Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, katsapoli είπε

εσείς που λέτε για μήνυσης πειτε μου λιγο υποθετικα ξεκιναει το παιδι την μήνυση,πόσο διαρκεί η όλη διαδικασία,όλο αυτών το χρόνο δεν θα μπορείς να το πάρκενείς εκεί,μέχρι να τελειωσει η δικη παίζει να βαρέthhs το μηχανάκι να το εχεις πουλησει η ακόμα χειρότερο να μην μένεις εκεί και να ασχολησε με μια υπόθεση άσχετη που θα σ έχει φάει χρόνο και κυρίως χρήμα. το καλύτερο σενάριο είναι να σσβήσουν το πρόστιμο άμα θες να είσαι ρεαλιστής

Πρεπει να σαι καινουργιος στο ινσομνια.

Ολες οι διαφορες για οποιοδηποτε ζητημα, εδω , ξεκινουν με τη βασικοτερη ινσομνιακη νομικη συμβουλη για μηνυσεις στην αλλη πλευρα και τη βεβαιοτητα πως «θα του παρεις πολυ χρημα» και καταληγουν σε συμβουλες τυπου «ριχτου ενα κουβα σκ@τ@ στο αμαξι/ξεφουσκωσε του τα λαστιχα/βαλε να παιζει death metal 3 το πρωι με το subwoofer στο τερμα και δεν θα ξανατολμησει να…» κλπ κλπ

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 426
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Πρεπει να σαι καινουργιος στο ινσομνια.

Ολες οι διαφορες για οποιοδηποτε ζητημα, εδω , ξεκινουν με τη βασικοτερη ινσομνιακη νομικη συμβουλη για μηνυσεις στην αλλη πλευρα και τη βεβαιοτητα πως «θα του παρεις πολυ χρημα» και καταληγουν σε συμβουλες τυπου «βαλε να παιζει death metal 3 το πρωι με το subwoofer στο τερμα και θα δεις αν θα ξανατολμησει να…» κλπ κλπ

χαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Randroyl είπε

Δεν ξερω ακομα αν θα τον κυνηγησω, αρχικά απο τα σχολια και απο συζητησεις που εχω κανει με τον πατερα μου που μου εδωσε λιγο backround, ο τυπας αυτος ειναι μηχανικος και συμμετειχε στην κατασκευη του κτιρίου και ισως εχει κανονισει κατι απο τοτε.  Ειχε κανει προσπαθειες και στο παρελθον να κλεισει τον χωρο (εχει βαλει τη μπαρα τα τελευταια δεκα χρονια αλλα ολοι το αγνοουν) αλλα απο παλιους ιδιοκτητες ξεραμε οτι η πυλωτη ειναι κοινοχρηστος χωρος. Αυτος μενει (ή τουλαχιστον εμενε) αθηνα αλλα ειναι ιδιοκτητης διαμερισματος, και η πολυκατοικια οπως παρατηρησατε παραπανω ειναι ρεθυμνο. Προσφατα πεθανε ο πιο παλιος ιδιοκτητης και απο τοτε αυτος ο γερος εχει αρχισει τα περίεργα, και απο οτι μου λεει ο πατερας μου σιγουρα εχει κανει πουστια ο τυπας και ολο αυτο δεν παιζει να ισχυει. Ο πατερας μου υποστηριζει οπως ανεφεραν και παραπανω οτι η τροχαια οτι και να γινει δεν εχει δικαιοδοσία σε ιδιωτικο χωρο, αλλα θα δουμε. Αρχικα θα παρω την δικαστικη αποφαση και θα μιλησω και με αλλα ατομα απο την πολυκατοικία. Σιγουρα θα συζητηθει σε συνέλευση της πολυκατοικιας. 

Εάν έχει κάνει όντως φουστια ο τύπος (που έτσι φαινεται δηλ ) για μένα κυνηγησε τον όσο δεν πάει...

Αρκετά με τον καθένα να κάνει ότι του καπνίσει σε αυτό τη μπου...χωρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Randroyl είπε

Ναι ακριβως ετσι εγινε, ελεγε το ονομα του κυριου η αποφαση και απο οτι καταλαβα εγινε θεμα και με μια αλλη κυρια που παρκαρε και αυτη εκει πριν μερικες μερες, αλλα εγω δεν το ηξερα. Φανταστειτε οτι στην τροχαια ηξεραν ονομαστικα τον κυριο και μου λεγανε οτι ουτε αυτοι δεν ξερουνε πως το κατάφερε ολο αυτο. Ευγενικοι ηταν πάντως και ηταν και οι ιδιοι μπερδεμενοι με το ολο θεμα. Εκανα ενσταση και οτι γίνει. 

Δεν ειμαι τρολ, μου εδειξαν την αποφαση και ελεγε το ονομα του, αλλα δεν τη διαβασα λεπτομερώς. Γενικα ηταν ευγενικοι οο αμθρωποι. Θα ανεβασω φωτο την κλήση τώρα 

Screenshot_20220824_143013.jpg

Γιατί δεν προσπαθείς εν τω μεταξύ να μάθεις από την κυρία που είχε παρκάρει κάτι σχετικό με την δικαστική απόφαση ή με την περίπτωσή της; 

Επεξ/σία από Nvi
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nvi είπε

Γιατί δεν προσπαθεις εν τω μεταξυ να μαθεις απο την κυρια που ειχε παρκαρει κάτι σχετικό με την δικαστικη αποφαση ή με την περίπτωσή της; 

Δεν την ξερω προσωπικά, αλλα ξερει ο πατερας μου ποια ειναι οποτε θα μπορουσα να της μιλήσω. Δεν πιστευω οτι αυτη το εψαξε παραπανω απο οτι καταλαβα πληρωσε την κληση. Οποτε αρχικα θα παρω την αποφαση (αν μου την δωσουν τελσοπαντων) καο απο ελει και περα βλέπουμε 

Δημοσ.

Σε αυτά τα πράγματα αρμόδιοι είναι οι δικηγόροι.. το να βάλει death metal την νύχτα ή να του σπάσει τα τζάμια με πέτρες είναι λάθος γιατί θα μπλέξει το παιδί και θα χάσει και το δίκιο του.

Ζήτα συμβουλή δικηγόρου φίλε μου

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η μήνυση και τα δικαστήρια που του προτείνετε θα τους στοιχίσουν 3-4 παπια σαν αυτο που εχει😁

Για αυτό λέμε να συμβουλευτεί δικηγόρο πρώτα να δει αν τον συμφέρει.

Εγω, χωρίς να έχω ιδέα από τα νομικά, υποψιάζομαι ότι ο μπάρμπας είναι καλυμμένος με κάποιον τρόπο και έπρηξε την τροχαία, αλλα θα δείξει.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Για αυτό λέμε να συμβουλευτεί δικηγόρο πρώτα να δει αν τον συμφέρει.

Εγω, χωρίς να έχω ιδέα από τα νομικά, υποψιάζομαι ότι ο μπάρμπας είναι καλυμμένος με κάποιον τρόπο και έπρηξε την τροχαία, αλλα θα δείξει.

Αρχικα ας γλιτωσω την κληση, και μετα αν οντως αυτος εχει κανει παρανομίες και παιζει να γινει ακτι με δικαστηριο, θα ρωτησω και τους υπολοιπους στην πολυκατοικία αν θελουν να κανουμε κατι μαζι. Ετσι κιαλλιως δεν ειναι μονο δικο μου πρόβλημα και στη χςιροτερη απλα θα βαζω αλλου το μηχανάκι. Οι αλλοι ομως εχουν αυτοκίνητα κ δεν εχουν που να τα βαλουν. Σιγουρα ο τυπας ειναι καλυμμένος ως προς ενα σημειο, αλλα ειμαι σιγουρος οτι προσπαθει να παρει παραπανω απο οσα πρεπει. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η μήνυση και τα δικαστήρια που του προτείνετε θα τους στοιχίσουν 3-4 παπια σαν αυτο που εχει😁

Αν έχει κάνει πουστιά εγώ προσωπικά θα τον έτρεχα. Μόνο και μόνο για το γαμώτο, για να τον δώ στην ηλικία του αν τον τιμάει να τον σέρνω απο δικαστική αιθουσα σε δικηγόρο και τούμπαλιν. Θα τον έτρεχα μέχρι να τον λιώσω.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, wesker είπε

Αν έχει κάνει πουστιά εγώ προσωπικά θα τον έτρεχα. Μόνο και μόνο για το γαμώτο, για να τον δώ στην ηλικία του αν τον τιμάει να τον σέρνω απο δικαστική αιθουσα σε δικηγόρο και τούμπαλιν. Θα τον έτρεχα μέχρι να τον λιώσω.

Αν έχεις χρόνο και χρήμα να το κάνεις.

Δεν έχουν όμως όλοι και τα δύο και μερικοί δεν έχουν ούτε το ένα από τα δύο.

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, argimeg είπε

Αν δεν ειχα χρόνο θα έβρισκα, αν δεν είχα χρήμα θα δανειζόμουν. Αρκεί και μόνο να δώ το γερόντι να λιώνει, να του κόβεται η μαγκιά μέχρι να πεί ήμαρτον...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, argimeg είπε

Από ότι φαίνεται πάντως το γερόντι έχει και από τα δύο, ενώ ο ts μόνο χρόνο...

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, seeker4all είπε

γεροντική μωρία' .... ανίκητη

Γι'αυτό ακριβώς και τα γερόντια τα σιχαίνομαι. Σιχαινομαι οτι δεν μπορούν να συμβαδίσουν με την εποχή τους, σιχαίνομαι οτι λόγω ηλικίας απαιτούν σεβασμό χωρίς να δείχνουν σεβασμό, σιχαινομαι τις παλαιολιθικές τους απόψεις που προσπαθούν να τις επιβάλουν σε πολλές περιπτώσεις...

• Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...