σαν προπτυχιακο τμημα.

Επεξ/σία από Dark_panel
Δημοσ.

Μεταπτυχιακα θελω. 
Γιατι εμενα με αφηνει κανωνικα να κανω αιτηση; Και μετραει αντιστροφα κτλ κτλ…

6 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Οι αιτησεις εκλεισαν σημερα για τα προγραμματα του ΕΑΠ, στις 12.00.

Τα προγράμματα σπουδων υπαρχουν στην επισημη ιστοσελιδα του ΕΑΠ, www.eap.gr στην ενότητα "Εκπαίδευση". 

Το τμημα Πληροφορικης του ΕΑΠ ειναι απ τα πιο απαιτητικα προπτυχιακα τμηματα που εχει. Παιδαγωγικα ΔΕΝ εχει σαν προπτυχιακο τμημα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Μεταπτυχιακα θελω. 
Γιατι εμενα με αφηνει κανωνικα να κανω αιτηση; Και μετραει αντιστροφα κτλ κτλ…

Αα ετσι οπως το γραψες αρχικα, νομιζα εννοουσες προπτυχιακο.

Ποιο μεταπτυχιακο σ ενδιαφερει?? Υπαρχουν 2-3 (οπως το Ειδικης) που για καποιο λογο εχουν διαφορετικες ημερομηνιες απ τα άλλα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dark_panel είπε

Αα ετσι οπως το γραψες αρχικα, νομιζα εννοουσες προπτυχιακο.

Ποιο μεταπτυχιακο σ ενδιαφερει?? Υπαρχουν 2-3 (οπως το Ειδικης) που για καποιο λογο εχουν διαφορετικες ημερομηνιες απ τα άλλα..

Παιδαγωγικα. Αλλα και ειδικης αγωγης στο τελος. Ποια υπαρχουν και πες προθεσμιες μην τα χασω. Πως βλεπω ποτε ληγουν;

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

@Greengreen απ ο,τι διαβασα, εδωσαν παραταση για τις αιτησεις μεχρι και αυριο. Οπότε προλαβαινεις να κανεις αιτηση!

Μπορεις να μου δηξεις παιδαγωγικα;

Δημοσ.

Τι ακριβώς να σου δειξω εγω;; 😅 Μπαίνεις στη σελιδα των αιτησεων κι εχει ολα τα μεταπτυχιακά εκει μαζεμενα. Διαλεξε οποιο θες. 

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Τι ακριβώς να σου δειξω εγω;; 😅 Μπαίνεις στη σελιδα των αιτησεων κι εχει ολα τα μεταπτυχιακά εκει μαζεμενα. Διαλεξε οποιο θες. 

Αιτηση σε πολλα μπορω να κανω;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Greengreen είπε

Αιτηση σε πολλα μπορω να κανω;

Μπορεις αλλά δε θα τα βγαλεις περα..εχουν απαιτητικες εργασιες τα προγράμματα του ΕΑΠ και ακαμπτα χρονοδιαγραμματα..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dark_panel είπε

Μπορεις αλλά δε θα τα βγαλεις περα..εχουν απαιτητικες εργασιες τα προγράμματα του ΕΑΠ και ακαμπτα χρονοδιαγραμματα..

2 για να με παρουν σΤο ενα και να ακυρωΣω το αλλο μονος μου δεν γινεται; Χρεωνομαι;

Δημοσ.

Επισημαίνεται ότι με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των δικαιολογητικών εγγραφής, θα πρέπει να γίνει και η ταυτόχρονη καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής της αιτήσεως.

Αυτά τα αναφέρουν οι οδηγίες συμμετοχής , τα pdf που υπάρχουν τα βάζουν για κάποιο λόγο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 4:27 ΜΜ, dionisis1925 είπε

Επισημαίνεται ότι με την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και των δικαιολογητικών εγγραφής, θα πρέπει να γίνει και η ταυτόχρονη καταβολή της οικονομικής συμμετοχής. Η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση αποδοχής της αιτήσεως.

Αυτά τα αναφέρουν οι οδηγίες συμμετοχής , τα pdf που υπάρχουν τα βάζουν για κάποιο λόγο.

Βρήκα και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εξ αποστασεως μεταπτυχιακο, και καλύτερο θέμα. Απλά θέλει αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ μετά. 

Ξέρει κανείς αν θα μου το αναγνωρίσουν ή θα με βάλλουν να δώσω και μαθηματα;

Δημοσ.
Στις 25/8/2022 στις 1:52 ΜΜ, Dark_panel είπε

Δασκαλα εισαι. αμα δεν του τα δειξεις εσυ, τοτε ποιος

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Δασκαλα εισαι. αμα δεν του τα δειξεις εσυ, τοτε ποιος

Νηπιαγωγος..😅 Αν καποιος αισθανεται 5 χρονων, οκ τοτε να βοηθησω 😂

1 ώρα πριν, Greengreen είπε

Βρήκα και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου εξ αποστασεως μεταπτυχιακο, και καλύτερο θέμα. Απλά θέλει αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ μετά. 

Ξέρει κανείς αν θα μου το αναγνωρίσουν ή θα με βάλλουν να δώσω και μαθηματα;

Φυσικα και αναγνωριζονται τα πτυχια των κυπριακων πανεπιστημιων και πλεον οι διαδικασιες θα γινονται πολυ πιο γρηγορα. Μεχρι να παρεις εσυ πτυχιο, οι αναγνωρισεις μπορει να γινονται και μεσα σε μια εβδομαδα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...