wesker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρεις αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου η όχι. Μονο υποθέσεις κάνουμε εδώ. Αν δεν είχα φράγκα εγώ δεν θα ασχολιομουν καν με τέτοιες λύσεις, θα προτιμούσα άλλες παράνομες λύσεις εκδίκησης και τιμωρίας. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουνε. Όσο και για τα δικαστικά έξοδα που αν χάσει ο άλλος θα πρέπει να στα πληρώσει, ούτε αυτά θα τα πάρεις εύκολα. Γενικα σε όλα αυτά με τις μηνύσεις και τις αγωγές πολύ σκέψη και προσοχή τι θα κάνετε, τα λέω γιατί τα πέρασα από κοντά με τον θείο μου με τα δικά του θέματα. Μια φορά εδώ πιάσαμε γείτονα την ώρα που πήγαινε να βάψει την προσοψη του κτιρίου μου χωρίς να μας ρωτήσει, είχαμε μαρτυρες τους ενοικιαστες από κάτω, αυτή μας είπε που έμενε και είδαμε την πολυκατοικία που μπήκε. Σκεφτόμουν να καλέσω το 100 να πάρουν τα στοιχεία της και μετά να κάνω μήνυση στην αστυνομία. Το 100 ήρθε αλλά δεν άνοιγαν τα κουδούνια στον τελευταίο όροφο που μας είπε ότι έμενε και έφυγαν μου λένε αν θέλετε να πάτε στο ΑΤ να κάνετε μήνυση κατά αγνώστου γιατί παίζει Ν; σας είπε ψέμματα για τον όροφο που μένει. Πήρα τους δικούς μου να τους πω ότι θα πάω στο ΑΤ για μήνυση και αν θα χρειαστώ δικηγόρο και μου φωνάζουν να κάτσω στα αυγά μου αυτή είναι τρελή και άμα μπλέξω με δικαστηρια θα τρέχω σε όλη μου την ζωή. Τελικά δεν έκανα τίποτα και χωρίς πλάκα, αμφίβολο το τι θα είχα καταφέρει ως προς το οφελος. Στην προκειμένη περίπτωση κλήση σε πυλωτή δεν μπορεί να κοπεί. Η ενστασή μου είναι οτι ειτε επιτρέπεται να παρκάρεις κάπου στην πυλωτή είτε όχι αν δεν ενοχλεί με κουβέντα και καλή θέληση βρίσκεται λύση που τους ικανοποιεί όλους. Οχι οι άνθρωποι αλλάζουνε. Αν δεν αλλάξουν είναι γιατί δεν θέλουν να αλλάξουν.
dkstopo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τι μαλακιες είναι αυτε? Δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις καμία δικαστική απόφαση, δεν είναι νόμος. Μην την πληρώσεις και πήγαινε στο δικαστήριο να αποφασίσει δικαστής. Αν σε δικαιώσει, που το πιθανότερο είναι αυτό κοινοποίησε την απόφαση σε αυτόν και στο ΑΤ της περιοχής και μόλις βρήκες Πάρκιν για πάντα, μιας και η απόφαση θα ισχύει για σενα. Κανόνισε η απόφαση να γράφει όχημα ιδιοκτησίας του κου Τάδε… Αρχοντας!?!? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από dkstopo 1
rodosf1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρεις αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου η όχι. Μονο υποθέσεις κάνουμε εδώ. Αν δεν είχα φράγκα εγώ δεν θα ασχολιομουν καν με τέτοιες λύσεις, θα προτιμούσα άλλες παράνομες λύσεις εκδίκησης και τιμωρίας. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουνε. Όσο και για τα δικαστικά έξοδα που αν χάσει ο άλλος θα πρέπει να στα πληρώσει, ούτε αυτά θα τα πάρεις εύκολα. Γενικα σε όλα αυτά με τις μηνύσεις και τις αγωγές πολύ σκέψη και προσοχή τι θα κάνετε, τα λέω γιατί τα πέρασα από κοντά με τον θείο μου με τα δικά του θέματα. Μια φορά εδώ πιάσαμε γείτονα την ώρα που πήγαινε να βάψει την προσοψη του κτιρίου μου χωρίς να μας ρωτήσει, είχαμε μαρτυρες τους ενοικιαστες από κάτω, αυτή μας είπε που έμενε και είδαμε την πολυκατοικία που μπήκε. Σκεφτόμουν να καλέσω το 100 να πάρουν τα στοιχεία της και μετά να κάνω μήνυση στην αστυνομία. Το 100 ήρθε αλλά δεν άνοιγαν τα κουδούνια στον τελευταίο όροφο που μας είπε ότι έμενε και έφυγαν μου λένε αν θέλετε να πάτε στο ΑΤ να κάνετε μήνυση κατά αγνώστου γιατί παίζει Ν; σας είπε ψέμματα για τον όροφο που μένει. Πήρα τους δικούς μου να τους πω ότι θα πάω στο ΑΤ για μήνυση και αν θα χρειαστώ δικηγόρο και μου φωνάζουν να κάτσω στα αυγά μου αυτή είναι τρελή και άμα μπλέξω με δικαστηρια θα τρέχω σε όλη μου την ζωή. Τελικά δεν έκανα τίποτα και χωρίς πλάκα, αμφίβολο το τι θα είχα καταφέρει ως προς το οφελος. σωστός, η προσφυγή στη δικαιοσύνη για τέτοια θέματα είναι χρονοβόρα και κυρίως κοστοβορα, ασε που μπορεί μέχρι τότε ο γέρος να πεθάνει. Επίσης καλά ειπώθηκε τα έξοδα τα δικαστικά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα στα σκάσει ακόμα κ αν επιδικαστουν. Γενικά το... τσάκισε τον με μήνυση/αγωγή απέχει παρασάγγας σε σχέση με το αποτέλεσμα στα πολυασχολα ελληνικά δικαστήρια. Οπότε αν βγάλεις κάτι όσο μένει το θέμα στη δικαιοδοσία τροχαίας καλώς. Επειδή πάντως φαίνεται η κλήση να... μπάζει νομικά έχεις μεγάλες πιθανότητες υπέρ σου.
telis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι μπάτσοι είναι μπλεγμένοι και ότι του έκαναν του γέρου κάποια εξυπηρέτηση. Κανονικά αυτούς πρέπει να πας πριονοκορδέλα, όχι τον γέρο. Αυτοί έχουν παρανομήσει
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 9 minutes ago, dkstopo said: Μην την πληρώσεις και πήγαινε στο δικαστήριο να αποφασίσει δικαστής. Δεν μπορώ να το προτείνω στον ΟP, αλλά κι εγώ αυτό θα έκανα στην θέση του. Δεν θα την πλήρωνα και θα την άφηνα να πάει στο δικαστήριο, θεωρώ ότι κατά 99% οποιοσδήποτε δικαστής θα ακυρώσει κλήση που δεν γράφει παράβαση επάνω. Εντάξει είναι γελοίο βασικά. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Mαλλον η κλιση επιτηδες ειναι γραμμενη ετσι ωστε να μπορει να ακυρωθει. Με αυτον τον τροπο και ο γερος θα νομιζει οτι εφαγες κλιση και θα ειναι ευχαριστημενος και εσυ θα τη σβησεις και θα εισαι ευχαριστημενος.
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, wesker είπε Στην προκειμένη περίπτωση κλήση σε πυλωτή δεν μπορεί να κοπεί. Η ενστασή μου είναι οτι ειτε επιτρέπεται να παρκάρεις κάπου στην πυλωτή είτε όχι αν δεν ενοχλεί με κουβέντα και καλή θέληση βρίσκεται λύση που τους ικανοποιεί όλους. Οχι οι άνθρωποι αλλάζουνε. Αν δεν αλλάξουν είναι γιατί δεν θέλουν να αλλάξουν. Το είπαμε αυτό για την τροχαία, επικαλέστηκαν δικαστική απόφαση, κανένας δεν κάθεται έτσι να σου βάλει πρόστιμο σε πυλωτή διότι τον τρέχεις με μια απλή καταγγελία στο σώμα του άσχετα από μηνύσεις και αγωγες επιπλέον. Στην αστυνομία έχουν νομικό τμήμα και ζητάνε συμβουλές πριν ενεργησουν για να κάνουν κάτι που δεν επιτρέπεται από την γενική νομοθεσία. Για το τι λέει η απόφαση το περιμένουμε ανυπόμονα να το μάθουμε από τον ts. Στο αν μπορεί κάποιος να αλλάξει η όχι, για μένα λίγη σημασία έχει αν το θέλει η όχι. Έχω καταβάλλει τιτανιες και μανιώδεις προσπάθειες στην μέχρι τώρα ζωή μου για να αλλάξω και να διορθώσω άτομα με διαφορα θέματα και προβληματα, δεν κατάφερα τίποτα και πιο πολύ εγώ υπέστησα ψυχολογική φθορά πάρα οι άλλοι, μιλαω βέβαια για άτομα με ψυχολογικά και ψυχιατρικα θέματα. Ακόμα και έτσι όμως έχω προσπαθήσει να αλλάξω και διάφορα πράγματα στον εαυτό μου τα οποία δεν μου άρεσαν, όσες φορές προσπαθησα ποτέ δεν κατάφερα μόνιμη αλλαγή, μόνο μια προσωρινή αλλαγή που καμφθηκε από την πίεση και την κακή ψυχολογία που είχα, οπότε όχι, για μένα ο άνθρωπος δεν αλλάζει, λίγοι τα καταφέρνουν και αποτελούν μια εξαίρεση. Αυτά σε γενικές γραμμές. 3
dimitrisgeorgo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Τυπε νηματοθετη να σε ρωτησω ? Στο συμβολαιο του σπιτιου που εχεις λεει οτι εχεις και θεση παρκινγκ ? Το οτι εκει που παρκαρεις δεν ενοχλει κανεναν ειναι δικη σου εκτιμηση και μονο, πιθανον να κανεις και καταπατηση της θεσης καποιου αλλου. Το οτι δεν παρκαρει κανενας αλλος εκει δε σου δινει το δικαιωμα να βαζεις εσυ εκει το μηχανακι σου, πρεπει και να σου ανηκει η θεση. Συγνωμη αμα σου φαινονται σκληρα αυτα που λεω αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από dimitrisgeorgo 1
definitio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Randroyl είπε Παιδια θα βαλω φωτογραφια να δειτε, ειναι φουλ μεσα στην πιλοτη, πραγματικα δεν ενοχλει κανεναν (ειναι στον τοιχο) και η πιλοτη δεν εχει σημειωμενα παρκινγκ. Θα παω τροχεα τωρα μα δω τι θα μου πουν. Στην κληση γραφει απλα τη διεύθυνση της πολυκατοικιας, οτι ημουν απων και επισης "ΠΑΡΑΠΟΝΑ" Συγγνώμη που δεν δια΄βασα όλες τις σελίδες, αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Οι θέσεις της πυλωτής δεν έχουν δοθεί σε συγκεκριμένα διαμερίσματα; Σταθμεύει ο καθένας όπου θέλει; Αν κάποιος έχει δύο οχήματα, τα φέρνει και τα δύο στη πυλωτή, εφόσον υπάρχει θέση; Εκεί που άφησες το μηχανάκι σου μήπως ο χώρος ανήκει σε κάποιον άλλον; Το "δεν ενοχλεί" είναι κάτι που μπορεί να λες εσύ, αλλά αν το άφησες σε θέση τρίτου ή αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας λέει άλλα, το θέμα της αυθαιρεσίας ή μη εκείνου που κάλεσε τη Τροχαία έπεται της δικής σου αυθαιρεσίας. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από definitio 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, telis είπε 33 λεπτά πριν, rodosf1 είπε σωστός, η προσφυγή στη δικαιοσύνη για τέτοια θέματα είναι χρονοβόρα και κυρίως κοστοβορα, ασε που μπορεί μέχρι τότε ο γέρος να πεθάνει. Επίσης καλά ειπώθηκε τα έξοδα τα δικαστικά μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα στα σκάσει ακόμα κ αν επιδικαστουν. Γενικά το... τσάκισε τον με μήνυση/αγωγή απέχει παρασάγγας σε σχέση με το αποτέλεσμα στα πολυασχολα ελληνικά δικαστήρια. Οπότε αν βγάλεις κάτι όσο μένει το θέμα στη δικαιοδοσία τροχαίας καλώς. Επειδή πάντως φαίνεται η κλήση να... μπάζει νομικά έχεις μεγάλες πιθανότητες υπέρ σου. Για να πάρεις τα επιδικασθεντα θες πάλι νομικές ενέργειες από τον δικηγόρο, δεν σταματάει ολοκληρωτικά η υπόθεση δηλαδή με την έκδοση της απόφασης. Για να βρει άμα φταίνε οι αστυνομικοί η ο γέροντας αυτό θα το ψάξει με τον δικηγόρο του. 1
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ναι ε? Να μου πεις που είναι το πάρκινγκ σου τότε να έρχομαι να βάζω το μηχανάκι μου μια και δεν θα ενοχλεί/εμποδίζει Αν ειναι παρκινγκ του, οκ λογικο δεν θα το ξαναβαλω. Το θεμα ειναι πως ανακατεψε την τροχαια σε ενα ζητημα που απο οτι φαονεται δεν μπορει να ανακατευθει η τροχαια. Επισης εμενα δεν μου ειπε κανενας για ολο αυτο. Εχει βαλει πινακιδα ο συγκεκριμενος (σε μια μπαρα πανω που το εχει κλεισει), αλλα απο πριν πολλα χρόνια κα την αγνοουσαμε ολοι, καθώς δεν φαινοταν απο πουθενα οτι ηταν οντως δικο του, (δηλαδη αν παω και βαλω εγω μια πινακιδα μου ανηκει το παρκινγκ?). Καο ειναι καο περιεργο, επειδη ειναι ολοκληρη η πυλωτη δεν ειναι ενα κομματακι. Αν οντως τελοσπαντων καπως εχει καταφερει και ειναι ολο αυτοδικο του καπως, ας μου το πει και δεν το ξαναβάζω εκει. Εγω ηξερα οτι μπορω να παρακρω εκει (προφανως δεν ειχα μπει σε βαθος στο θεμα, αλλα παρκαραμε πολλοι εκει και οι αρχικπι ιδιοκτητες που θεωρητικα ξερανε λεγανε οτι οποιος θελει παρκαρει εκει)
mechpanos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Γενική ερώτηση. Έχει ένας μια θέση σε πιλοτή, και πάει και παρκάρει ένας άσχετος. Η τροχαία τι σχέση έχει, μπορεί να κόψει κλήση στον άσχετο; Από πού έως πού; Αυτή είναι αστική διαφορά, μεταξύ ιδιωτών! 4 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν μπορώ να το προτείνω στον ΟP, αλλά κι εγώ αυτό θα έκανα στην θέση του. Δεν θα την πλήρωνα και θα την άφηνα να πάει στο δικαστήριο, θεωρώ ότι κατά 99% οποιοσδήποτε δικαστής θα ακυρώσει κλήση που δεν γράφει παράβαση επάνω. Εντάξει είναι γελοίο βασικά. Παιζει να χανω κατι γιατι βλεπω να το προτεινετε αρκετοι, οποτε διορθωστε με αν κανω λαθος. Απ'οσα ξερω, αν δεν την πληρωσει, δεν νομιζω οτι παει ετσι απο μονη της δικαστηριο, αντιθετως , εαν δεν χανω κατι, του ερχεται το κουστουμακι μεσω ΑΑΔΕ ως ληξιπροθεσμη οφειλη και κατ'επεκταση φουσκωμενη με τοκους που θα συνεχιζουν να φουσκωνουν μεχρι να την πληρωσει. Για να καταληξει αυτη η περιπτωση στο δικαστηριο θα πρεπει φανταζομαι να κινηθει νομικα ο ιδιος, πραγμα που για 100 ευρω, δεν αξιζει. Αν λοιπον δεν τα λεω λαθος, θεωρω απιθανο οποιοσδηποτε απο εδω μεσα να κυνηγαγε νομικα υποθεση 100 ευρω απεναντι μαλιστα σε δημοσια υπηρεσια. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
dimitrisgeorgo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Γενική ερώτηση. Έχει ένας μια θέση σε πιλοτή, και πάει και παρκάρει ένας άσχετος. Η τροχαία τι σχέση έχει, μπορεί να κόψει κλήση στον άσχετο; Από πού έως πού; Αυτή είναι αστική διαφορά, μεταξύ ιδιωτών! Αμα παω εγω λοιπον στο αυτοκινητο του ασχετου που παρκαρε μεσα στην πυλωτη και του σπασω το τζαμι του παραθυρου τι θα μπορει να κανει νομικα μετα ο ασχετος ?
Randroyl Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, definitio είπε Συγγνώμη που δεν δια΄βασα όλες τις σελίδες, αλλά να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Οι θέσεις της πυλωτής δεν έχουν δοθεί σε συγκεκριμένα διαμερίσματα; Σταθμεύει ο καθένας όπου θέλει; Αν κάποιος έχει δύο οχήματα, τα φέρνει και τα δύο στη πυλωτή, εφόσον υπάρχει θέση; Εκεί που άφησες εκεί το μηχανάκι σου μήπως ο χώρος ανήκει σε κάποιον άλλον; Το "δεν ενοχλεί" είναι κάτι που μπορεί να λες εσύ, αλλά αν το άφησες σε θέση τρίτου ή αν ο κανονισμός της πολυκατοικίας λέει άλλα, το θέμα της αυθαιρεσίας ή μη εκείνου που κάλεσε τη Τροχαία έπεται της δικής σου αυθαιρεσίας. Αυτοπ που καταλαβα ειναι οτι η τροχαια δρα με τετοιο τροπο επειδη του ανήκει ο χωρος. Απο την μια, μπορει οντως να το ανηκει, αλλα αυτο θα μπει σε μεγαλη παρενθεση μετα απο συζητηση που εκανα με τον πατερα μου πουεχει μιλησει και με αλλους ενοικιαστες. Στην περιπτωση που οντως του ανηκει, εγω δεν εχω θεμα να μην βαζω το μηχανακι. Παρολαυτα, και να του ανηξει, εμενα με ποιο δικαιωμα με εγραψε η τροχαια εκτος δρομου σε ιδιωτικο χωρο? Απο οτι καταλαβα εκανε μια διαδικασ πριν μερικες μερες-βδιμαδες που έλειπα και εγραψε και μια αλλη κοπελα που παρκαρε το αυτοκινητο της εκει (επειδη οπως ανεφερα σε ενα προηγουμενο ποστ, παρκαρανε παρα πολλα ατομα εκει μεχρο πριν μερικες μερες - βδομαδες. Εγω ελλειπα και δεν ηξερα καθολου για ολο αυτο ωστοσο. Το οτι δεν ενοχλει, το ανεφερα επειδη καποιος ειπε οτι η τροχαια μπορει να σε γραψει αν κλεινεις την εισοδο/εξοδο ιδιωτικου παρκινγκ, κατι που εγω δεν έκανα καθως παρκαρα τερμα μεσα. 1 ώρα πριν, panoulis77 είπε Καλο θα ήταν να μην ανεβάζεις κλησεις ειδικα εδω….υπαρχουν στρουμφάκια π θα σ κανουν την ζωη δυσκολοτερη 🙄 Γενικα δεν σκοπευω να δημιουργησω θεμα στην τροχαια. Ισα ισα το αντιθετο επειδή απο οτι καταλαβα τους τα εχει πρηξει ο συγκεκριμένος. Αν τωρα ειναι ολοι μαζι μεσα σε καποιο κολπο τι να πω, να μου ακυρωσουντην κλησξ απλα και βλέπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις